2020-05-23

First Virus


In 1930:

 Computer virus - in 1972:

KoronaSolidu?






ES „Vakcinacijos Paso“ Planas


Algimantas Lebionka yra biologijos mokslų daktaras, dirbo 
Biochemijos institute:
Mokslinių tyrimų kryptys:
  • mikroorganizmų genų struktūros ir ekspresijos bei ląstelės metabolinių sistemų reguliavimo tyrimai;
  • eukariotinės ląstelės signalinių sistemų veikimo ir reguliavimo tyrimai;
  • biologinių katalizatorių struktūros, funkcionavimo ir praktinio naudojimo tyrimai;
  • aminorūgščių, angliavandenių ir heterociklų darinių – biologinių procesų moduliatorių sintezės ir savybių tyrimai.

Portale Off-guardien.org rašoma, kad ES „vakcinacijos paso“ įvedimo planai buvo kuriami iš anksto. Dar 2018 metais buvo sudarytas „vakcinacijos kelio žemėlapis“, kuris numatė trijų metų „pasitikėjimo vakcinoms“ skatinimą ir „elektroninio sekimo“ diegimą ir tobulinimą.


Kit Knights rašo, kad 2019 metais Europos Komisijos paskelbta ataskaita atskleidžia, kad ES siekė padidinti skiepijimo programų apimtį ir galią jau gerokai prieš dabartinę „pandemiją“.

2019 metais paskelbtos programos tikslai buvo: vieningas „vakcinacijos pasas“, vieningos elektroninės informacinės imunizacijos sistemos. Įveikimas teisinių ir techninių barjerų.

Šaltiniai:

„Vakcinacijos kelio žemėlapio“ galutinis tikslas - visiems ES piliečiams iki 2021 metų įvesti bendrą „vakcinacijos pasą“. Numatyta skatinti piliečių „sąmoningumą ir supratimą“, kovoti su „skiepų mitais“ ir „dvejonėmis dėl vakcinų“.

2019 metų rugsėjo 12 dieną bendrame ES ir PSO „Visuotiniame aukščiausiojo lygio susitikime dėl vakcinacijos“ buvo paskelbtas „10 veiksmų, susijusių su skiepijimu visiems“ planas. Spalio mėn. buvo surengtas „įvykis 201“, pandemijos pratybos, kuriose didžiausias dėmesys buvo skiriamas naujam zoonotiniam šikšnosparnių koronavirusui. Pratybas rėmė Johns Hopkins sveikatos apsaugos centras, Pasaulio ekonomikos forumas ir Bill & Melinda Gates fondas. 2019 m. lapkričio mėnesį buvo paskelbti pasiūlymai ir „raginimas veikti“. Po mėnesio Kinija pranešė apie pirmuosius „Covid19“ atvejus.

Šie faktai tik dar kartą patvirtina, kad Sars-Cov-2 yra dirbtinis virusas, jis sukurtas dar 2015 metais, jis sukurtas būtent tam, kad sunaikinti pasaulio ekonomiką, o pasaulio gyventojus paženklinti Bilo Geitso nanočipais ir suvaryti į elektroninį konclagerį. Apie tai kalbama šiose mano publikacijose:


(Jeigu debiliems Delfi.lt ir 15min.lt liberal-fašistiniams cenzoriams reikia papildomų šių mano žodžių įrodymų, jų yra dešimtys, jie visi surinkti su nuorodomis į pirminius šaltinius mano bloge www.lebionka.blogspot.com ir mano portale www.manolietuva.com. Dar šitiems liberal-fašistiniams cenzoriams noriu pasakyti, kad esu biomedicinos daktaras, o su DNR ir RNR molekulių modifikavimu užsiiminėjau visą gyvenimą, skirtingai nuo minėtų leidinių sūdmalių, kurie šioje problematikoje yra visiški profanai ir idiotai).

Vakar LRT ėmė „plauti“ mums smegenis dėl „vakcinacijos pasų“



Vakar, gegužės 2322 dieną, LRT „Panorama“ laidoje, 4:30 min., buvo reportažas: „Susirgusiems COVID-19 imuniteto pasai: Estija siekia saugesnio grįžimo į darbo vietas.“ 
Čia sakoma: „Estija viena pirmųjų ES siekia įsidiegti imuninį pasą. Jį gautų koronaviruso infekcija persirgę gyventojai. Tokių pasų ypač norėtų paslaugų sektorius, vienas labiausiai nukentėjusių per karantiną. Sveikatos apsaugos ministro teigimu, Lietuva kol kas nesvarsto pradėti testavimą, kuris leistų išduoti imuniteto pasą. Tačiau, jei estai moksliškai pagrįs savo bandymus, pasais noriai naudosis tarptautinė bendruomenė.

Estija ima testuoti skaitmeninį imuniteto pasą, siekdama saugesnio grįžimo į darbo vietas, po koronaviruso. Jis suteikia galimybę žmonių imuniteto statusu pasidalyti su trečiosiomis šalimis, tokiomis kaip darbdavys, naudojant laikinąjį optinį kodą, sugeneruotą po skaitmeninės tapatybės nustatymo. Kai kurie viešbučiai ir maisto gamintojai vieni pirmųjų Estijoje ėmė išbandyti šiuos pasus.

Viešbučio „Radisson Blue Sky“ vadovas Kaido Ojaperv: Mūsų industrija pirmoji nukentėjo ir tikriausiai paskutinė atsigaus. Tai pagalba, kuri mūsų svečiams padėtų pasijausti saugiai, tai yra saugiai keliauti, saugiai lankytis, saugiai apsistoti viešbutyje yra didesnė.

Estijos užsienio reikalų ministras Urmas Reinsalu: Aš manau, Estija, kaip šalis pirmūnė, norėtų tikėtis, kad Pasaulio sveikatos organizacija palaikys mus. Sakyčiau, kad tai pasitikėjimo sveikatos apsauga priemonė, kurią siūlo Estija ir tikiuosi, kad šis projektas bus labai naudingas žmogiškuoju požiūriu.

Ir paslaugų sektoriaus, ir ministro optimizmą slopina sveikatos apsaugos specialistai.

Mari-Anne Harma: Estijos infekcinių ligų departamento vadovė. Moksliškai daug netikrumo, todėl mes negalime pasitikėti tuo pasu ir jis gali kelti grėsmę sveikatai. Kai žmogus matys, kad rezultatas teigiamas, turi antikūnų, gali manyti, kad yra apsaugotas, bet mes nežinome ar esate tikrai apsaugotas.

Lietuvos sveikatos apsaugos ministras taip pat teigia, kad Pasaulio sveikatos apsaugos organizacija nerekomenduoja tokių imuniteto pasų daryti ir bandyti naudoti. Tokia organizacijos nuostata, pasak Aurelijaus Verygos, dar nepasikeitusi (ar galima rimtai vertinti šio neadekvataus plepio kalbas, kurio nuomonė 180 laipsnių kampu kinta kas savaitę??? 



A.L.pastaba)

Aurelijus Veryga: Neaišku kuriam laikui imunitetas susiformuoja, ir dėl to net ir nustačius, kad žmogus persirgo šita infekcija ir nustačius jau susidariusius antikūnus, tai dar nieko savaime nepasako apie galimybę pakartotinai užsikrėsti, nei apie galimybę užkrėsti kitus asmenis. Nes jeigu kolegoms estams nepavyks nustatyti platesnes galimybes, tai tikrai su malonumu susipažinsim.

Profesorius Saulius Čaplinskas teigė, kad pradėti testuoti dėl imuniteto pasų galima ir Lietuvoje. Aišku, kad tai galėtų būti kaip laikina priemonė.

Saulius Čaplinskas. Užkrečiamų ligų ir AIDS centro direktorius: Tam tikra prasme galima būtų ne visiškai eliminuoti, bet sumažinti viruso keliavimą iš vienos šalies į kitą. Aš čia nematyčiau kažkokio ypatingos diskriminacijos, kadangi vis tiktai praėjus tam tikram laikui pas žmogų viruso nebėra, tai tu gali keliauti.

Sveikatos apsaugos ministras sako, kas yra rengiama ir kitą savaitę turėtų būti pristatyta strategija, kaip visuomenė bus prevenciškai tiriama dėl koronaviruso.

Paskutinis reportažo sakinys buvo nesuprantamos prasmės: „Ministro teigimu, greičiausiai imamasi testuoti ne visą bendruomenę, o du tris žmones, žinant, kaip liga greitai plinta.“ ???

They Don't Want To Work And Pay Taxes:)





D C D

im telling you, the only reason they dont speak is so they dont have to work and pay taxes

713


By the way, what's about the beer in the first video:
Corona 6-pack, showing a 33-cl = 330 ml (11.2 U.S. fl oz; 11.6 imp fl oz) bottle and carton that is marked 6 × 0.33 L (partially visible). This bottle features eight languages for export to the Common Market.

Click the Common Market.


CryptoMining In Iran


Paddy Baker
May 22, 2020, 12:35 AM GMT+3
Iranian President Hassan Rouhani has ordered the government to draw up a renewed national approach for the emerging crypto industry.
Chairing Iran’s economic coordination headquarters – a seminar for the national economic strategy – earlier this week, Rouhani told officials from the Central Bank of Iran (CBI), energy department and information and communication technology ministries that they needed to devise a new national strategy for crypto mining, including regulation and mining revenue, Iranian news site ArzDigital reported Wednesday.
The news comes barely two days after the Iranian parliament published a bill proposing to apply the country’s strict foreign exchange and currency smuggling regulation to cryptocurrencies. The new parliamentary law would also require crypto exchanges operating in the country to first register with the CBI – possibly in a move to try and prevent too much capital leaving the country.

Iranian President Calls for National Crypto Mining Strategy

PsichiAtro PaSiekimai


Bent 2 čia paminėsiu:

1-as. 

Marijampolė netikėtai tapo dar vienu koronaviruso židiniu Lietuvoje. ... Užsikrėtimai nustatyti Marijampolės ligoninės darbuotojams

Naujas koronaviruso židinys: Kartenos slaugos ligoninėje – 22 užsikrėtę

Vilniaus miesto klinikinė ligoninė tapo didžiausiu koronaviruso židiniu tarp Lietuvos sveikatos priežiūros įstaigų

2-as.

Pripažintųjų mirusiais nuo COVID-19 Lietuvoje amžiaus vidurkis apie 80 metų, tuo tarpu vidutinė gyvenimo trukmė Lietuvoje:



dalyviai - NUSIRAMINKIME:)


Veryga, Aurelijus. Priklausomybės nuo tabako epidemiologinės situacijos ir pagalbos efektyvumo metantiems rūkyti įvertinimas : daktaro disertacija 

Rusija Šveicarijoj


Akcinė bendrovė „Lifosa“ nuo 2002 m. priklauso Šveicarijoje registruotai „EuroChem Group AG“. Tai tarptautinė kompanija, viena didžiausių pasaulyje mineralinės agrochemijos įmonių. Grupei priklausančios gamybos, logistikos ir prekybos bendrovės veikia daugelyje pasaulio valstybių ir vienija per 26 tūkst. darbuotojų.
„Lifosos“ grynasis pelnas pernai sumažėjo beveik tris kartus

2002 m. kontrolinį AB „Lifosa“ akcijų paketą įsigijo Rusijos bendrovė „EuroChem“, tiekianti „Lifosai“ pagrindines žaliavas.

Mascarilla-19






Virš Gegutės Lizdo Kaune


Patiko?

Kodėl 612?

Štai kodėl:


2020-05-22

Laisvė!







219 Viruses, 119 Years, COVID-19



219 viruses in 2020 - 1901 = 119 years and COVID-19:)

CoronaProphets In Davos2020










Davos CoronaProphets are US businessmen and

Prekyba Žmonėmis


Galim nors ir 10 kartų skaityti:)) 

Mokomieji Mūšiai


The fleet problems were usually once-a-year exercises in which U.S. naval forces would engage in mock battles.

mock:

Lietuviškos reikšmės:
erzinti
pajuokti
tyčiotis
suklastotas
netikras

He he...

Mock combat involves the execution of combative actions without intent to harm. Participants can engage in such sparring for ritualtrainingrecreational or performance reasons. The nature of mock combat can vary from realistic to symbolic. Mock combat can be classified into choreographed and unchoreographed forms.
Two dogs showing threat display in playful mock combat

Mokai...

Dabar Jau Plauks!


BNS
2020 m. gegužės 22 d. 10:18
JAV Senatas ketvirtadienį paskyrė jau ketvirtą per pusmetį šalies karinio jūrų laivyno vadą – uolų prezidento Donaldo Trumpo šalininką, perimantį karinių jūrų pajėgų vairą tokiu metu, kai laivynas per koronaviruso pandemiją susidūrė su rimtomis kovinio nusiteikimo problemomis.
Paskirtas ketvirtas per pusmetį JAV karinio laivyno vadas

Senatas per balsavimą pritarė atsargos kontradmirolo Kennetho Braithwaite'o, pastaruoju metu ėjusio JAV ambasadoriaus* Norvegijoje pareigas, skyrimui naujuoju karinio laivyno sekretoriumi.

* Nuotraukoj JAV Karinio laivyno vadas be uniformos, uniformuotas - Norvegijos Karalius Haroldas V-sis:






BTC - Nr3 ToDay


SWEDBANK = 4/55 BTC

Patinka mums?

ELTA 2020 m. vasario 18 d. 10:08
Didžiausias Jungtinės Karalystės (JK) ir visos Europos bankas HSBC paskelbė apie radikalius restruktūrizacijos planus, kurios metu darbo neteks 35 tūkst. darbuotojų, o bankas mažins savo veiklos apimtis Jungtinėse Valstijose ir Europoje. Tokių priemonių imamasi dėl trečius metus iš eilės smunkančio pelno.

Oi, oi, kaip pagailo Landynės
žulikų - tuoj apsiverksiu...

Kiek gi vertas tas DIDŽIAUSIAS EUROPOJE BANKELIS?

O KOKIE PALŪKININKŲ REIKALAI PLAČIAJAM PASAULY?

KOKS SIUR PRIZAS:
KOMUNISTAI BANKŲ LENKTYNĖSE PIRMAUJA!
Same data you'll see here (tą patį pamatysit ir čia).

O bitkoinas

beveik per vidurį tarp PIRMAUJANČIŲ (KAPITALISTINIAME?) PASAULYJE KOMUNISTINIŲ BANKŲ ĮSISPRAUDĖ:))

Kad BTC vertas $168.554B - rasit čia::
Ar ne čia atsakymas į klausimą

2017-09-16
O KoronaCirkas Ar Ne Dėl Šito Paties?