2016-10-15

The Island Of Bad Luck


:(((
Right?
Right??
:(
:(((
Let's change our* anthem!

We will translate it to English, of course.

We will keep right course?
Right?

Lithuanians...

*









Cinikas

Kas yra Cinikas?


Cinikas reikšmė

+ -
Gyvenimo būdas, kuris dažnai yra painiojamas su egoistu.
Cinikai kitaip nei egoistai, mato tam tikras įdas, bet niekada nieko netaisys, jei jiems iš to nebus jokios naudos, šalti, nebendraujantys, visiškai prarade idelizmą.
Kilmė - senovės graikų, ar lotynų kalbos (tiksliai neatsimenu) žodis "kinik" - reiškiantis šunį.
Ką manai apie seimą?
Cinikų ir šūdenų banda.

Jaunimas...

Kiek klaidų!

Cynicism (Greekκυνισμός) is a school of Ancient Greek philosophy as practiced by the Cynics (GreekΚυνικοίLatin:Cynici). For the Cynics, the purpose of life was to live in virtue,* in agreement  
with nature. As reasoning creatures, people could gain happiness by rigorous training and by living in a way which was natural for themselves, rejecting all conventional desires for wealth, power, sex and fame. Instead, they were to lead a simple life free from all possessions.

The first philosopher to outline these themes was Antisthenes, who had been a pupil of Socrates 
in the late 5th century BC. He was followed by Diogenes of Sinope
who lived in a tub on the streets of Athens.[2] 

Kaip romantiška...

:)
Šįryt, prieš šeštadienio paskaitas, lipu iš garuojančio šalnoje ežero - pravažiuojantis automobilis stabtelėjo, žiūri važiuojantys: kas čia?

Kas kas ... - cinikas lipa iš ežero...

Ką manai apie seimą?

Cinikas Paliokas, kaip bebūtų gaila, po šitokios patirties irgi prastai galvoja apie Seimą:

Naujųjų, šiuolaikinių cinikų ... banda.

Thora

Thora
Thora or Tora is a Scandinavian female name (from the Old Norse Þóra),[1] and might refer to:
  • Dame Thora Hird (1911–2003), English actress
  • Thora Birch (born 1982), American actress
  • Thora Borgarhjort or Thora Town-Hart, the daughter of Herrauðr, the earl of Götaland (present-day southern Sweden) in Norse mythology
  • Thora Magnusdottir (born c. 1100), a daughter of Magnus III of Norway
  • Tora Aasland (born 1942), Norwegian politician and former Minister of Research and Higher Education
  • Tora Berger (born 1981), Norwegian biathlete and world and Olympic champion
  • Tora Harris (1978), American high jumper
  • Tora Mosterstong, 10th century concubine of King Harald Fairhair and mother of Håkon the Good
  • Tora Sudiro (born 1973), Indonesian actor
  • Tora Teje (1893–1970), Swedish theatre and silent film actress
  • Tora Torbergsdatter (1025-?), Norwegian royal consort

Die Tora (auch Thora, Torah; Betonung auf „a“, auf Jiddisch Tojre, auch Tauroh; von hebräisch תּוֹרָה ‚Gebot‘, ‚Weisung‘, ‚Belehrung‘, von jarah ‚unterweisen‘) ist der erste Teil des Tanach, der hebräischen Bibel. Sie besteht aus fünf Büchern, weshalb sie im Judentum auch chamischa chumsche tora ‚Die fünf Fünftel der Tora‘ genannt wird. Die griechische Bezeichnung ist Πεντάτευχος Pentáteuchos, lateinisch Pentateuchus, auchPentateuchum, deutsch Pentateuch. In den deutschen christlichen Bibelübersetzungen sind dies die fünf Bücher Mose.

:(

In Norse mythologyThor (/θɔːr/; from Old Norse Þórr) is a hammer-wielding god ...
Hammer...


Thora was the sister of Thorwald Mohr, my great grandfather...

Wald...

From Middle English walden, from Old English wealdan ‎(to rule, control, determine, direct, command, govern, possess, wield, exercise, cause, bring about), from Proto-Germanic *waldaną ‎(to rix, reign), from Proto-Indo-European *waldʰ- ‎(to be strong, be powerful, prevail, possess). Cognate with German walten ‎(to prevail, reign, dominate),Danish volde ‎(to cause), Icelandic valda ‎(to cause), Lithuanian valda ‎(land property), Lithuanian valdyti ‎(to rule).

:)

2016-10-14

No connection between Temple Mount and Judaism

10/13/2016 16:43
In a 24-6 vote, United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization on Thursday gave preliminary approval to a resolution that denies Jewish ties to its most holy religious sites: the Temple Mount
and the
Western Wall.
 Prime Minister Benjamin Netanyahu slammed the vote stating: “The theater of the absurd continues at the UN.”

“Today UNESCO adopted its second decision this year denying the Jewish people’s connection to the Temple Mount, our holiest site for more than 3,000 years,” he said. “What’s next? A UNESCO decision denying the connection between peanut butter and jelly? Batman and Robin? Rock ‘n’ roll?”

Twenty-six nations abstained from the vote and two were absent.
The six countries that voted in support of Israel were the United States, Great Britain, Lithuania, the Netherlands, Germany and Estonia.

Lithuanian 
song...
Jew for America???

P.S.

1. The Oldest Thora.

2. The Oldest Synagogue.

3. The Oldest Yeshiva.

4. Uru:

У́р (клиноп. 𒋀𒀕𒆠𒋀𒀊𒆠шум. Urimаккад. Uru) — один из древнейших шумерских городов-государств древнего южного Междуречья, существовал с 4-го[1] тысячелетия[2] до IV в. до н. э.

5. Urushalim:

From Late Latin IerusalemHierusalem, from Latin Hierosolyma, from Ancient Greek Ἰερουσαλήμ (Ierousalḗm), from Classical Hebrew יְרוּשָׁלַיִם (Yərūšālayim), from Western Semitic Urušalimmi (attested in Ancient Egyptian as [script needed]), a compound of Semitic *uru "house, town" and *salim, which meant either "peace" or "Shalim, Canaanite goddess of twilight".














2016-10-13

Europe 2016, Lithuania


6. Prašalietis
(2016-10-13 11:35:33)
(80.12.55.200) Parašė:
...Vieni vagys ir sukčiai pasikeitus
situacijai ir jėgų santykiui"raitoja"
ir perima turtą kitų sukčių.Visa tai
yra vadinama"europinio lygio
verslu "šiandieniniame durnių laive,
besitęsiančiu nuo pat"šauniųjų"1990 
metų...
Sakoreideriai.

Ar tyrė panašią versiją prokuratūra, taip taip, prokuratūra, anksčiau laiko nutraukusi tyrimą mūsų Teisinėje Valstybėje,
paskelbdama trijų taip neatpažįstamai, kad net jų lytis nebeįmanoma buvo nustatyti, sudegusių Lietuvos Respublikos piliečių žūtį 2013-jų Vasario 16-tąją mediniame name nesudegusiomis sienomis ir netgi nevisiškai sudegusiu stogu
nelaimingu atsitikimu ir neleisdama su jų žūties tyrimo byla susipažinti nei man, vieno iš žuvusiųjų broliui, nei jo, mano brolio,
sūnui,
Prokurore?

Juk keletas hektarų žemės ant Vilniaus ribos
nemenkai kainuoja šiais Pinigų Laikais, tiesa?

Sudegusiame mediniame name nesudegusiomis sienomis ir kraigu neatpažįstamai sudegė ir namo bei tų kelių hektarų žemės savininku buvęs Lietuvos Respublikos pilietis Tadikas, gautus už žemę pinigus, anot mano brolio pasakojimų, davęs verslininkui "verslui sukti", ir aš tai raštu pranešiau trijų žmonių žūties tyrėjams - pradžioj Vilniaus rajono policijos komisarui, o vėliau ir Lietuvos Respublikos Generalinei prokuratūrai. Po pirmo pranešimo trijų Lietuvos Respublikos piliečių žūties Vasario 16-tą dieną tyrimas buvo nutrauktas anksčiau laiko, o
po
antrojo
- neatnaujintas, nors to prašiau (palyginkit su šiuo gaisru).

Privatyras...
Privati firma, Švedijos įmonių grupės padalinys, Lietuvos Respublikos rinkėjų rinkėjų balsus 2016-jų metų Seimo rinkimuose savo privačiais stringančiais kompiuteriais, užpildytais Lietuvos Respublikos piliečių asmens duomenimis,  skaičiuoja publikuoja, ir rinkimus laimi
Panka
Pankauskas?

Dūra Europa, kurios parlamento pirmininkas neturi net vidurinės mokyklos baigimo atestato...
Europe 
2016,
Lithuania.

2016-10-12

Kas vyksta mūsų valstybėje?

Daugiau nei tris dešimtmečius prokuroru dirbęs Vilniaus apygardos prokuratūrai vadovavęs Ramutis Jancevičius įsidarbino koncerne „MG Baltic“.
Dėl sveikatos problemų valstybinę tarnybą palikęs teisininkas eis koncerno Rizikos valdymo vadovU. R.Jancevičius teigia apsisprendęs dėl naujo darbo per vieną dieną, dėl sveikatos dirbsiantis laisvu grafiku.

ir cia viskas normaliai?????
As is vis nebesuprantu kas vyksta pas mus valstybeje? Prokuroras su didziuliais rysiais isidarbina imoneje, kuri isipainiojusi i kysininkavimo skandala. Be to buvo gi plius istorija su Mitnija. Ir reikia pastebeti, kad dirbs laisvu grafiku!!!!!!!! Ka tai reiskia? Tai reiskia, kad jeigu ateis darbo komisija patikrinti ar darbuotojas savo darbo vietoje, jo ten gali ir nerasti, nes gi jis dirba kada nori. Bus taip, kad jis sedes namie ir gaus " alga" , kuri realiai yra atkatas, kad viskas butu ciki, kaip kad praejo su Mitnija. O galbut netgi per ji bus duodami kysiai esamu laiku su MG bylomis dirbantiems prokurorams. Ir cia niekam nekliuva tokie dalykai??? Tai tik dar karta irodo, kad viskas yra nupirkta arba, kad viska galima nupirkti.
#1

2016-10-12 15:51

78.63.236.118

LTU

4▲



Po 2016 09 28 VRK posėdžio ir dviejų dienų susirašinėjimo su VRK Darbo grupe VRK interneto svetainėje nuo 2016 09 30 skelbiama jau šitokia
biografija, be žodžio "prokuratūra":
Tiesiog
sutapimai?
???

Zigmas Vaišvila iš ligoninės apie 2016-jų Seimo rinkimus

Zigmas Vaišvila priminė 2008 metais Lietuvai pripažintą nacionalinį pavojų.

Ireguliarumo reguliavimas III

Paštu 2016-jų metų Lietuvos Respublikos Seimo rinkimuose balsavo

167536/1218870=13.75%

balsavusiųjų*.

Kiek būta balsavusiųjų iš anksto, VRK nenurodo.
Skaitom:

Išsispausdintą rinkėjo kortelę pasirašykite.

Su išsispausdinta ar surašyta ir pasirašyta rinkėjo kortele galite balsuoti paštu (specialiuose paštuose), iš anksto, namuose arba rinkimų dieną balsuoti šioje rinkėjo kortelėje nurodytoje rinkimų apylinkėje.

Ireguliarumo reguliavimas II:

Nemažai dėmesio sulaukė ir rinkėjų duomenų nutekėjimo atvejis iš svetainės Rinkejopuslapis.lt – jos lankytojai galėjo atsisiųsti kitų vartotojų rinkėjo korteles. 

Kaip sakė Profesorius, kas galėtų paneigti tikimybę, jog šitokių "nutekėjusių" ireguliariųjų* rinkėjų kortelių pagalba galėjo laimėti reguliarūs rinkimų laimėtojai, jų tarpe ir ligtol prastus reitingus šiemet turėjęs Tikrasis Pankas Pankauskas?

Taigi:

(dabar jau madingu:))) "nutekinimo" būdu galėjo vykti Ireguliarumo reguliavimas.

Ar tikrai neįvyko?
* Sakykit - ar prašė pašte balsuojančiu paštu parodyt dokumentą su nuotrauka ir asmens kodu?

Ar stovėjo tuose paštuose rinkimų stebėtojai bei "Baltosios pirštinės"?
:)))
Be komentarų...

Na, kodėl gi be?
Komentarai, beje, spalio 7-sios, o rinkimai vyko spalio 9-ąją.