2013-04-26

Swedbanklandijos vasara

įnèšti, į̃neša, į̃nešė tr.
1. SD401, R, K einant įgabenti paėmus, užsidėjus: Vyrams bešnekant Katrė įnešė praustis Žem. Įneš tavo margas skrynias į aukštą svirnelį JV1071. Į vidų įnèšti reikia J. Ar jis į̃nešė maišą klėtin? Vb. Eik pro įnešamąsias duris Yl. Šitą tu tėvui įneši valgyti BB1Moz27,10. ^ Dainuodama einu – velnias į̃nešė į tą duobę mane Ar. | refl. tr. K: Įsinešk darbą vidun, mat kad orie šalta dirbti Š.
2. savo judėjimo jėga įvaryti, įstumti: Laivą audra įnešė į ramų užutekį tarp akmenų ir kranto uolų K.Bor.
3. greitai bėgant įvežti: Tegu mato visi, kaip šaunūs arkliai įneš į miestelį fajetoną A.Vencl. greitai užvežti: Susikūprinęs arklys beveik risčia įnešė ratus į statų skardį rš.
4. refl. įsismaginti bėgti: Arkliai kap insìnešė nuo kalno! Lp.
5. refl. įlįsti, patekti: Višta ansìnešė rasodnykan ir rasodą palupė (iškapstė) Lz.
6. pririnkus įdėti, įkrauti (apie bites): Tu čėsu buvo visur girės ir pievos. Todėl bitės tu čėsu ir daug [medaus] galėjo įnešti S.Dauk. Da į̃nešė kiek medaus bitės Ėr. Ka neša, vis kiek į̃neša Gs. | refl. tr.: Daugumas [spiečių] negalėjo gana maisto ant žiemos įsinešti LC1884,1.
7. įmokėti, duoti įnašą, dalį: Įnešė dalies pusę milijono Nm. Anys mat neskaito, kiek jo tuos namuos įnešta, rokavoja – čia jų viskas Skdt. | prk.: Lietuvių tauta įnešė savo indėlį į pergalę sp. Kiekviena mintis, kiekvienas jausmas įneša savo dalį į bendrą darymą būdo, įpročių J.Jabl.
8. įtraukti, pateikti; suteikti: Antrą kartą mėgino įnešti pataisą Ašb. Veikiamųjų dalyvių pati bevardė gimtis į sakinį nieko nauja neįneša J.Jabl. Visa tai užkrečią kitus vaikus ir įnešą mokyklon nesveiką reiškinį P.Cvir. Nors raižybos katedra ir įnešė nemaža gyvumo į Lietuvos meno gyvenimą, bet grafikos plačiai paskleisti ji neįstengė rš. Bus mistrai meluoją, kurie įneš sektas prapulties DP301.

Lietuvių tauta įnešė savo indėlį į pergalę...

Įnašas.

Paseno žodynai...

Keitimas
.
Komisavimas.

Šiuo metu "Swedbank" padaliniuose įnešti pinigus į savo sąskaitą litais, eurais ar JAV doleriais galima nemokamai. Nuo liepos mėnesio bus taikomas 0,05 proc. tarifas nuo sumos arba minimalus 3 litų mokestis

0,01 proc.?

Diskutuoja mėnesių mėnesiais ... dėl tų 0,01 proc....

„Swedbank“ duomenimis, kasdien į banko skyrius užsuka apie 14 tūkst. klientų, kuriems reikalinga atlikti paprastas operacijas, o ne gauti finansinę konsultaciją. Tuo metu internetinis bankas kasdien sulaukia 110 tūkst. vartotojų.

Paprasta suskaičiuoti: 

14 000*3 = 52 000  

52 000*20 > 1 000 000 

1 000 000*12 = 12 000 000

Be ilgų diskusijų.

Juk reikia pelną pelnyti: Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininko teigimu, per praėjusius dvejus metus didžiausi Lietuvos bankai sumokėjo vos 3 tūkst. litų pelno mokesčių.

!

Paspėliokim, ar buvo kas nors atėjęs pas mūsų šalies Prezidentę dėl šitokių naujienų jos šalies žmonėms:

Beveik tris kartus brangiau kainuos sumokėti mokesčius.

Įmokos pagal atsiskaitymo knygelę dabar kainuoja 3 Lt, nuo liepos 1 d. - 8 Lt.

Iki 8 Lt branginamos ir visų kitų įmokų paslaugos.
 
Įmokų priėmimas negrynaisiais pinigais kainuos 5 Lt.

Matyt, nebuvo niekas atėjęs.

Pas ją tik aukštesnieji nuliai, matyt, ateina.

...

Jei jau šitaip, sulauksim ir naujų "tarifų" ir "mokesčių", kurie mums bus "taikomi".

Esminis klausimas toks:

Ar Swedbanklandija Lietuvos Respublika, nesuteikdama savo piliečiams galimybės sumokėti mokesčius, papildomai nemokant "finansinių paslaugų teikėjams", o, jų nesumokėjus, šitaip tuos piliečius bausdama, elgiasi teisėtai?

