2011-11-17

¡Viva Lituania Socialista!

Ne?

Tarybiniais metais reikėjo gauti taloną, paskyrą, fondus, reikėjo pažinčių.

Dabar reikia gauti pigų kreditą, Europos paramą, leidimus, parašus, kaipgi be pažinčių?

Apsirikom.

Kokia laisvoji rinka?

(nacional)Socializmas - tvirta ranka.

Italijoje – S.Berlusconi eros pabaiga ir jį pakeisiančio gerą reputaciją turinčio M.Monti įžengimas (?) į politinę sceną. Graikijoje – dar neseniai sunkiai įsivaizduojamas rimto (kam šis žodis čia?) ekonomisto L.Papademo vadovaujamos vyriausybės formavimas.

1. Finansų taško G anatomija 14:27 11-15 IP: 84.15.181.142
G20 - Dvidešimties finansų ministrų ir Centrinių bankų valdytojų grupė. Sukurta 1999 metais Berlyne. Iki 2008 metų nieko tokio neveikė, reguliariai nesusitikinėjo. Į G20 susitikimus premjerus ir kitus politikus - pinigų valdytojų tarnus - imta kviesti 2008 metais, kai FINANSININKAI PRISIDIRBO, worldwide. Šitas G kadaise buvo gerokai mažesnis, jį išplėtė tam, kad permestų atsakomybę mažiams. Kol buvo finansiškai smagu (G: )), dalintis nenorėjo. Pelnas juk privatizuojamas, sakant, o atsakomybė, žinia, socializuojama. Prisiminkim G7. The G7 (also known as the G-7) is the meeting of the finance ministers from a group of seven industrialized nations. It was formed in 1975 as the Group of Six: France, West Germany, Italy, Japan, United Kingdom, and United States. The following year, Canada was invited to join. Po 22 metų ir Russia was invited: In 1997, the group added Russia, thus becoming the G8. Dabar jau G20 pasidarė. Tai va ir pasakėčios moralė: nuo Pasaulinės Finansų Krizės, nuo 2008 metų, kalti, pasirodo, yra politikai, o ne finansų valdytojai, dorai darantys pinigą iš oro ir mums visiems skolinantys; o visų kalčiausi esam mes, kam juos (politikus, kurie, savo ruožtu, tokią finansinę tvarką įteisino) išsirinkom. Atseit, demokratijos gal jau gana, tvirtos rankos ir juodo diržo gal reikia kvailai liaudžiai? "Net trys iš keturių Graikijos gyventojų teigia pasitikintys PASKIRTUOJU premjeru" . Jau spėjo pasisakyt apie 8 milijonus graikų? Kad PASKIRTI reikia, geriausiai tai - KOMISARĄ? O kas pas mus ant Lietuvos daros? Apsidairykim. Prie Nemuno kitas aušta jau rytas? Google: Russian Revolution (aka: Bolshevik Revolution) Truth Control. Google: Google: Wall Street and The Bolshevik Revolution.

Trečiadienį Vyriausybė paskelbė precedento neturintį sprendimą – iš akcininkų atėmė „Snoro“ banką. Premjeras Andrius Kubilius, finansų ministrė Ingrida Šimonytė ir Lietuvos banko valdybos pirmininkas Vitas Vasiliauskas pranešė, kad Vyriausybė perima „Snoro“ akcijas, jau nušalinti banko vadovai, vietoj kurių parinktas laikinasis administratorius užsienietis – Saimonas Friklis (Simon Freakley), tarptautinės konsultacijų bendrovės „Zolfo Cooper LLP“ vyresnysis partneris, paskirtas vykdyti banko „Snoras“ stebėtojų tarybos, valdybos ir administracijos vadovų funkcijas, kuris kitą dieną paskelbė, kad bankas „Snoras“ yra valdomas laikinosios administracijos ir nėra nemokus.

Kubilių maфija ... tsss...

:(

Jei prireikia teismo, privalai turėti galimybę veikti Kaimanų ar Mergelių salose, kur laikomi fondai, nors pačios kompanijos gali būti įsikūrusios Europoje ar JAV.

LLP!

Naujokams nedrąsu.

Suprantama.


Iškalbingos nuotraukos.

Drąsiau, draugai!

Mūsų liaudis kantri, построит социализм и американского образца.

Ar ne?

1 komentaras:

Vienuolis rašė...

Šiuo atveju dar ir kita politika: kas per įžūlumas neatsiklausus, kažkokia akcininkų demokratija nušalinti nuo valdžios politbiuro įgaliotinį, деиствительный тайный советник? Po tokio kvailo akibrokšto ir stipriausias bankas (gal nesidomėjot jo ir oficialiai aukščiausiais vertinimais?) turi kristi kaip musė — vieša egzekucija visuotinei pamokai. Nors kituose bankuose padėtis keleriopai įspūdingesnė.