2020-10-16

Politinis Ruduo

 

JAV demokratų partijos kolonija tapusi Lietuva ir suklastoti Seimo rinkimai

 

Daugelį mūsų stebina LRT, komercinių TV ir radijo kanalų, mūsų vargo-politologų pozicija JAV prezidento Donaldo Trampo atžvilgiu. Ji visada JAV demokratų partijos pusėje. Tuo tarpu JAV prezidentas dažniau tampa jų kritikos objektu. Mūsiškiai fliugeriai, suprantama, retransliuoja Briuselio poziciją, kuri yra pro – demokratiška.  

Prisiminkime, kuo gi pasižymi JAV demokratai. Ši partija asocijuojasi su nežabotu globalizmu, tarptautinių banksterių iš FRS siautėjimu, su Sorošu ir pabėgėliais, narkotikų legalizavimu, homoseksualizmo ir genderizmo ideologija, abortais ir šeimos griovimu, su autiste Greta Thunberg, su BLM ir vandalizmu, COVID-19 „pandemija“ ir ekonomikos blokada, valstybių naikinimu ir kariniais konfliktais.

Trampas už šeimą, tvirtą naciją, kurią jis nori padaryti Amerika vėl didžia. Make America Great Again - Trampo šūkis! Jis už tradicinę šeimą ir vertybes. Jis prieš ekologinę beprotystę, prieš BLM vandalizmą, prieš COVID-19 isteriją. Jis tyčiojasi iš COVID-19 isterijos ir pademonstravo visam pasauliu, kad nuo šios „slogos“ galima išgyti per 3 dienas. Įprastine sloga mes sergame 7 dienas!

Tokia Trampo pozicija varo iš proto koronaviruso pandemijos kūrėjus, šios paranojos skleidėjus, žmonių sveikatos ir ekonomikos naikintojus. Silikono slėnio demokratų išnaros Twitter ir Facebook, susikrovę iš koronaviruso isterijos dešimtis milijardų dolerių, šėlsta, ėmė cenzūruoti Donaldo Trampo pranešimus. Tuo tarpu neįgalus marazmatikas ir korupcionierius Džo Baidenas, kuris nevengė ir visiškai chamiškų pasisakymų debatuose su veikiančiu prezidentu Trampu, nėra socialinių tinklų cenzūruojamas.

Donaldas Trampas ne kartą pažymėjo, kad JAV Demokratai falsifikuoja rinkimus. Jis bedė pirštu į balsavimą paštu.

Kol kas Lietuva yra JAV demokratų partijos kolonija. Prezidentas – banksterių statytinis, daugiametis „skandinaviško“ banko klerkas. Tokių prezidentų ir aukštų valdininkų ES nors vežimu vežk! Ryškiausia žvaigždė – Imanuelis Makronas iš Rotšildų Goldman Sachs banko!

Kolonijose niekas nevyksta atsitiktinai ir savaime. Masonas Vilniaus meras, nekenčiantis Lietuvos, jos istorijos, didvyrių, pilvu šliaužiantis prieš Chabado sektą, o priedo jauna ir labai agresyvi madam, sužibusi Lietuviškame liberastijos skliaute, instaliavusi BLM psichozę sostinėje, suklupdžiusi jaunimą melstis prieš JAV negro-recidyvisto stabą, be abejonės išlaikė JAV demokratų egzaminą. Po to šie veikėjai surengė dar vieną išsityčiojimą iš lietuvių tautos Lukiškių aikštėje. Taip šita degeneratų šutvė, mano nuomone, gavo indulgenciją falsifikuoti Seimo rinkimus.

Buvo panaudotas JAV demokratų aprobuotas rinkimų falsifikavimo metodas – balsavimas paštu. Būtent per šį falsifikavimo triuką „Laisvuoliai“ padvigubino balsavusių skaičių!!! Šį rekordą galima įkelti į pasaulio Gineso rekordų knygą! O gal jau ir įtraukė?

Kviečių partijas nepripažinti šių suklastotų rinkimų. Balsai turi būti perskaičiuoti. Taip pasielgtų Donaldas Trampas, kuris nepatvirtino, kad jis besąlygiškai pripažins klastojamus rinkimų rezultatus.

Publikacijos apie pirmo rinkimų turo balsavimo klastojimus:

http://lebionka.blogspot.com/2020/10/sufalsifikuoti-seimo-rinkimai-faktai.html

https://sputniknews.lt/politics/20201014/13429947/Rinkimai--Lietuvos-Seim-nra-tokie-skaidrs-kaip-atrodo-O-gal-neatrodo.html

https://laisvaslaikrastis.lt/22494-2/

https://laisvaslaikrastis.lt/laisves-partijos-pergale-rinkimuose-apskusta-policijai/


2 komentarai:

Dario Budrio rašė...

1+1= pornografija

Великобритания в авангарде ЛГБТ-революции. Обычная частная школа, обычная педофилия, обычный каннибализм


https://youtu.be/MKENESEsqIY

Dario Budrio rašė...

https://youtu.be/y4piDEO95JM