2011-07-25

Electric Indian

Dažnai vaizduojuos, neva aš koalicijos partneris ir mane pasiunčia į Ignalinos atominę...

Aš moku trijų pirštų kombinaciją: du įkišu į rozetę, o trečiu nosį pakrapštau. Blyksteli, trinkteli, ir pažyra milijonai.

Sekasi tam, kas moka. Tokie vadinami sekmokais.

Po perkūnais!

Negi iš jo išmoko?

Istorija prasidėjo senokai.

Tada mums nieko nereikėjo, dabar - reikia.

Jei nemoki, mokantys pamokina:)

:(

Ar „Hitachi“ bus siūlomas 51 proc. AE akcijų paketas, taip pat kol kas neskelbiama, tačiau vargu ar investuotojas sutiktų turėti mažesnį būsimos AE akcijų paketą.

Kodėl
gi nesutiktų?

Baikit baikit - tegu rūksta.

Jis priminė, kad Lietuvai pagal įstatymą turi priklausyti ne mažiau kaip 34 procentai VAE akcijų. Todėl likusiems trims regioniniams partneriams ir strateginiams investuotojams bus padalinta daugiausiai 66 proc. jėgainės akcijų. Kiekviena projekto dalyvė jų gaus tiek, kokia dalimi prisidės prie VAE projekto įgyvendinimo.

Strateginis investuotojas į Visagino atominę elektrinę (VAE) nepretenduos turėti daugiau kaip pusę visų naujosios jėgainės akcijų.

Tas strateginis investuotojas niekuo ypatingas - tik vardas toks!

Už ką jam daug akcijų?

Strateginių investuotojų tikslas yra vienas: Įsigyti kontrolinį bendrovės akcijų paketą, kad galėtų pakeisti įstatus; likviduoti bendrovę; išsimokėti dividendus; susijungti; išleisti akcijų emisiją.

Nesąmonė!

A.Sekmokas neatmetė, kad po galutinių akcijų dalybų paaiškės, jog Lietuva su savo 34 proc. ar didesniu akcijų paketu taps pagrindiniu VAE kontroliuojančiu subjektu.

Va taip!

Gerai mes valdėm Ignalinos AE, teturėdami 100%, dar geriau valdysim kai bent 34% turėsim.

Norinčių mūsų strateginio investuotojo mums pastatytos elektrinės elektrą pirkti daug.

O mūsų vadai patyrę.

Komentarų nėra: