2016-03-08

Nuo galvos

A.Butkevičius tvirtino, kad „vos pradėjus dirbti prasidėjo blogos informacijos skleidimas apie šią Vyriausybę netgi už Lietuvos ribų“
.
„Pirmas didžiulis smūgis man buvo, kai tapęs premjeru nuvykau pirmojo vizito į Latviją. Latvijos prezidentas man iškart sakė gavęs informacijos iš mūsų Prezidentūros, kad Vyriausybė yra korumpuota“, – kalbėjo premjeras.

Pasak A.Butkevičiaus, ta pati situacija pasikartojo ir kelionės į Estiją metu, o klausimų dėl korupcijos teko sulaukti ir viešint Vokietijoje, iš kanclerės Angelos Merkel.

„Kai Lietuvos delegacija nuvyko į Vokietiją su oficialiu vizitu ir susitiko su kanclere A.Merkel, susėdus pokalbio pirmas klausimas buvo, kaip Lietuvos Vyriausybei sekasi susitvarkyti su korupcija, su viešaisiais pirkimais. Visi delegacijos nariai net atsilošė iš nuostabos. Pasibaigus susitikimui aš kanclerės paklausiau, iš kur ji gavo informacijos apie neva korumpuotą Vyriausybę. Ji atsakė, kad ta informacija yra iš Lietuvos, iš Prezidentūros“, – pasakojo Vyriausybės vadovas.
Na...
Žuvis genda nuo galvos.

Koks Gūglės Siur Prizas...
Tos mūsų galvos, beje, visuomenininkus ėmė ir uždraudė.

Simply.

O kaigi reikalai su Konstitucija?

1 straipsnis
Lietuvos valstybė yra nepriklausoma demokratinė respublika.

2 straipsnisLietuvos valstybę kuria Tauta. Suverenitetas priklauso Tautai.

3 straipsnisNiekas negali varžyti ar riboti Tautos suvereniteto, savintis visai Tautai priklausančių suverenių galių.
Tauta ir kiekvienas pilietis turi teisę priešintis bet kam, kas prievarta kėsinasi į Lietuvos valstybės nepriklausomybę, teritorijos vientisumą, konstitucinę santvarką.

4 straipsnisAukščiausią suverenią galią Tauta vykdo tiesiogiai ar per demokratiškai išrinktus savo atstovus.




Komentarų nėra: