Nuolat augantis ir beveik kasmet į gamybos plėtrą investuojantis Kėdainių konservų fabrikas ne tik aprūpina konservuotais gaminiais Lietuvos ir užsienio šalių rinkas bei pagal NATO standartus gamina mėsos konservus Lietuvos kariuomenei, bet ir tapo vienu iš pirmųjų, kuriam suteikta išskirtinė teisė gaminti ypač aukštos kokybės košerinį maistą.
Gavo išskirtinį sertifikatą
Neseniai Kėdainių konservų fabrikui suteiktas visame pasaulyje pripažįstamas „Košer“ sertifikatas. Tai vienas iš pastarojo meto didžiausių įmonės pasiekimų, atvėręs duris į Izraelio rinką.
Tokiais sertifikatais gali didžiuotis tik vos viena kita įmonė.
Tokiais sertifikatais gali didžiuotis tik vos viena kita įmonė.
Didžiąją Kėdainių konservų fabriko produkcijos dalį sudaro pomidorų padažai bei kečupai, džemai bei uogienės, majonezas, gausybė daržovių gaminių, taip pat – žuvies bei mėsos konservai. M.Patašiaus nuotr.
konservai visi rusiskais uzrasais , vyktoras taip nusprende 1?
Shalom, Vyktarai!
Israel in ... Siberia?
In Lithuania.
Žinoma.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą