2020-05-23

ES „Vakcinacijos Paso“ Planas


Algimantas Lebionka yra biologijos mokslų daktaras, dirbo 
Biochemijos institute:
Mokslinių tyrimų kryptys:
  • mikroorganizmų genų struktūros ir ekspresijos bei ląstelės metabolinių sistemų reguliavimo tyrimai;
  • eukariotinės ląstelės signalinių sistemų veikimo ir reguliavimo tyrimai;
  • biologinių katalizatorių struktūros, funkcionavimo ir praktinio naudojimo tyrimai;
  • aminorūgščių, angliavandenių ir heterociklų darinių – biologinių procesų moduliatorių sintezės ir savybių tyrimai.

Portale Off-guardien.org rašoma, kad ES „vakcinacijos paso“ įvedimo planai buvo kuriami iš anksto. Dar 2018 metais buvo sudarytas „vakcinacijos kelio žemėlapis“, kuris numatė trijų metų „pasitikėjimo vakcinoms“ skatinimą ir „elektroninio sekimo“ diegimą ir tobulinimą.


Kit Knights rašo, kad 2019 metais Europos Komisijos paskelbta ataskaita atskleidžia, kad ES siekė padidinti skiepijimo programų apimtį ir galią jau gerokai prieš dabartinę „pandemiją“.

2019 metais paskelbtos programos tikslai buvo: vieningas „vakcinacijos pasas“, vieningos elektroninės informacinės imunizacijos sistemos. Įveikimas teisinių ir techninių barjerų.

Šaltiniai:

„Vakcinacijos kelio žemėlapio“ galutinis tikslas - visiems ES piliečiams iki 2021 metų įvesti bendrą „vakcinacijos pasą“. Numatyta skatinti piliečių „sąmoningumą ir supratimą“, kovoti su „skiepų mitais“ ir „dvejonėmis dėl vakcinų“.

2019 metų rugsėjo 12 dieną bendrame ES ir PSO „Visuotiniame aukščiausiojo lygio susitikime dėl vakcinacijos“ buvo paskelbtas „10 veiksmų, susijusių su skiepijimu visiems“ planas. Spalio mėn. buvo surengtas „įvykis 201“, pandemijos pratybos, kuriose didžiausias dėmesys buvo skiriamas naujam zoonotiniam šikšnosparnių koronavirusui. Pratybas rėmė Johns Hopkins sveikatos apsaugos centras, Pasaulio ekonomikos forumas ir Bill & Melinda Gates fondas. 2019 m. lapkričio mėnesį buvo paskelbti pasiūlymai ir „raginimas veikti“. Po mėnesio Kinija pranešė apie pirmuosius „Covid19“ atvejus.

Šie faktai tik dar kartą patvirtina, kad Sars-Cov-2 yra dirbtinis virusas, jis sukurtas dar 2015 metais, jis sukurtas būtent tam, kad sunaikinti pasaulio ekonomiką, o pasaulio gyventojus paženklinti Bilo Geitso nanočipais ir suvaryti į elektroninį konclagerį. Apie tai kalbama šiose mano publikacijose:


(Jeigu debiliems Delfi.lt ir 15min.lt liberal-fašistiniams cenzoriams reikia papildomų šių mano žodžių įrodymų, jų yra dešimtys, jie visi surinkti su nuorodomis į pirminius šaltinius mano bloge www.lebionka.blogspot.com ir mano portale www.manolietuva.com. Dar šitiems liberal-fašistiniams cenzoriams noriu pasakyti, kad esu biomedicinos daktaras, o su DNR ir RNR molekulių modifikavimu užsiiminėjau visą gyvenimą, skirtingai nuo minėtų leidinių sūdmalių, kurie šioje problematikoje yra visiški profanai ir idiotai).

Vakar LRT ėmė „plauti“ mums smegenis dėl „vakcinacijos pasų“



Vakar, gegužės 2322 dieną, LRT „Panorama“ laidoje, 4:30 min., buvo reportažas: „Susirgusiems COVID-19 imuniteto pasai: Estija siekia saugesnio grįžimo į darbo vietas.“ 
Čia sakoma: „Estija viena pirmųjų ES siekia įsidiegti imuninį pasą. Jį gautų koronaviruso infekcija persirgę gyventojai. Tokių pasų ypač norėtų paslaugų sektorius, vienas labiausiai nukentėjusių per karantiną. Sveikatos apsaugos ministro teigimu, Lietuva kol kas nesvarsto pradėti testavimą, kuris leistų išduoti imuniteto pasą. Tačiau, jei estai moksliškai pagrįs savo bandymus, pasais noriai naudosis tarptautinė bendruomenė.

Estija ima testuoti skaitmeninį imuniteto pasą, siekdama saugesnio grįžimo į darbo vietas, po koronaviruso. Jis suteikia galimybę žmonių imuniteto statusu pasidalyti su trečiosiomis šalimis, tokiomis kaip darbdavys, naudojant laikinąjį optinį kodą, sugeneruotą po skaitmeninės tapatybės nustatymo. Kai kurie viešbučiai ir maisto gamintojai vieni pirmųjų Estijoje ėmė išbandyti šiuos pasus.

Viešbučio „Radisson Blue Sky“ vadovas Kaido Ojaperv: Mūsų industrija pirmoji nukentėjo ir tikriausiai paskutinė atsigaus. Tai pagalba, kuri mūsų svečiams padėtų pasijausti saugiai, tai yra saugiai keliauti, saugiai lankytis, saugiai apsistoti viešbutyje yra didesnė.

Estijos užsienio reikalų ministras Urmas Reinsalu: Aš manau, Estija, kaip šalis pirmūnė, norėtų tikėtis, kad Pasaulio sveikatos organizacija palaikys mus. Sakyčiau, kad tai pasitikėjimo sveikatos apsauga priemonė, kurią siūlo Estija ir tikiuosi, kad šis projektas bus labai naudingas žmogiškuoju požiūriu.

Ir paslaugų sektoriaus, ir ministro optimizmą slopina sveikatos apsaugos specialistai.

Mari-Anne Harma: Estijos infekcinių ligų departamento vadovė. Moksliškai daug netikrumo, todėl mes negalime pasitikėti tuo pasu ir jis gali kelti grėsmę sveikatai. Kai žmogus matys, kad rezultatas teigiamas, turi antikūnų, gali manyti, kad yra apsaugotas, bet mes nežinome ar esate tikrai apsaugotas.

Lietuvos sveikatos apsaugos ministras taip pat teigia, kad Pasaulio sveikatos apsaugos organizacija nerekomenduoja tokių imuniteto pasų daryti ir bandyti naudoti. Tokia organizacijos nuostata, pasak Aurelijaus Verygos, dar nepasikeitusi (ar galima rimtai vertinti šio neadekvataus plepio kalbas, kurio nuomonė 180 laipsnių kampu kinta kas savaitę??? 



A.L.pastaba)

Aurelijus Veryga: Neaišku kuriam laikui imunitetas susiformuoja, ir dėl to net ir nustačius, kad žmogus persirgo šita infekcija ir nustačius jau susidariusius antikūnus, tai dar nieko savaime nepasako apie galimybę pakartotinai užsikrėsti, nei apie galimybę užkrėsti kitus asmenis. Nes jeigu kolegoms estams nepavyks nustatyti platesnes galimybes, tai tikrai su malonumu susipažinsim.

Profesorius Saulius Čaplinskas teigė, kad pradėti testuoti dėl imuniteto pasų galima ir Lietuvoje. Aišku, kad tai galėtų būti kaip laikina priemonė.

Saulius Čaplinskas. Užkrečiamų ligų ir AIDS centro direktorius: Tam tikra prasme galima būtų ne visiškai eliminuoti, bet sumažinti viruso keliavimą iš vienos šalies į kitą. Aš čia nematyčiau kažkokio ypatingos diskriminacijos, kadangi vis tiktai praėjus tam tikram laikui pas žmogų viruso nebėra, tai tu gali keliauti.

Sveikatos apsaugos ministras sako, kas yra rengiama ir kitą savaitę turėtų būti pristatyta strategija, kaip visuomenė bus prevenciškai tiriama dėl koronaviruso.

Paskutinis reportažo sakinys buvo nesuprantamos prasmės: „Ministro teigimu, greičiausiai imamasi testuoti ne visą bendruomenę, o du tris žmones, žinant, kaip liga greitai plinta.“ ???

2 komentarai:

Audrius rašė...

https://youtu.be/FqnYFmbyL5U

Anonymous rašė...

Kaip aš sugebėjau išsaugoti savo santuoką. Esu vedęs ir 35 metų amžiaus esu iš Briuselio. Aš vedęs 8 metus su savo vyru Kennedy, turime 2 vaikus. Mano santuoka su vyru visada buvo nuostabi, kol trečioji šalis nepateko į niekur. Viskas prasidėjo nuo tada, kai aš pradėjau stebėti artumą tarp Kennedy ir jo vadinamojo sekretoriaus. Aš net kreipiausi į jį dėl sekretoriaus ir jis sako, kad jie tik draugai. Aš žinojau, kad visa tai buvo melas tą dieną, kai pamačiau jo sekretoriaus telefoną meilės žinutėmis, su juo susidūriau, iškart jis įsiplieskė ir paklausė manęs, kokia teisė man teko nusiteikti jo telefonui, pasakiau jam, kad ketinu pranešti jam ir jo įmonės vadovo sekretoriui, iškart jis man atšovė išgirdęs ir pradėjo mane mušti, mūsų vaikai net pradėjo verkti. Nepaisant jo požiūrio, aš vis dar buvau su juo, jis nustodavo miegoti namuose kartais, net kai išsikraustydavo iš namų ir pradėjo eiti pas savo sekretorių, jis mane palikdavo su mūsų vaikais. Aš buvau iki ašarų, neturėjau į ką bėgti, nes viskas, ko norėjau, buvo mano vyro sugrįžimas namo, kol sutikau gydytoją Ajayi. Jis papasakojo mano problemų priežastį dėl to, kad mano vyrui buvo blogai pasakyta, kad tai jo akys nebuvo aiškios. Jis man pasakė, kad ketina ištarti burtus, o mano vyras grįš pas mane ir jis man pasakė, ką darysiu. Aš didžiuojuosi sakydamas, kad nepraėjo septynios dienos, kai mano vyras grįžo namo elgedamasis ir būdamas blaivus, mano šeima vėl kartu. Ačiū dr. Ajayi, galite susisiekti su juo naudodami „Viber“ ar „WhatsApp“ numerį: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com