2019-01-29

Baby Baby


Lietuvos vaikus Lietuvos tarnybos išveža užsienin.


Vyriausybės vadovo žodžius nevienareikšmiškai įvertinti galėtų savo atžalų neturintys Prancūzijos, Vokietijos, Jungtinės Karalystės, Austrijos, Rumunijos, Slovakijos, Nyderlandų, Švedijos, Airijos ir Liuksemburgo vadovai. Pastarųjų dviejų valstybių vadovai atvirai pripažįsta esą homoseksualūs.
Didžiausių Europos valstybių vadovai vaikų neturi, tačiau suprasti dešimčių milijonų valstybių piliečių problemas jiems tai netrukdo. O Rytų Europos valstybių vadovai vidutiniškai yra užauginę kone dvigubai daugiau atžalų nei prezidento posto siekiantis premjeras Saulius Skvernelis.

Šeštadienį Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos suvažiavime pristatydamas savo kandidatūrą į prezidentus ministras pirmininkas S. Skvernelis pareiškė, kad mūsų šaliai reikia prezidento, kuris supranta, kas yra šeima ir su kokiais iššūkiais susiduria auginantieji vaikus.

„Atėjo laikas šaltuose valstybės vadovo rūmuose girdėti krykštaujančių vaikų juoką, jausti šeimos šilumą. Tik mylintis ir mylimas žmogus gali būti atsakingas ir rūpintis kitais. Tik toks žmogus gali suprasti tokių pačių šeimų lūkesčius ir problemas, suteikti žmonėms vilties“, – kalboje, kuria vėliau pasidalijo feisbuke, rėžė S. Skvernelis.

Toks asmens, siekiančio užsienyje Lietuvai atstovausiančio politiko posto, pareiškimas gali pasirodyti ne tik drąsus, bet ir karštakošiškas. Pažiūrėję į de facto prie valstybės vairo sėdinčių ES politikų šeiminę padėtį pastebėsime visą paletę skirtingų situacijų.






2 komentarai:

Dario Budrio rašė...

Biblijoje parašyta, ką Dievas liepia daryti su Kainistais-beširdžiais t.y. zombiais. Jų logika naikina Žemę ir viska aplink. Tei$ė$auga tarnauja velniui.

https://pp.userapi.com/c850732/v850732919/a3e4b/w5YgTPYs-Tw.jpg

Dario Budrio rašė...

Rojus žemėje baigėsi nuo mamų apsileidimo , sugundžius asmenine atsipalaidavimo teisę nuo kolektyvinės pareigos

https://pp.userapi.com/c852020/v852020195/91bfa/Ja4LZPCf91w.jpg