2021-10-02

73 Tūkst. „Ofšorkių" Ir 39 Tūkst. Gyventojų

 

73 tūkst. „ofšorkių" ir 39 tūkst. gyventojų*?

Tai - LiechtenStein*:



Džyru džyru džyru džyru:)**


* Panevėžy - 

dusyk daugiau gyventojų:)

** 2. Interogo Foundation is a foundation registered in Liechtenstein. It owns Inter IKEA Holding S.A. registered in Luxembourg,


which owns Inter IKEA Systems B.V, and thereby controls the intellectual property of the IKEA brand. Ingvar Kamprad, the founder of IKEA, and his family control the Interogo Foundation. Royalties of 3% on all IKEA products has resulted in the foundation controlling assets valued at US $15 billion.

The foundation was founded on the 29 March 1989 in VaduzLiechtenstein.


2020 Metų Kovas

 

https://laisvaslaikrastis.lt/su-covid-19-reikalu-turinti-lietuvos-valdzia-tyli-apie-tai-ka-ji-daro-su-skubiai-pasiskolintais-5-mlrd-euru/

2021-10-01

Death After Covid-19 Vaccination

 



















Genghis Khan's DesCendants In WWII

 

Genghis Khan Equestrian 











COVID 2020 Metų Kovą


https://laisvaslaikrastis.lt/su-covid-19-reikalu-turinti-lietuvos-valdzia-tyli-apie-tai-ka-ji-daro-su-skubiai-pasiskolintais-5-mlrd-euru/


Tada prognozavę matematikai tyli, atsirado trečias: Zemlys-Balevičius.
O apie 5 Milijardus - tyla!









Gamtos Sauga Deginant Kurą

 

Su 42 litrais beakcizinio aviakuro, tekainuojančio 25 EUR, PigiosDarboJėgosVienetas 

nuskraidinamas iš Vilniaus Landynėn.

Taip reikia Kapitalui - sako 

Karlas Marksas

O tame Vilniuj PIŠ (Premjerė Ingrida Šimonytė) kasdien važinėja iš Gedimino pr. į Durniškes ir atgal bei po Lietuvą ir ne tik ir jos Kortežas 100 km eikvoja 45 litrus akcizinio auto kuro, kainuojančio apie 65 EUR.

Toji Moteriausybės PIŠ ketina didinti akcizo mokestį automobilių kurui (ir taip jau dvigubai brangesniam už aviacinį) taip mažindama gamtos taršą - juk TERŠIAME MES, O NE JI!








UnConStitutonial Bidens Vaccine ManDate

 



Cheaply Lekiam Landynėn Dėl Cheap Chips

 

Nuo Vilniaus iki Landynės 1727 km.

Taigi, skristi apie pustrečios valandos šiuolaikiniu, tarkim Airbus-320, o veža jis keleivių ... o, beje - kam skaičiuot:         

taigi, kiekvienas PaDangių Pirdūnas 
"moderniuoju" būdu belėkdamas iš Vilniaus Landynėn išpleškina po 4 viedrus 
Tie 4 Viedrai aviacinio kuro tekainuoja ... 25 EUR.

Kodėl?

Labai paprastas klausimas:

Pigios AviaLinijos pigiu kuru vežioja DARBO JĖGĄ, brangios - DARBDAVIUS, o Bankai - irgi be mokesčių - tiekia SILOSĄ ir pirmiesiems ir antriesiems.

   







 


2021-09-29

Grįžulo Ratai Sukasi


grį̇̃žulas sm. (3b), grỹžulas (3bK, NdŽ

1. 132 rodiklis, grąžulas: Jis tempėsi už pavadžio paniurusį, nenorom einantį arklį, kurį pastatė prie grįžulo rš. Vos nesiekia horizonto Grigo ratų grįžulas rš.
2. SD98, K, 188 hipodromas, maniežas.

 Grį̇̃žulo rãtai; EncIX674 septynių žvaigždžių žvaigždynas dangaus šiaurėje (Ursa Major): Apsisukę apie šiaurės žvaigždę, Grįžulo ratai krypo į vakarus grįžulu žemyn A.Vien. Grįžulo ratai nuleido grįžulą ir lėtai sukos regratyje J.Balt.

Grįžulas yra senas lietuviškas jodyklos (vietos, kur išjodinėjami jauni žirgai) pavadinimas. Žvaigždynas mūsų platumose yra nenusileidžiantis. Jis sukasi ratu (aplink Šiaurės žvaigždę, apsukdamas šį ratą per parą). Žirgas jodykloje bėga panašiai. Susijusios reikšmė̃s yra ir kiti žinomi žvaigždyno pavadinimai: ArklysDievo kumeliai. Lietuvių tautai arklys buvo labai svarbus.[2]

Su žirgais susiję ir kai kurie kitų tautų pavadinimai. Anglijoje nuo romėnų laikų liko Ariamas laukas arba Plūgas, vokiečiai žvaigždyną įvardijo Prasčiokų vežimu. Arabų kultūroje buvo atkreiptas dėmesys, jog antroji pagal ryškumą žvaigždė geros regos akiai atrodo dviguba. Ji pavadinta Micaru ir Alkoru – Žirgu ir Raiteliu.[2]

Romos imperijoje žvaigždynas buvo vadinamas Septyniais JaučiaisDidžiosios Meškos* pavadinimas laikomas akmens amžiaus paveldu, astronomai „meškišką“ versiją perėmė iš senovės graikų.[2]

Lietuviškai žvaigždynas kartais dar pavadinamas Meškos Ratais (samplaika), taip pat Grigo RataisVežimuKarietaSamčiu – šie pavadinimai atsirado vėliau.[2]


????




O Pietų PusRutulyje - į kitą pusę, Antroji Svastika
sukasi?

Taip:


Žiūrėkit Youtubėj:)



Grizlis (Grįžulas:)) (Ursus arctos horribilis**) – lokinių (Ursidae) šeimos, rudųjų lokių** rūšies porūšis, gyvenantis Šiaurės Amerikoje ... JAV gyvena Aliaskoje (žr. herbą):

StengiaMės IšVengti KaupiMo

 

Stengiasi išvengti kaupimo

Orientaciją į tuo metu reikalingų daiktų pirkimą ir bereikalingo kaupimo vengimą KTU tyrėjų komanda įvardija kaip ryškiausią įsigijimo elgsenos bruožą, siejamą su namų aplinka.

Taip savo elgseną apibūdino virš 90 proc. tyrimo dalyvių Lietuvoje ir apie 85 proc. respondentų Jungtinėje Karalystėje. Tai komunikuoja vartotojų sąmoningumą ir atsakomybę aplinkos požiūriu, vis labiau išreikštą susirūpinimą sveikata bei prekių šviežumu.

Tvarumas vartojime: Lietuva lenkia Jungtinę Karalystę


Tvarus JudėjiMas Ir Tvarus VartojiMas

 










E-laiškelį šiandien gavau:

Aišku, AnglaKalbiai Lietuviai/JudėTojai?

Большой Дом

 

Глупый Google:

Большой дом — неофициальное название административного здания в Санкт-Петербурге на Литейном проспекте, построенного в начале 1930-х для управления НКВД. Вошло в историю как символ насилия и террора периода репрессий[1].

В настоящее время в здании управление Федеральной службы безопасности Российской Федерации по Санкт-Петербургу и Ленинградской области. С 2001 года Большой дом включён в перечень объектов исторического и культурного наследия общероссийского значения в Петербурге[2].




2021-09-28

Izraeliečiai Išėjo Į Gatves

 



 

Israelis gehen auf die Straße, nachdem ihnen mitgeteilt wurde, dass MEHR Impfungen nötig sind, um als „vollständig geimpft“ zu gelten (Video)



Izraeliečiai Išėjo Į Gatves, Kai Jiems Buvo Pranešta, Kad Reikia Atlikti DAUGIAU Skiepų, Kad Būtų Laikomi „Visiškai Paskiepytais“ (Vaizdo Įrašas)


Demokratija Koronavirusas


28. September 2021Leave A CommentOn Izraeliečiai Išėjo Į Gatves, Kai Jiems Buvo Pranešta, Kad Reikia Atlikti DAUGIAU Skiepų, Kad Būtų Laikomi „Visiškai Paskiepytais“ (Vaizdo Įrašas)Originalus straipsnis paskelbtas 2021 m. rugsėjo 27 d.
uncutnews.ch. Išversta padedant www.DeepL.com/Translator.


Tikimasi, kad dabar bus paskelbta, jog norint būti laikomam „visiškai paskiepytu“, reikia atlikti bent keturis skiepus.


Izraelyje pagaliau prasidėjo protestai, nes žmonės pamažu suvokia, kad vyriausybė nuolat didina skiepų pasų reikalavimus.


Tikimasi, kad dabar bus paskelbta, jog norint būti laikomam „visiškai paskiepytu“ ir galinčiu dalyvauti visuomenės gyvenime, reikia atlikti bent keturis skiepus.


Savaitgalį Tel Avivo gatvėse vyko demonstracijos prieš vadinamąjį „žaliąjį pasą“:

2021-09-27

Arabesque

 






Kinų IšMintis Kėdainiuose

 




COVID MenšeVikai

 



Korona Biznis

 

Lietuviai!

Investuokit į paklusnumą savo politikieriams!

                    


Arba keiskite tautybę:))

2021-09-26

When Soviet Navy Lost 16 Admirals

 

When the Soviet Navy Lost 16 Admirals in a Single Accident: The Tu-104 Crash at Pushkin




Pushkin AirPort

Pushkin Airport (RussianАэропорт Пушкин) (ICAOULLP) is an airport in Leningrad OblastRussia located 28 km south of Saint Petersburg. It handles small airliners. It was home to 147 OVZ RZB regiment flying Mi-8 helicopters and contains Il-18Il-22, and Il-38 aircraft.

В 1939 году на Пушкинском аэродроме были построены две перекрещивающиеся взлётно-посадочные полосы с искусственным покрытием из цементобетона — 850 метров и 950 метров.

Август 1941: Старт самолётов, вылетающих на Берлин, начался в 20:00 10 августа. При взлёте перегруженных бомбардировщиков произошли аварии. Один Ер-2 

не смог набрать требуемую для отрыва от поверхности скорость, выкатился за пределы полосы, въехал в дренажную канаву и сломал шасси; взрыва бомб, к счастью, не произошло.

Gal TU-104'am įsibėgėjimo takas irgi per trumpas buvo, a?


В 1956 году Советскому Союзу удалось поразить западный мир[источник не указан 528 дней], когда во время визита первого секретаря ЦК КПСС Никиты Хрущёва в Лондон туда же прилетели три Ту-104 (СССР-Л5400, СССР-Л5412, СССР-Л5413). 









Paryžius. 11-ji ProTesto Savaitė

 

Vakser'iai vadina juos AntiVakseriais - 

Rugsėjo 25:


Rusėjo 11:


Rugsėjo 4: