2021-05-25

Prof. Luc Montagnier And COVID-19

 

Prancūzijos virusologas, Nobelio premijos laureatas prof: COVID-19 vakcinos ir sukuria viruso atmainas

Prof. Luc Montagnier teigė, kad epidemiologai žino, bet „tyli“ apie reiškinį, vadinamą „nuo antikūnų priklausomu sustiprėjimu“ (angl. Antibody-Dependent Enhancement, ADE).

Renee Nal
RAIR fondas JAV

Ištraukos:

Nors suprantama, kad virusai mutuoja, sukeldami variantus, prancūzų virusologas ir Nobelio premijos laureatas Liukas Montanjė (Luc Montagnier) teigia, kad „variantus sukuria skiepai“.

2008 m. Nobelio premijos laureatas išsakė šias sprogstamąsias pastabas, kurios yra didesnio interviu su Pierre’u Barnériasu iš „Hold-Up Media“ dalis. Klipas buvo išverstas tik RAIR fondui JAV.

Kaip pranešė RAIR praėjusių metų balandį, profesorius Montagnier pateikė svarių įrodymų, kad koronavirusas buvo sukurtas laboratorijoje.

Dabar, po to, kai žymūs mokslininkai paragino toliau tirti koronaviruso kilmę, žiniasklaida traukiasi atgal.

Prof. Montagnier koronaviruso vakcinos programą pavadino „nepriimtina klaida“.

Pasak jo, masinis skiepijimas yra „mokslinė ir medicininė klaida“.

„Tai nepriimtina klaida. Istorijos knygos tai parodys, nes būtent skiepijimas sukuria atmainas“, – tęsė profesorius Luc Montagnier.

Žymus virusologas paaiškino, kad „yra antikūnų, kuriuos sukūrė vakcina“, verčiančių virusą „rasti kitą sprendimą“ arba žūti. Būtent čia ir susidaro variantai. Būtent variantai „yra vakcinacijos produkcija ir jos rezultatas“.

Prof. Montanjė sakė, kad epidemiologai žino, bet „tyli“ apie reiškinį, vadinamą „nuo antikūnų priklausomu sustiprėjimu“ (ADE).

Straipsniuose, kuriuose užsimenama apie ADE, profesoriaus Montagnier išreikštas susirūpinimas atmetamas. „Mokslininkai teigia, kad ADE yra beveik nesusijęs su COVID-19 vakcinomis“, – rašoma kovo mėn. straipsnyje „Medpage Today“.

Prof. Montagnier aiškino, kad ši tendencija vyksta „kiekvienoje šalyje“, kur „skiepijimo kreivę seka mirčių kreivė“.

Nobelio premijos laureato mintį pabrėžia informacija, atskleista ilgo sąrašo gydytojų gydytojų atvirame laiške Europos vaistų agentūrai. Laiške iš dalies teigiama, kad „iš viso pasaulio žiniasklaidoje pasirodė daugybė pranešimų apie slaugos namus, kuriuose per kelias dienas po gyventojų skiepijimo užklupo COVID-19“.

Šio mėnesio pradžioje RAIR pranešė apie prancūzų virusologės Christine Rouzioux pareiškimą:

„…naujų atvejų padaugėjo tarp paskiepytų pacientų slaugos namuose Monpeljė, Sartų, Reimso, Mozelio miestuose…“.

Prof. Liukas Montanjė (Luc Montagnier) toliau pasakojo, kad jis pats atlieka eksperimentus su tais, kurie užsikrėtė koronavirusu po vakcinos paskiepijimo.

„Aš jums parodysiu, kad jie sukuria variantus, kurie yra atsparūs vakcinai“, – sakė jis.

Žiūrėkite įrašą.

It’s unthinkable to vaccinate during a pandemic. They’re silent. It is the antibodies produced by the virus that enable the infection to become stronger. It is what we call antibody-dependent enhancement, which means antibodies favour a certain infection. It is clear that the new variants are created by antibody-mediated selection due to the vaccination,” Luc says in the French interview.



1 komentaras:

Dario Budrio rašė...

Kiek AtmEni, tiek įGaLi. Vakcina parazitus atlaisvins nuo Žemė-Motina graužimo. Ta Ji patvirtina Gyvai Žmogui. Likę laisvi pragarui

https://sun9-74.userapi.com/impg/vWxKhIw1s25Vpc7GAxvMH1wLRzUfunnPYr25nA/zTor6mPpRn4.jpg?size=568x1230&quality=96&sign=93f42994af2ef7505ef80af68e3347fb&type=album