2011-07-26

Islamo tyrinėjimas

Norvegų skerdikas Andersas Behringas Breivikas trejus metus rašytu manifestu „2083 Europos nepriklausomybės deklaracija“ kvietė ruoštis kryžiaus žygiui prieš musulmonus. Lrytas.lt kalbintas islamo tyrinėtojas Egdūnas Račius teigia, jog 93 žmones nužudžiusio žmogaus pažiūros atspindi DIDELĖS DALIES EUROPIEČIŲ VERTYBES.

Politologo E.Račiaus teigimu, norvegas TĖRA VIENAS IŠ DAUGELIO EUROPIEČIŲ, tikinčių, jog tik smurtinėmis priemonėmis galima sustabdyti migracijos procesus žemyne.

Anys buvo smerties smurtoje...

A.B.Breivikas tikina, jog jei Europos Sąjunga nesiims jokių giežtų priemonių, grynindama europiečių rasę ir į žemyną neleisdama kitataučių, ypač musulmonų, galiausiai iš Europos pavirs į Eurabiją.

Islamo specialistas tikino, jog liberalia save vadinanti Europa pati NEGALI pasižymėti liberaliomis vertybėmis: „DAUGELIS YRA NEPAKANTŪS šalia gyvenantiems kitokiems žmonėms...“

Devynerius metus ruoštame ir per trejus metus parašytame manifeste A.B.Breivikas savo skaitytojus skatina pasekti jo pėdomis ir RUOŠTIS KARUI. Vyras pateikia jo paties sudarytą išpuoliui paruoštą planą, pataria, kaip galima pagaminti bombas, netgi apskaičiavo, kiek išpuolis turėtų kainuoti.

„YRA BEGALĖ ŽMONIŲ, RAŠANČIŲ TOKIUS MANIFESTUS, nukreiptus prieš musulmonus. A.Breivikas - tik vienas jų... “, – kalbėjo E.Račius.

Kokie posūkiai!

Atsiranda krikščionių fundamentalistai - teroristai, paskui pasirodo, kad tokiais ketina būti bene visa Europa.

Begalė žmonių rašo manifestus, skatinančius ruoštis karui.

Tokios išvados padarytos tyrinėjant islamą.

Kad emigrantai laksto paskui pinigą, tyrinėdamas islamą, nepamatysi.

Šito - irgi.

Ir šito.

Šito
gi ir klaust negalima, ar ne?

Kas būtų, jei Breivikas būtų musulmonas?

Politologas ir yra politologas.

Komentarų nėra: