2019-05-29

Arba Visiškai Išprotėjęs


Skaitykit:

čia gali gyventi tik labai gilus arba išprotėjęs žmogus:
Jei perklausysit vaizdo įrašą nuo to momento, kai aš jį paveikslėlyje sustabdžiau, įsitikinsit, kad „Manheteno ryto" diurnalistai žodį „visiškai" praleido, nors žodį „labai" paliko: architektas pasakė

čia gali gyventi tik labai gilus arba visiškai išprotėjęs žmogus.

Ko dabar „prikibau"?

1. Įžūlu gyventi naujame name Pavilnio regioniniam parke,
kuriame statyba draudžiama:

Ši nutartis negalėjo būti apskųsta – teismo sprendimu buvo atimta teisinė galimybė kreiptis į Aukščiausiąjį Teismą prieštaraujant techniniam projektui. 

 „Tai yra gyvenimo realybė, šitaip šioje žemėje būna, tenka tik apgailestauti. Tai, ką matome – vienas kuriozinių atvejų, pasityčiojimas iš savo valstybės, įstatymų, tų žmonių, kurie eina į darbą, kad tuos įstatymus vykdytų – šiuo atveju, mūsų“, – sako V. Petiukonienė.

Ir...

Naujai išdygusi informacinė lentelė skelbia, kad šio pastato statybai pritarta teismų sprendimu.

2. „Mažiukas, striukas, Nuf Nufo namelis“,
– kalbėdamas apie seną namą finansininkui nebūdingus žodžius žėrė G. Nausėda.

Finansininkui būdingi žodžiai...


3. Finansininkui matematika nereikalinga:)))

Neigiamų palūkanų normų politikos dar niekas neišrado – šitaip 2009 metų birželio 23 dieną rašė SEB banko prezidento patarėjas dr. Gitanas Nausėda.

Už kelių ar keliolikos dienų jas, lyg tyčia, ne tik išrado, bet ir panaudojo, visai gali būti, to paties SEB banko reikalams patvarkyti:

In July, the Riksbank fixed interest rates at minus 0.25 percent on certain deposits kept by the commercial banks at the central bank.

Koks išradingumas

Kodėl išradėjai - svetur?

Ką išrado mūsų SEB banko 

prezidento* patarėjas?



Ekonomistas Gitanas Nausėda kadaise neišlaikė matematikos egzamino, tačiau tai nesutrukdė jo vėlesnei karjerai. Dabartinis SEB banko prezidento patarėjas, žinomas finansų analitikas prisipažino nusivylęs po 16 metų mokymosi ir apgintos disertacijos gavęs pirmąją mokslininko algą – tuometinius 35 litus. Šis nusivylimas jį paskatino ieškoti papildomų pajamų ir siekti aukštesnio finansinio 

atlygio.

Ta matematika...


Kaip ir ta teisė**...



* „Perlenkė" čia kai kas:

Seimo narys Žygimantas Pavilionis antradienį asmeniškai kreipėsi į „Wallenberg Foundations AB“, pagrindinio SEB akcininko, prezidentą Peterį Valenbergą jaunesnįjį ir fondo ryšiams su užsieniu vadovą Magnusą Šiolcą dėl SEB banko Lietuvoje prezidento patarėjo Gitano Nausėdos statuso.

Seimo nariui nerimą kelia dviprasmiška ir pavojinga situacija, kuomet vienas žinomiausių šalies ekonomistų vienu metu atstovauja SEB bankui ir yra įvardinamas kaip vienas iš potencialių kandidatų į Lietuvos Respublikos prezidentus. „Bankinis ir finansų sektorius yra strateginė sritis valstybės gyvenime, kuri dėl savo jautrumo turi būti kuo toliau nuo politikos, ypač rinkiminiais periodais.

Deja, buvo ne vienas atvejis Lietuvoje, kuomet bankai savo noru ar dėl aplinkybių buvo įtraukiami į politinius žaidimus ir tai turėdavo liūdnų padarinių ne tik jiems, bet ir valstybei.

** Senovėj mūsuos niekas raiščių ant akių nesiraišiodavo ir durneliais neapsimetinėdavo - žinojo, kad kaip trinktels, tai mažai nepasirodys.

P.S. Išklosiu savo nuomonę, kodėl SEB banko (Lietuvoje) prezidento patarėjui Gitanui Nausėdai prireikė šitokio stiklinio Nuf Nufo namelio būtent draustinyje, kur kitiems negalima:

TODĖL, KAD FINANSŲ SISTEMA IR YRA PIRAMIDĖ, o ne tik (kaip „Dexcar“ veiklos modelis)
primena piramidės pobūdžio sistemą.
Taigi - dirbant tokį „darbą..."
Psichiką treniruoti reikia:)

Štai jums ir cha cha cha!








Komentarų nėra: