2020-04-04

KoronaBaimė




CoronaFascists


Evidence 
Shows Politicians and Wall Street CEOs Expected the Market Crash Well Before Covid-19

Apr 4, 2020
The coronavirus outbreak has sent shockwaves through the world’s economy and this has caused politicians and central bankers to react in various ways. However, global market leaders, Wall Street CEOs and hedge fund managers had one of the best years in more than a decade since the 2008 financial crisis. In fact, evidence shows that the bureaucracy and the modern banking cartel knew a crash was on the horizon, as the covid-19 crisis was simply the pin that popped the balloon.

American Fascists
American Fascists Knew the Bubble Would Pop – Stocks Were Massively Overvalued, Bonds Manipulated






KoronaPlovimas


Vilniaus miesto savivaldybės puslapyje paskelbtas straipsnis: „Augant Vilniaus gatvių dezinfekcijos poreikiui – neįprasti sprendimai„, ir aprašoma: 

„Vilniaus miesto savivaldybės įmonė UAB „Grinda“ atnaujina sostinės gatvių dezinfekciją. Augant dezinfekcijos poreikiui ir siekiant efektyviau atlikti užduotis, pasitelkiami ir nestandartiniai sprendimai: gatves dezinfekciniu tirpalu purškia universalus miesto priežiūros traktorius“.

Plačiau:

https://infa.lt/43867/kaip-plaunant-chemikalais-vilniaus-gatves-galimai-isplaunami-biudzeto-pinigai/


Verbų Šeštadienis 2020



KoronaEkstra


Gal išgerkit (kad ir dezinfekcinio skysčio?) iš pat 2020-jų Verbų Šeštadienio ryto, nes antraip nesuprasit:
...ekstrinių operacijų perkėlimas į kitas ligonines išskaidytas ... ligoninėje gydomi koronavirusu sergantys žmonės ...
Argi pats koronovirusas yra liga?

Ir dar tokia, netgi tiems ligoniams, kuriems būtinos skubios operacijos, derėtų "jų perkėlimą į kitas ligonines išskaidyti"?

Gal jau reikia mūsų PsichiAtro patarimu bėgt pas jį patį PsichPaGalbos?

O gal, vis tik, jį patį reikia gydyti?

Juk tai jo pastangų ir manipuliacijų duomenimis dėka mirusių Lietuvoje nuo COVID-19 amžiaus vidurkis net 6 metais didesnis už vidutinę gyvenimo trukmę Lietuvoje.
Štai, lyg tyčia, šiandien - beveik 9 metais viršija vidutinę gyvenimo trilmę Lietuvoje.

KoronaReKordas!


Latvijoj KoronaVirusas prailgino gyvenimą 20-čia metų!

Primenu, kad Lietuvoj KoronaVirusas gyvenimą ilgina 6-iais, o Norvegijoj 2-iem metais.

KoronaVėjai





2020-04-03

KoronaŠaržas


Aurelijus Veryga, apgailėtinas klounas iš Skverno cirko, pasakė, kad galima konsultuotis su psichologu. Tik na...i (lietuvių kalboje nerandau tinkamo žodžio) man psichologas, jei aš neaprūpintas kauke, antiseptiku, o susirgus nėra šansų būti prijungtam prie intubavimo aparato.

Prisipažinsiu, kad žinios iš Olandijos, kad tenykščiai tolerastai siūlo seneliams nusižudyti, mane nepradžiugino. Jei turtinga Olandija yra bejėgė prieš COVID-19 pandemiją, tai ką kalbėti apie išvogtą ir nugyventą Lietuvą.

Pamenu, kažkada aš gyvenau „baisioje“ Sovietų Sąjungoje, kuri mokėjo įveikti bet kokias pandemijas. Tais „baisiais“ laikais net gydytojai ateidavo pas temperatūrą turintį ligonį į namus, greitojoje dirbo gydytojas arba felčeris su dviem sanitarais, ne paramedikas su vairuotoju, kaip dabar. Pas bet kokį specialistą galima buvo užsirašyti tai pačiai dienai, ne po dviejų mėnesių, kaip dabar. Mokyklose buvo savo felčerinis punktas ir stomatologas, o ligoninėje buvo kuklus, bet valgomas maistas. Dar pamiršau, buvo sistemingai vykdomas plaučių rentgenas ir visi kiti gydytojai atvykdavo į mokyklas ir darbovietes mobiliomis brigadomis, tokiuose dideliuose vengriškuose autobusuose įsitaisę. Todėl džiovos nebuvo, o dabar Europoje pirmaujame.

Realybė tokia: kuo Lietuvoje daugiau „gerovės“ ir milijonierių, tuo mažiau medicinos? Sako, kad ES yra demokratija, žmogaus teisės, vertybės! Aš suprantu, kad demokratija tai visuotiniai rinkimai, o kas renka Europos Komisiją, komisarus, Komisijos pirmininką, kas renka Strasbūro žmogaus teisų Teismo teisėjus?

O kokia svarbesnė ir didesnė žmogaus teisė už teisę gyventi? Jos dabar neliko, jei siūloma autonazija.

Dar buvo kalbama apie „europines vertybes! Visai pamiršau apie jas. Bet tai įvyko todėl, kad tų vertybių nėra. Kokios vertybės pas vagis? Juk dabar viena iš kitos ES valstybės vagia medicinos įrangą, kaukes, testavimo rinkinius.

Bloomberg Ispanijos mediciną 2019 metais pastatė į pirmą vietą pasaulyje, o Italiją į antrą!!!

Atslinkus pandemijai, paaiškėjo, kad Bloomberg yra melagis, o Ispanijos ir Italijos medicina yra neįgali. Tik ką tuomet kalbėti apie praktiškai sunaikintą veryginę mediciną. Aš ne apie daktarus, jie puikus, aš apie valstybės politiką, o ji, mano nuomone, pastaruosius 30 metų yra... lietuvių tautos genocidas. Lygia greta vyko ir sveikatos priežiūros naikinimas.

Kiek liks lietuvių po šios COVID-19 epidemijos? Milijonas, pusantro? Jei ne nuo viruso, tai dėl žlugusios ekonomikos. Bet juk to ir siekiama.

Gerb. kunigas, buvęs vyriausias kariuomenės kapelionas majoras Alfonsas Bulotas man vakar papasakojo, kad keli sunkiai sergantys ligoniai prašė jo pasimelsti už juos garsioje jo koplytėlėje Vilijampolėje. Tokias personalines mišias kunigas keliems sergantiems transliavo per telefoną. Padėjo. Pasveiko. Žadėjo apie tai pats papasakoti. Ar tai ne geriau už Verygos psichologus ir autonazinę mediciną be reikiamos aparatūros, o dabar ir su jo susargdintais ir karantinuotais gydytojais?

Gerbiamas kunigas Bulotas mišių už COVID-19 sergančius ligonius dar nelaikė, bet, manau, jos bus daug veiksmingesnės už veryginę mediciną.

Nuotraukoje kunigas Alfonsas Bulotas ir straipsnio autorius.

CoronaSEIR


Šiandien 16:00 Lietuvos laiku du kaukėti Lietuvos matematikai iš Vilniaus universiteto tiesioginiame
Elertė eteryje papasakojo apie COVID-19 reikalų prognozes Lietuvoje: 
Ponia iš Sveikatos apsaugos ministerijos, akivaizdžiai nesupratusi, apie kokį modelį aniedu matematikai šnekėjo, pasidžiaugė, kad Lietuvos mokslininkai sukūrė COVID-19 valdymo/prognozavimo modelį.
Taigi: SEIR modelis buvo naudojamas HIV/ŽIV pavojaus „pūtimo" laikotarpiu.

SEIQRDP -
Matlab'e „apvirškintas" SEIR.

Beje, abudu kaukėtieji mokslininkai/matematikai, diurnalis'tės paklausti, kada derėtų baigti karantiną, nelabai ir vikriai nuo atsakymo (IR NUO ATSAKOMYBĖS) išsisuko - esą, jie nė neketina spręsti, t.y., IŠTIES VALDYTI.

Tiek ir žinių?

Du pastebėjimai:

1. Universitetas - ne Žinyčia.

2. Su COVID-19 reikalų turinti Lietuvos Valdžia tyli apie tai, ką ji daro su skubiai pasiskolintais  5 mlrd. eurų (tai juk 40% Lietuvos metinio biudžeto!) LR Finansų ministro paskelbtomis force majeure sąlygomis ir LR Vyriausybės paskelbtoje Ekstremalioje situacijoje.

O dabar ...

Dabar šis-tas įdomaus.

ABU COVID-19 VALDYMĄ MODELIAVĘ LIETUVOS MATEMATIKAI YRA EKONOMETRIJOS SPECIALISTAI, O VIENAS JŲ DAR IR FINANSŲ MATEMATIKOS SPECIALISTAS.

Kodėl tai nutylėjo Elertė ir jie patys?


KoronaFeljeTonas


COVID-19 – AKIŲ PRAKRAPŠTYMUI

Kaip žinote, nesu joks polit-ekspertas. Nesimeldžiu nei vienai partijai. Turiu šiek tiek gyvenimo patirties ir nebijau daryti vienokių ar kitokių išvadų. Gripu visais laikais buvo yra ir bus sergama. Tai bendra bėda, bet tai normalu. Skirtumas tik tas, kad tarybiniais laikais tai buvo tarybinių žmonių bėda. Dabar, žmonės turi teisę galvoti vakarietiškai. Net apie tai, kad prakeiktasis virusas galimai yra sukurtas vienoje iš slaptų JAV laboratorijų. Galvoti neuždrausi, bet turime tai, ką turime.

Pirmas ir pats svarbiausias klausimas yra – kam tai naudinga? Atsakymas vienintelis – žinoma komercijai. Ir valdžiai. Kuri kontroliuoja ir reguliuoja – kas kam leidžiama ir kiek kam galima. Kažkas uždaroma, sustabdoma, nutraukiama, o kažkam leidžiama gauti milžinišką pelną iš piliečių išgąsčio. Akivaizdus suokalbis – valdžios prieš savo piliečius. Korona viruso privalo bijoti visi. O nuo neadekvačių priemonių kenčia tik tam tikras sluoksnis. Tai nenormalu. Tai sąmoningas baudimas vienų – kitų pelno sąskaita. Prekybos centrams, vaistų pramonei ir medicinos įstaigoms – žalias šviesoforas. Be jokių papildomų rodyklių. Toks žalias, kad doleringesnio ir būti negali. Talkininkaujant: reklamai ir propagandai – žmonėms kalama į smegenis – kad korona virusas – pasaulio pabaigos ženklas. Ar iš tikrųjų taip? Manau, kad kai kas išpučiama tam, kad pasidaryti iš beteisės tautos naivumo daugiau vaško. Tai matyti be padidinimo stiklo.

Savivaldybės, mokyklos, maitinimo įstaigos – uždaromos. Piliečiams išvažiuoti iš šalies uždrausta. Išeiti į pavasariškai gryną orą – nerekomenduojama. Gamyklos ir įmonės verčiamos dirbti nuotoliniu būdu. Kiekvieną dieną šalies biudžetas patiria kolosališkus nuostolius. Niekam tas nerūpi. Svarbu daryti pelną maisto pramonei, prekybos centrams ir farmacijos įmonėms. Trys banginiai lobsta ir pampsta iš žmonių ašarų. Užsidarius paskutinėms pramonės įmonėms, niekas nieko neveikia, tik eina į parduotuves ir viską šluoja nuo lentynų. Tokio užsitęsusio „Naujametinio“ vajaus neįmanoma buvo net įsivaizduoti. Kur šuo pakastas? Britanija dėjo skersą ir išilgą, kol gripas nepačiupinėjo Boriso Džonsono. Lietuva nuolankiai eina iš proto nesimuistydama. Vieni žmonės serga – jie gydomi. Tie kurie nepagyja – miršta. Tai normalu. Daryti reklaminės, komercinės tragedijos tikrai nereikia. Gripo pavadinimas – kiekvienais metais vis kitoks. Visais laikais gripu žmonės sirgo ir sirgs, bet kelti tokį ažiotažą – nusikaltimas. O gal šaknys visai kitur?

Kadangi nei teisininko, nei finansininko išsilavinimo neturiu, sapalioti galiu ką tik noriu. Galvokite, kad tai Basanavičiaus gatvės basiako literatūrinis „piaras“, naudojantis valstybei sunkiu momentu. Tiktai neklijuokite, brangieji ir patiklieji, valstybės išdaviko etiketės. Tai vieša mano nuomonė, kurią išsakydamas noriu bendrakalbiams atverti galimai muilinamas akis. (Rankų muilinimas tikrai dar niekam nepakenkė). Taigi. Kaip paprasčiausiu būdu susemti iš savo piliečių santaupas, paslėptas kojinėse ir čiužiniuose? Pinigus, kurių tie atsargūs, jau ne kartą nudegę, protingi begėdžiai nenori laikyti komerciniuose bankuose?! Valstybinio juk nėra, o su komerciniais visko gali atsitikti. Korono viruso imitacija, ir yra ta priežastis, kuria remiantis ir sumaniai manipuliuojant, galima išprovokuoti loginę, planinę, valdžiai patogią sumaištį ir fiktyvią pasaulio pabaigą. Rezultate ko visi puls galvoti, kaip čia jiems išgyventi iki antro tvano pradžios.

Sumaišties laikrodžio griaunamasis mechanizmas įjungtas. Piliečiams alternatyvaus pasirinkimo faktiškai nėra. Gelbėjimo ratas valdžios spintoje dar laukia sau patogios valandos. Tie, kas išgyvens visą tą priverstinę nesąmonę – patirs globalų orgazmą, pereinantį į istorinį praregėjimą. Atkreipkite dėmesį. Tas akiplėšiškas tautos baudimas – vyksta rinkimų į Seimą metais. Pagal X scenarijų, tai gera proga geram politikui sublizgėti lietuviškų pelenų kibire. Išeiti nekaltomis akimis į sceną ir vėl viską sustatyti į vietas. Kas bjauriausia, kad dėl visko bus apkaltintas Korona virusas. Tie, kurie jį ant mūsų užsiundė – nepakaltinami. Taigi, suokalbininkai rankas pasišildė, – ir į kanapes. O mes – vėl į rinkimus, kad vėl išsirinkti ne tuos, kuriuos norime matyti valdžioje.

Šita pandemija. Šitas karantinas. Vieniems atriša rankas, kitiems suriša kojas. Taikos metu tai prilygsta karo padėčiai. Žingsnis į kairę, žingsnis į dešinę – ale liuja. Košmaro metu nemažai organizacinių ydų ir ylų išlenda. Maisto pardavyklos verčiasi per galvas pilnu tempu. Vaistinės – pilnu tempu. Maisto pristatytojai į namus – užsakymus tenkina, prakaituodami pilnu tempu. Benzino kolonėlių dispečeriai ir tie – nebijo jokių virusų. Visiems kitiems – laisvo judėjimo ir bendravimo limitas! Ponai vyriausieji juokdariai, kad neįleisti į Lietuvą viruso nešiotojų – juos reikia pradėti tikrinti išvažiuojant iš užsienio. Tai yra, gydyti toje šalyje, kur jie pasigavo tą „džiaugsmelį“ švaistydami savo atostogines lėšas. O ne gąsdinti ir versti niekuo nekaltus Lietuvos žmones kentėti už JŪSŲ nesugebėjimą ar nemokėjimą organizuoti situacijos suvaldymą.

Dar vienas gudrus „šuns užkasimas“. Priežastis, priemonė, stimulas – priversti visus Lietuvos žmones – naudotis banko kortele. (Pinigai juk apkrėsti). Tai dar vienas prievartos žingsnis einant prie… siekiant įteisinti visuotinį čipavimą. Taigi. Maža, originali suirutė išjudins didžiausią vežimą. Valdžia, atsirišusi rankas, gali viską. Žmonės, prigąsdinti nežinia ir negarantuoti dėl ateities, – bus priversti sutikti ir paklusti. Vedžiojami ant pavadėlio, ponai vargšai, pribrendome ir iki tokios terapijos.

Tarybiniais laikais tokių izdevalkių valdžia su mumis nedarė. Vieniems LTSR buvo mama, kitiems pamotė, treti, pakėlę sparnus, tą periodą atsėdėjo Amerikoje arba kitose kapitalizmo rojaus apkasuose. Dabar sugrįžo ir trisdešimt metų mus sodina ant kuolo. Kuo toliau, tuo vis ant smailesnio. Mano nepriklausomuose pasamprotavimuose logikos yra. Bendram akių prakrapštymui – kaip tik.

Pirmiausiai, jauniems žmonėms uždegamas (trisdešimties metų ilgumo) žalias šviesoforas – išvažiuoti iš Lietuvos – pasiganyti. Geranoriško kantrumo limitui pasibaigus, paleidžiamas karūnuotas gripo virusas. O atsparūs senoliai, perkentėję DTK, kiaulių marą, paukščių gripą ir geltonos spaudos cholerą – reklaminės slogos visai nebijo. Kad jie be reikalo nedidintų finansinės biudžeto skylės. Negadintų brangaus daktarų laiko ir medikamentų. Su dievo pagalba ir valstybės rūpesčiu tiesiog būtina iš jų oriai išleisti paskutinį orą.

Antanas Stugys, 2020
feljetònas [pranc. feuilleton < feuille — lapas; laikraštis], grožinės literatūros ir publicistikos žanras — nedidelis humoristinis arba satyrinis aktualios visuomeninės politinės, moralinės ar kultūrinės tematikos kūrinys; ppr. skelbiamas laikraštyje, žurnale.

Ir Boria „Tepa Slides"?

Ir Landynės (Eks)Meras „tepa slides" iš Landynės?
Kaip matot, savo namuką Islington'e pardavė Boria 
dar Lapkritį, 2019-jų, prieš pat COVID-19 (Gruodį 2019-jų).


Не мог тут жизнью насладиться
Работа много, два жена…
Но в Лондон на железной птице
Лечу смотреть чужой страна.

Иду-бегу по Пикадилли,
Налево Сохо, ей-же-ей…
А вы на лыжах не блудили
В квартале красных фонарей?

Моя, представьте, заблудился,
Но всюду привечаем был.
И смысл, однако, появился,
А вот какой – моя забыл.

Но наши – на порядок лучше!
К тому же – меньше говорят…
И мой великий и могучий
Вернулся в целости назад
Работа много, два жена…:)

Va va:

BOJO LOVE NEST Boris Johnson moves into £1.3m mansion with girlfriend Carrie Symonds after selling £3.7m marital home with his ex and becoming Prime Minister
Emma James
24 Jul 2019, 9:16Updated: 29 Jul 2019, 15:03

THIS is the £1.3million home that newly appointed Prime Minister Boris Johnson has snapped up with girlfriend Carrie Symonds.

Boris, 55, bought the four-storey Victorian property after selling his £3.7m marital home with his ex-wife Marina Wheeler.
New Prime Minister Boris Johnson and girlfriend Carrie Symonds haven’t been seen together at their new padCredit: Right Move
He could make at least a £700,000 profit from the sale of the Grade II listed pad in Islington, North London, if he splits the profits equally with Marina.
Boris Johnson is expected to move into No 10 today with Carrie joining him at the weekend - making them the first unmarried couple to live in the PM’s official residence.
But he and Carrie, 31, are still believed to have taken out a joint mortgage on their new home and completed on the property last week, reported MailOnline.
A sales brochure describes the property as a “superb residence”.
The happy couple haven’t been seen together at their new pad, but Carrie was spotted at the property with her mum moving items in.
Boris and Carrie 
the first unmarried couple to live in

CoronaBlunters


bùkas, -à adj. (4)
1. nesmailus, atbukęs: Tas kuolas bukas, neįkalsi Ėr. Nulūžo adata, dabar viškum bukà, nebelenda Kp. Jau bukà žagrė, reikia smailint Kp. Bukà yla Dkš.
^
 Ant bùko kalno aria geležiniais jaučiais (kerpa avį žirklėmis) Plv.
bukai̇̃ adv.: Kodėl tep bukai̇̃ nudrožei, pasmailink! Kt. Tiek bukai̇̃ patašė gembę, kad nėkaip į žemę nelenda Vvr.
ǁ
 su apvaliu galu: Buki̇̀ čebatai kaip vyžos Kp.
ǁ
 rš geom. turintis tarp 90° ir 180° (apie kampus).
ǁ
 neaštrus, atšipęs: Peilis bùkas, o kirvis atšipęs, atsivypęs J. Peilis jau bùkas, pagaląsk Kt. Tas kirvis bùkas, negaliu įkirsti Yl.
ǁ
 nestiprus (apie skausmą): Krūtinėje bukas, maudžiantis skausmas rš.
ǁ
 sugrubęs: Buki̇̀ pirštai, nesugraibau adatos Kp.
2. Vrn buolas, baužas: Bùką karvę nusipirko Pbs.
3. prk. negudrus, nepastabus, negabus: Jis yra tiek bukas, kad jo niekas neperkalbės rš. Nebūk bukas kaip kuolas V.Krėv.
bukai̇̃ adv.: Jis bukai žiūri į žemėlapius, lyg nieko negirdi ir nemato sp.
ǁ
 abejingas: Liudas žiūrėjo į lubas buka veido išraiška ir tylėjo J.Avyž.
4. prk. duslus: Absoliučiai bukas garsas greit prapuola rš.

How Covid-19 immunity testing can help people get back to work
We need to find out who has the antibodies to the virus.
Testing to see who has the Covid-19 coronavirus has become one of the most crucial elements of slowing the global pandemic. And it may also hold the key to a return to normal.
Everyone staying home is just a very BLUNT measure. That’s what you say when you’ve got really nothing else,” Emily Gurley, an associate scientist at the Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, told NPR. “Being able to test folks is really the linchpin in getting beyond what we’re doing now.”
In particular, serological tests, also known as “immunity tests,” for antibodies to the virus could reveal the true extent of the pandemic and help scientists answer basic questions about Covid-19 and the virus that causes it, SARS-CoV-2: How many people have been infected with the virus? Who may have spread it without knowing it? Why do some people have mild illness while others become gravely ill? How deadly is the disease? What tactics are actually working to slow its spread?
Serological tests could also potentially allow people who have immunity to return to work. That could be a huge boost to front-line health workers who may have been exposed to the virus but are desperately needed back in action.
Countries are now racing to acquire more of these tests. The United Kingdom ordered 3.5 million serological tests. Germany is considering using these tests to issue immunity certificates to people who have survived Covid-19.
In the US, the Food and Drug Administration on April 2 granted first approval to a serological test for Covid-19, with an Emergency Use Authorization. The test, made by Cellex, can generate results in as little as 15 minutes. Other companies and labs are jostling to develop serological tests in the US as well.
But scientists are also still learning how long immunity from Covid-19 can last and whether there is a chance that people could be reinfected. Filling in these blanks will be critical to the recovery from the Covid-19 pandemic. Let’s walk through what we know.

Serological tests can reveal who has defeated Covid-19 and may now be immune

In patients who have recovered from Covid-19 or may have carried the virus without realizing it, a serological test can show who carries antibodies, even if the virus is no longer present. Antibodies are proteins that help the immune system identify and eliminate threats. Once they’re made, they help the body neutralize future infections from the same threat.
Establishing who is immune is important for figuring out who can safely return to work. For example, health workers are facing staffing shortages as Covid-19 spreads through their ranks, and serological tests may soon become necessary to keep hospitals and clinics running.
These tests are also a forensic tool, tracing the spread of the virus through a population. This can solve some of the unknowns of the Covid-19 outbreak and help scientists get ahead of the next pandemic. Countries like China and Singapore have already used serological tests for contact tracing to see how the virus has spread.
Serological tests use blood serum, the liquid part of blood, excluding cells and clotting proteins. Even though SARS-CoV-2 isn’t typically present in blood, an infection causes white blood cells to make antibody proteins that help the immune system identify viruses and stop them, or mark infected cells for destruction.
Although these proteins can be detected in the bloodstream and blood serum, it can take several days for someone to make these antibodies after an infection. So a serological test isn’t always useful for finding an active infection — and can yield a false negative, showing that someone doesn’t have the virus when they actually do. The results of these tests can also be trickier to interpret than results from the more common RT-PCR tests used to diagnose Covid-19, which detect the virus’s genetic material.
But antibodies can linger long after an infection has faded. That’s why serological tests for antibodies can identify past cases of the virus.
“That’s a great screening tool to figure out what proportion of our patient population had it or what proportion of our hospital staff has been exposed to it,” said David Pride, associate director of microbiology at the University of California San Diego.
Researchers are also studying how to use antibodies collected from previously infected patients to treat current cases of Covid-19. The Food and Drug Administration (FDA) is now allowing doctors to use blood plasma from recovered patients that contains antibodies to treat emergency cases of the disease, and serological tests can identify potential antibody donors. (Potential donors can sign up here.)
Serological tests are also cheaper to run than RT-PCR. An RT-PCR test costs about $50 at Medicare rates. A serological test can be less than $10.

gigantic shit that completely fills the toilet and stinks to high hell
So the other day I went to the Polish deli and got one of their big meat sandwiches. This morning I took a big Polish blunter.

any place such as a bar, work office, football game or strip club where the number of guys exceeds the number of girls.




KoronaTestas Ir Kt.


Apie COVID-19


















CoronaEU



CoronaSong


CoronaVirus gave US possibility
To count CoronaDollars till infinity!

Let's sing?

All together:

CoronaVirus gave us possibility
To count CoronaDollars till infinity:)))

2020-04-02

KoronaEpidemioPatas

PSO
vadas:
Tedros was born in 1965 in Asmara,[11] Eritrea, to Adhanom Gebreyesus and Melashu Weldegabir. The family originated from the Enderta awrajja of the province of Tigray and, as a child, he recalls being "fully cognizant of the needless suffering and deaths" caused by malaria.[7] In 1986 he received his Bachelor of Science (BSc) degree in Biology from the University of Asmara[12] and joined the Ministry of Health of the Derg as a junior public health expert.[13]
After the fall of Mengistu Haile Mariam, Tedros returned to university to pursue a Master of Science (MSc) degree in Immunology of Infectious Diseases from the London School of Hygiene & Tropical Medicine[4] at the University of London. He subsequently received a PhD in community health from the University of Nottingham in 2000, for research investigating the effects of dams on the transmission of malaria in the Tigray region of Ethiopia.[14]

Let's sing:

CoronaVirus gave us possibility
To count CoronaDollars till infinity:)))