Gal mūsų atstovams šis klausimas pasirodys įdomus?

o metu banko padaliniuose įnešti pinigus į savo sąskaitą litais, eurais ar JAV doleriais galima nemokamai. Nuo liepos mėnesio bus taikomas 0,05 proc. tarifas nuo sumos arba minimalus 3 litų mokestis.
Visą straipsnį galite rasti http://www.balsas.lt/naujiena/730030/nuo-liepos-swedbank-brangina-dali-paslaugu
šiuo metu banko padaliniuose įnešti pinigus į savo sąskaitą litais, eurais ar JAV doleriais galima nemokamai. Nuo liepos mėnesio bus taikomas 0,05 proc. tarifas nuo sumos arba minimalus 3 litų mokestis.
Visą straipsnį galite rasti http://www.balsas.lt/naujiena/730030/nuo-liepos-swedbank-brangina-dali-paslaugu
šiuo metu banko padaliniuose įnešti pinigus į savo sąskaitą litais, eurais ar JAV doleriais galima nemokamai. Nuo liepos mėnesio bus taikomas 0,05 proc. tarifas nuo sumos arba minimalus 3 litų mokestis
Visą straipsnį galite rasti http://www.balsas.lt/naujiena/730030/nuo-liepos-swedbank-brangina-dali-paslaugu
o metu banko padaliniuose įnešti pinigus į savo sąskaitą litais, eurais ar JAV doleriais galima nemokamai. Nuo liepos mėnesio bus taikomas 0,05 proc. tarifas nuo sumos arba minimalus 3 litų mokestis
Visą straipsnį galite rasti http://www.balsas.lt/naujiena/730030/nuo-liepos-swedbank-brangina-dali-paslaugu
šiuo metu banko padaliniuose įnešti pinigus į savo sąskaitą litais, eurais ar JAV doleriais galima nemokamai. Nuo liepos mėnesio bus taikomas 0,05 proc. tarifas nuo sumos arba minimalus 3 litų mokestis.
Visą straipsnį galite rasti http://www.balsas.lt/naujiena/730030/nuo-liepos-swedbank-brangina-dali-paslaugu

P.S. Komentarus pažiūrėjau...


siaip
2013-04-26 15:25
sakote, gerbiamieji, kad skatinate naudotis internetine bankininkyste ir bankomatais ??? gerai, sutinku, beeeet..... ne per seniausiai patyriau jusu pani valia brukamu bankomatu "malone" - sutriko rysys ir...pinigus nuo saskaitos nuskaite, o grynuju - triju pirstu kombinacija... salimais banko padalinys buvo, tai teko skubiai aiskintis, pasiule pretenzija rasyt, pasake, pinigai sugris po savaites...tai va, stai jums jusu patikimumas, apsaugos ir visokios kitokios "gerybes"... mano mama garbaus amziaus, tai butu misios...ir prie bankomato, ir tame bankelio padalinyje...
siaip, tai didelis upas butu skunda brukstelt, bet kam ? to paties banko administracijai :D butu juokinga, jei nebutu graudu... skatina vartojima jie, mat.... tfu, nesikeikiant.....
 zx
2013-04-26 14:44
Tipo skatina, kad daugiau internetu mokėtume. O aš pvz. susidūriau: nueini į savivaldybę. Už atitinkamus paslaugas davė kvitą ir liepė sumokėti tik swedbanke. Ir būtinai pristatyti kvitą. Kaip pristatyti kvitą, jei nori mokėti Internetu. Nei antspaudų nei parašų nebus jei elementariai atsispausdinsi. Ir toks popiergalis negalios. O jei neturi sąskaitos swedbanke. Nueisi ir mokėsi grynais. Ir neturi pasirinkimo. Tai už tai dabar dar damokėsi bankui 8 lt. Suprantu, jei būtų alternatyva, skatinama mokėti kitais keliais. Tačiau šiuo atveju esi priverstas elgtis tik taip.... ir + 8 lt...
KV
2013-04-26 15:26
Čia lietuva. Mes turim lietuvos banką ir poną Vasiliauską, kurį į šį postą patvirtino Prezidentė. Jeigu į šią žinią nereaguoja lietuvos banko valdytojas ponas Vasiliauskas, vadinasi, viskas gerai, kaip gerai ir jį paskyrusiai Prezidentei. Jei jiems gerai, vadinasi, ir mums, kurdapelių tautai, viskas turi būti gerai. Tad neinkškim, kad čia gyvename ir tokią valdžią turime. Kol dar galime,bėkime į normalią šalį, kur iš žmonių taip nesityčiojama.
Manau, kad jei bankas operacijų įkainius didina dvigubai, šiam bankui blogiau negu SNORUI.Ką apie tai mano ponas Vasiliauskas su 630 klerkų komanda? Matyt, nieko, nes snausti gaunant puikią algą lietuvoje įprasta...

P.P.S. ...Lietuvos bankas vykdo pinigų politiką, kredito įstaigų priežiūrą/...

P.P.P.S. Na va. Judint reikia.

Komentarų nėra: