2011-05-19

В СССР секса нет

8. TSRS sekso nėra 10:23 05-19 IP: 80.240.9.72
Pasaulio bankas, TVF, FED ir Baltieji Rūmai yra Vašingtone.

Bill Clinton, O*alinis kabinetas ir Monica Lewinsky, kuri po po kilusio skandalo buvo perkelta dirbti į Pentagoną.

2007 metais į skandalą įsivėlęs Pasaulio banko prezidentas Paulas Wolfowitzas po ilgų derybų su banko valdyba nusprendė atsistatydinti. P.Wolfowitzas protegavo savo partnerę Shahą Rizą.

Dabar prie Baltųjų Rūmų ir Pasaulio banko prisijungė Tarptautinis valiutos (kokios dar kitokios valiutos?) fondas, savo vadovo Dominique Strausso-Kahno asmenyje.

Google: TSRS sekso nėra.

Valio, draugai!

Tegyvuoja Federalinis rezervas, kuriam ir nereikia jokių rezervų!

Nes mes juo pasitikim.

Nuo pat 1913 metų.

Galėjo ir nedaryti pirmosios per tuos pirmuosius 98-erius amžinosios, mūsų labui skirtos altruistinės savo veiklos metus spaudos konferencijos, kuri nutiko praėjusį mėnesį, Google: At First Fed Press Conference, Ben Bernanke Is No Wizard.

Nes ir taip visi žinom.

Doleris Afrikoj.

Doleris.

Kadaise vadinosi taleriu.

Joachimstaleriu.

Nes iš Bohemijos.

Bet bohemiškų įpročių atsikratė.

Pvz: to absint, bohemiškai.


Dabar - is absent.

Simply.

Vietoj tų bjaurių įpročių įgijo techologinį pranašumą: “... has a technology, called a printing press (or, today, its electronic equivalent), that allows it to produce as many U.S. dollars as it wishes at essentially no cost.”

Čia tai rimta.


9. Mind Control 10:31 05-19 IP: 80.240.9.72
1986 m. televizinių laidų vedėjai Vladimiras Pozneris ir Filas Donahju organizavo pirmą TSRS-JAV televizijos tiltą, kurio metu ir nuskambėjo ši frazė.

Yra dvi šios frazės atsiradimo versijos, kurios viena kitai prieštarauja.

Pagal pirmą versiją viena amerikietė pasakė, kad dėl Afganistano karo tarybinės moterys turi nustoti mylėtis su savo vyrais - dėl to vyrai atsisakys kariauti. Į tai Liudmila Nikolajevna Ivanova pasakė daugmaž taip: „TSRS sekso nėra, o yra meilė. Ir jūs per Vietnamo karą miegojote su savo vyrais“. Vėliau suredaguotas televizijos tilto įrašas buvo parodytas per tarybinę televiziją kaip tiesioginis įrašas. Redaguotoje versijoje Ivanovos atsakymas buvo sutrumpintas iki žodžių „TSRS sekso nėra“.

Pagal kitą versiją per televizijos tiltą buvo aptariamos nuogybės televizijoje. Šiame kontekste Ivanova pasakė: „TSRS sekso nėra televizijoje“, bet sakinio galą užgožė televizijos tilto dalyvių juokas, dėl ko atsirado tokia garsi frazė.

Pati Liudmila Ivanova ne vieną kartą perpasakodavo pirmąją versiją.

Komentarų nėra: