2019-05-31

Dadiani Syndicate






DMT


DMT, dar žinomas kaip dimetiltriptaminas, yra natūraliai egzistuojanti stipriausia haliucinogeninė medžiaga pasaulyje, randama žmogaus kūne, taip pat ir daugelyje augalų. Šį haliucinogeną naudoja Pietų Amerikos šamanai


A Traditional Salvia Ceremony 


in Oaxaca: Hamilton's Pharmacopeia


religiniams tikslams. Pirmą kartą susintetintas 1931 metais. Savo struktūra ir poveikiu junginys artimas psilocibinui, priklausantis tai pačiai triptaminų klasei. Grynas DMT tai įvairių gelsvų atspalvių kristalai.
Kol kas nežinoma, kodėl kankorėžinė liauka 
gamina DMT. Teigiama, kad dimetiltriptaminas sukelia sapnus, išsiskiria prieš pat mirtį.
N,N-Dimethyltryptamine (DMT or N,N-DMT) is a chemical substance that occurs in many plants and animals and which is both a derivative and a structural analog of tryptamine.[3] It can be consumed as a psychedelic drug and has historically been prepared by various cultures for ritual purposes as an entheogen.[4]Rick Strassman labeled it "the spirit molecule".[5] DMT is illegal in most countries.
DMT has a rapid onset, intense effects and a relatively short duration of action. For those reasons, DMT was known as the "businessman's trip" during the 1960s in the United States, as a user could access the full depth of a psychedelic experience in considerably less time than with other substances such as LSDor magic mushrooms.[6] DMT can be inhaled, injected, vaporized or ingested, and its effects depend on the dose. When inhaled or injected, the effects last a short period of time: about 5 to 15 minutes. Effects can last 3 hours or more when orally ingested along with an MAOI, such as the ayahuasca brew of many native Amazonian tribes.[7] DMT can produce vivid "projections" of mystical experiences involving euphoria and dynamic hallucinations of geometric forms.[8]

Big GovernMent


NEWS
by Kevin Helms
4 days ago

China Releases New Crypto Rankings
China’s Center for Information and Industry Development has released its latest rankings of 35 crypto projects that were evaluated over the past two months. While several top positions remain unchanged, Bitcoin has climbed up the overall ranking.

The Center for Information and Industry Development (CCID), under China’s Ministry of Industry and Information Technology, released the 12th update of its crypto project rankings Thursday. The number of projects evaluated was unchanged from the previous rankings published in March. The center also announced that starting this month the rankings will be adjusted every two months instead of monthly.

Big GovernMent...

SEP 14, 2017
... Big governments by stepping up regulations of Initial Coin Offerings (ICOs) and by shutting down cryptocurrency exchanges, as the Chinese government has announced recently, crushing cryptocurrencies.

BIS to Reclassify Gold as a Tier #1 Asset on March 31, 2019!

Prophesy ...
Not Nr.12, but Nr.1,
about 56% of total capitalization









Solaris 2019


Solaris



Solaris System-V tipo UNIX operacinė sistema, sukurta Sun firmoje. Dažniausiai naudojama serveriuosedarbo stotyse, taip pat – kai kuriuose superkompiuteriuose. Yra versijos, skirtos Sparc ir i386 (PC) architektūroms.

Bitcoin Mining With Solar: Less Risky and More Profitable Than Selling to the Grid
The energy used to mine bitcoin has long caused debate over whether it’s a wasteful process. As the arguments have rumbled on, some people have been focused on mining coins with renewable energy. On May 29, Christian Ander, the founder of Stockholm’s Btcx exchange, explained how instead of selling surplus solar energy, he’s been using it to mine bitcoin and making 10X the money he would selling the electricity to the grid.

Right now, certain miners in China and Canada are using hydropower to help offset electric costs and other mining operators use low-cost geothermal power in Iceland as well. But Ander isn’t the only person who has furthered the idea of minting digital assets with solar power. Lots of people have been promoting the concept while the SHA-256 hashrate climbs exponentially, pushing operators toward greener energy solutions. For instance, on July 1, 2017, a man from San Diego detailed how he’s been mining in the desert with twenty-five S9 miners inside his greenhouses. According to the San Diego desert miner, he ran everything 100% off-grid with solar and battery power and said he was “profitable.” Solar farming, in general, can be profitable for those simply selling to the grid but it depends on the land’s rental costs, geographic location, and the size of the solar installation. Recent estimates disclose that on average a typical solar farm can produce between $21,250 and $42,500 per acre every year.

2019-05-30

Nuosekliai


Žinoma:)

„Aš manau, kad dėstytojai ir tyrėjai Lietuvoje uždirba tragiškai mažai. Ir tai yra absoliučiai neteisinga. Bent 3 kartus didesnius atlyginimus gaudami jie galėtų atlikti savo turimas funkcijas kokybiškai“, – aiškino ji (Lietuvos aukštųjų mokyklų profesinių sąjungų pirmininkė).

A. Lapinskienė prisiminė, kad jos atstovaujama sąjunga atliko apie 7 tūkst. aukštųjų mokyklų darbuotojų apklausą, kurios metu sužinojo, kad dėstytojų atlyginimų vidurkis šalyje yra vos 619 eurų „ant popieriaus“.

„Tai yra žemiau nei Lietuvos vidurkis, kuris dabar (2017 m. liepos 5 dieną) siekia 745 eurus“, – sakė ji.


ЮКОС


31 октября 2006
Их интересовали две темы
 - ЮКОС и Центробанк. Правда, по поводу "ЮКОСа" Геращенко отвечал довольно расплывчато*, поэтому оставалась банковская тематика.

Михаи́л Бори́сович Ходорко́вский (род. 26 июня 1963МоскваСССР)[2][3][4] — российский предприниматель, общественный и политический деятель, публицист.
В 1997—2004 гг. был совладельцем и главой нефтяной компании «ЮКОС». Арестован российскими властями по обвинению в хищениях и неуплате налогов 25 октября 2003 года. На момент ареста был одним из богатейших людей в мире, его состояние оценивалось в 15 млрд долларов[5][6][7][8]. В 2005 году был признан российским судом виновным в мошенничествеи других преступлениях. Компания «ЮКОС» подверглась процедуре банкротства.

 21 ноября 2007 года компания была ликвидирована[2].

„Mažeikių nafta": 2002–2006 m.: „Yukos“ valdymo laikotarpis

ŽaliaSprindžiui Sunku


Alan Greenspan


rėžia kalbą Pasaulio CentroBankininkams.

- В то время как наши космические корабли бороздят просторы Вселенной...


- и т.д., и т.п.

Aplodismentai.

Išeidamas pasikviečia koridoriun Sovietinių Bankų Heraklį.

Ten atidaro langą, vidun plūstelna gaivaus oro gūsis.

Tyli kelias minutes.

Galop ŽaliaSprindis prataria Sovietinių Bankų Herakliui:
- Tu vienintelis supranti, kaip man sunku...

Alan Greenspan & Mati Greenspan


Alan Greenspan:


Mati Greenspan:








Tada Jau Kelio Atgal Nėra II


Tada Jau Kelio Atgal Nėra

Edmundas Jakilaitis kalbina Šarūną Marčiulionį:
– Šie įvykiai iššaukė jūsų oponentų reakciją – jums buvo priminti mitingai 1988 metais, daugybė įvairiausių pasisakymų. Net ir kalbant apie tą patį mitingą – norite kažką paaiškinti, praėjus trisdešimčiai metų?

– Prašiau, kad Nemira padarytų žurnalistinį tyrimą. Ji net nežinojo, kad kažkas buvo parašęs kalbas, kad kažkas buvo suginęs žmones, kad tas pats ponas Brazauskas su ministrų taryba nusprendė, kad tokie ir tokie žmonės bus, kad aš esu numeris vienas sportininkas ir turiu ten būti.

– Turbūt reikia paaiškinti žiūrovams, kad 1988 m. vasario mėnesį buvo mitingas Katedros aikštėje, kur Jūs ir Juozas Baltušis kalbėjote.

– Ten buvo daugiau žmonių. Buvo suvaryti žmonės iš gamyklų, iš visur, į tą vietą. Greičiausiai buvo nurodymas iš Maskvos padaryti kontramitingą, kad mums patinka čia būti, šioje šalyje taip gyventi. Ir valdžia, ministrų kabinetas, nusprendė, kas ir kurią valandą vyks. Kalba buvo parašyta.


– Jums padavė kalbą, kurią turėjote perskaityti?

– Ta pati Roma Grimbergienė parašė kalbą, nors aš netikėjau, kad ji ateis ir tokius dalykus inicijuos. Su tuo susiję daug žmonių, kurių nenoriu viešinti – tie žmonės yra dar gyvi, kurie gali tai prisiminti. Žinau, kad visos „bačkos – ant manęs“. Aš tai priimu, nesigyniau, taip, buvau silpnas, kad nesipriešinau sistemai. Vieną kartą buvau silpnas, galiu tai pripažinti. Mane gąsdino dėl olimpiadų, dėl žmonos egzaminų. Sistema gąsdino.

– Jei gąsdino, buvote susitikęs su kažkokiais KGB veikėjais?

– Jie atvežė ir nuvežė, išsikvietė iš treniruotės, davė instruktažus. Man iš pradžių sakė, kad tai – susitikimas su studentais.

– Tuo metu dar studijavote žurnalistiką?

– Taip, buvau išrinktas geriausiu sportininku, tai tą geriausią sportininką tąsė po visą šalį. Iš pradžių sakė, kad tai bus susitikimas su studentais. Po to – kad ne tik su studentais, ir vyks aikštėje. Sakiau, kad ten neisiu. Tada su draugu galvojome, kaip į ligoninę atsigulti, gal pirštą ar ranką susilaužyti. Tada ponas Algirdas Kmieliauskas man pasakė, kad jei aš nevažiuoju, jo karjerai – galas. Tada mane atvežė ir turėjau kalbėti. Ką ten kalbėjau, net nežinau – bet esmė, kad išsigandau, ten buvau, atėjau į tą vietą, kas man nedarė jokios garbės.

– Turbūt sekėte pastaruosius įvykius šių metų pradžioje. Latvijoje buvo kilęs skandalas – Latvijos KGB paviešino duomenis ir apie tai, kad Valdis Valteris turėjo įsipareigojimų KGB nuo 1985 m. ir turėjo slapyvardį. Jūs po to mitingo neturėjote jokių kontaktų su ta organizacija?

– Ne. Ten turbūt buvo informatorių komanda ir t.t., bandė... Dar bendrabutyje palikau raštelį Pociui, kad jei negrįšiu, tai žinok, esu išėjęs „ant kampo“. Buvo toks slaptas butas prieš seną rusų dramos teatrą. Būdavo spaudimas. Tik buvo tiek gerai, kad su „Statybos“ komanda nevažinėjau
– „Statybos“ komanda turėjo savo informatorių kažkokį, o „Sąjungos“ rinktinė – savo. Nebuvau priverstas nieko informuoti ir pan. Bet ta sistema veikė, buvo „brudna“ – reikia suprasti, kur mes gyvenome.

– Bet kuriuo atveju, tai, kad jūs apie tai kalbate, ir kad rinkimų kampanijos metu buvo apie tai kalbama – kaip jūs į tai reagavot?

– Noriu, kad tas dalykas būtų išviešintas, kad tie, kurie tai organizavo, būtų įvardinti. Jie turi pavardes, vardus, ir šiandien yra gyvi.

– Jūs juos atsimenate? 

– Brazausko ministrų kabineto žmonės irgi yra gyvi, patys darė sprendimus. Norėčiau, kad tas dalykas „nuo manęs nueitų“, nes šiai dienai aš – vienintelis kalbu.

– Ar jums buvo grasinama kažkuo? Jau turėjote minčių važiuoti į NBA, nes po metų lyg išvažiavote...

– Ne, olimpiada, Seulas. Sakė, kad nevažiuosiu į Seulą, žmona neišlaikys valstybinių egzaminų, (dukra) Kristė – pusantrų metų. Gyvenimas toks.

– Skaudžiausias tai įvykis?

– Gyvenime – taip. O paskui muštis į krūtinę, kažkam pasakoti, tu buvai, nebuvai. Trisdešimt metų praėjo. Tegul mina. Bet taip yra, ką padarysi.

– Kai kas galėtų sakyti, kad jei ne tas atvejis, į NBA jūsų nebūtų išleidę. Kaip jūs pats vertinate?

– Taip ten sunku buvo išvažiuoti, bandė visokiausių teismų prikurti, mano pinigų nepasidalino sporto komitetas, „Statyba“ ir t.t. Bet taip, čia būtų priežastis, manau, jie būtų sukurpę kažką, kad aš vėluočiau bent sezoną, o kitą sezoną ateina kiti žaidėjai, komanda kitaip formuojasi, ir esi nereikalingas. Jau norėjo 1988 m. į NBA imti, bet buvo studijų baigimas, olimpiada, tada 1989 m. teko išvykti.

– Manote, tai, kad tuo metu neatsilaikėte spaudimui, lėmė, kad galėjote išvažiuoti į Ameriką?

– Nelyginu šių dalykų, nežinau.

– Įsivaizduokime hipotetinę situaciją. Tuo metu KGB struktūros galėjo jus laikyti savu ir patikimu?
– Dalykas yra tas, kad pildydamas, atrodo, 24 formas, dokumentuose neparašiau, kad mano giminės yra ištremti į Sibirą. Mano pusbrolis Algimantas Urmonas, kuris yra gimęs ten – neparašiau apie tą mamos giminės pusę. Jie mosikavo ta korta, kad turi pilną teisę manęs niekur neleisti.






2019-05-29

Kur TV3???



Kur TV3?

Mano šunims skyriau savo name daugiau gyvenamojo ploto, negu tenka universiteto studentams bendrabučiuose (tenkančio kiekvienam - šuniui ir studentui), bet TV3 (ir LNK) (nebe pirmą kartą)
atvažiavo atlėkė su savo „tik vairuotoju"/TV operatorium ir „žinančiam siužetą" (GYVŪNŲ TEISĖS!!!)  žurnalistu:


Štai ką toji amerikoniškoji TV3 „pripaišė" irgi ŽINIŲ (o ne „Žyynių") laidoje
pranešdama apie trijų Itin Degių Lietuvos Respublikos Piliečių
žūtį 2013 metų Vasario 16 dieną gaisre Geležių kaime mediniame name 
nesudegusiomis medinėmis sienomis...

Lietuvos Ir Rusijos Valdininkai


Rusijos:
Lietuvos:

Vėl Cžv.Kalėjimas


Cžv.Kalėjimas

„Plieninė Magnolija"
?????

Kodėl mūsų Dalia šito sukčiaus 
aikštėn nevilko?

2009-ieji, t.y., prieš 10 metų:

"Keliaudama po užsienį girdėjau tik vieną klausimą, ne abejonę, ar jie buvo, o tik ką darysite“, - antradienį per spaudos konferenciją sakė D. Grybauskaitė.

Prezidentė - keliautoja?

Pasak prezidentės, Vakarai neabejoja tuo, jog toks kalėjimas mūsų šalyje galėjo būti. Šiuo metu Lietuva turi imtis ryžtingų veiksmų ir „apsivalyti“. 


Cžv.Kalėjimas, JT ir Monakas


Beje, CŽV jau pavirto CŽA, o Lietuva taip ir liko Lietuva, tik savo Prezidentės pastangomis gerokai pamurzintu veidu...

Nieko.

Rasos numazgos.

O tas JAV'ų CIA...
Cash In Advance:)











Arba Visiškai Išprotėjęs


Skaitykit:

čia gali gyventi tik labai gilus arba išprotėjęs žmogus:
Jei perklausysit vaizdo įrašą nuo to momento, kai aš jį paveikslėlyje sustabdžiau, įsitikinsit, kad „Manheteno ryto" diurnalistai žodį „visiškai" praleido, nors žodį „labai" paliko: architektas pasakė

čia gali gyventi tik labai gilus arba visiškai išprotėjęs žmogus.

Ko dabar „prikibau"?

1. Įžūlu gyventi naujame name Pavilnio regioniniam parke,
kuriame statyba draudžiama:

Ši nutartis negalėjo būti apskųsta – teismo sprendimu buvo atimta teisinė galimybė kreiptis į Aukščiausiąjį Teismą prieštaraujant techniniam projektui. 

 „Tai yra gyvenimo realybė, šitaip šioje žemėje būna, tenka tik apgailestauti. Tai, ką matome – vienas kuriozinių atvejų, pasityčiojimas iš savo valstybės, įstatymų, tų žmonių, kurie eina į darbą, kad tuos įstatymus vykdytų – šiuo atveju, mūsų“, – sako V. Petiukonienė.

Ir...

Naujai išdygusi informacinė lentelė skelbia, kad šio pastato statybai pritarta teismų sprendimu.

2. „Mažiukas, striukas, Nuf Nufo namelis“,
– kalbėdamas apie seną namą finansininkui nebūdingus žodžius žėrė G. Nausėda.

Finansininkui būdingi žodžiai...


3. Finansininkui matematika nereikalinga:)))

Neigiamų palūkanų normų politikos dar niekas neišrado – šitaip 2009 metų birželio 23 dieną rašė SEB banko prezidento patarėjas dr. Gitanas Nausėda.

Už kelių ar keliolikos dienų jas, lyg tyčia, ne tik išrado, bet ir panaudojo, visai gali būti, to paties SEB banko reikalams patvarkyti:

In July, the Riksbank fixed interest rates at minus 0.25 percent on certain deposits kept by the commercial banks at the central bank.

Koks išradingumas

Kodėl išradėjai - svetur?

Ką išrado mūsų SEB banko 

prezidento* patarėjas?



Ekonomistas Gitanas Nausėda kadaise neišlaikė matematikos egzamino, tačiau tai nesutrukdė jo vėlesnei karjerai. Dabartinis SEB banko prezidento patarėjas, žinomas finansų analitikas prisipažino nusivylęs po 16 metų mokymosi ir apgintos disertacijos gavęs pirmąją mokslininko algą – tuometinius 35 litus. Šis nusivylimas jį paskatino ieškoti papildomų pajamų ir siekti aukštesnio finansinio 

atlygio.

Ta matematika...


Kaip ir ta teisė**...



* „Perlenkė" čia kai kas:

Seimo narys Žygimantas Pavilionis antradienį asmeniškai kreipėsi į „Wallenberg Foundations AB“, pagrindinio SEB akcininko, prezidentą Peterį Valenbergą jaunesnįjį ir fondo ryšiams su užsieniu vadovą Magnusą Šiolcą dėl SEB banko Lietuvoje prezidento patarėjo Gitano Nausėdos statuso.

Seimo nariui nerimą kelia dviprasmiška ir pavojinga situacija, kuomet vienas žinomiausių šalies ekonomistų vienu metu atstovauja SEB bankui ir yra įvardinamas kaip vienas iš potencialių kandidatų į Lietuvos Respublikos prezidentus. „Bankinis ir finansų sektorius yra strateginė sritis valstybės gyvenime, kuri dėl savo jautrumo turi būti kuo toliau nuo politikos, ypač rinkiminiais periodais.

Deja, buvo ne vienas atvejis Lietuvoje, kuomet bankai savo noru ar dėl aplinkybių buvo įtraukiami į politinius žaidimus ir tai turėdavo liūdnų padarinių ne tik jiems, bet ir valstybei.

** Senovėj mūsuos niekas raiščių ant akių nesiraišiodavo ir durneliais neapsimetinėdavo - žinojo, kad kaip trinktels, tai mažai nepasirodys.

P.S. Išklosiu savo nuomonę, kodėl SEB banko (Lietuvoje) prezidento patarėjui Gitanui Nausėdai prireikė šitokio stiklinio Nuf Nufo namelio būtent draustinyje, kur kitiems negalima:

TODĖL, KAD FINANSŲ SISTEMA IR YRA PIRAMIDĖ, o ne tik (kaip „Dexcar“ veiklos modelis)
primena piramidės pobūdžio sistemą.
Taigi - dirbant tokį „darbą..."
Psichiką treniruoti reikia:)

Štai jums ir cha cha cha!








Kam Uždrausta, O Kam - NeUždrausta


Nesu Algirdo Paleckio (ir Paleckių) šalininkas.

Betgi paskaitykit:

A.Paleckis, kuriam yra uždrausta atskleisti bylos duomenis...

O kai kam nėra uždrausta:

Cituoju:

... iš pradžių ant kitaip mąstančių žmonių užsiundoma žiniasklaida, o jei jie nepasiduoda, prasideda ekonominis spaudimas baudomis ir spaudimas darbovietei. Jei ir tada užpultieji nepasiduoda, suklastojus bylas jie sodinami į kalėjimą.

Man juokinga neatrodo, nė kiek: štai kaip „dirba" amerikoniškoji TV3:



(jei susidomėjot ir turit laiko, pažiūrėkit ir pradžią - daugiau paaiškės)