2013-08-12

Silosas

vartótojas (-is K, KI206), -a smob. (1) Š, DŽ, NdŽ, KŽ, PolŽ1194; Sut
1. kas ką vartoja: Pastaruoju metu vartotojai reikalauja vis daugiau natūralių vaisių ir uogų sulčių sp. Suskystintas dujas nesunku laikyti, pervežti ir paskirstyti vartotojams rš. Vartotojų kooperacija rš. Vartótojų bendrovė Rtr. Vartotojas galėjo lengviai sužinoti iš anksto savo reikalus A1884,300. Visuomeniniame meno funkcionavimo procese kūrėjas ir vartotojas sudaro neišskiriamą vienovę sp. Mes turime būti ne vien Žodyno leksikos ir frazeologijos lobių vartotojai, bet ir jų rinkėjai KlK4,63.
2. Bt1PvK4,1 kas ką valdo, tvarko: Bet vartotojūsu daugiaus neieško, tiktai idant būtų vierni rasti VlnE5.
suvartótojas, -a smob. (1) kas ką suvartoja: Geriausias silosuoto pašaro suvartotojas yra melžiamos karvės rš.

Europoje vis daugiau vartotojų paskolas ima telefonu ar internetu.

1 komentaras:

audrius rašė...

Va, kaip taikliai.
Piemenų ir gyvulių gėrimas yra toksai syloms išgauti, kaip sakant syloso degalai, o vadinasi "Karvedys".
Sylosą, jau tada reiktų pavėdymui vadinti Obuoliausko kalba bendrine /sielasas ar sielasriubė/. O gal sielotyrašutu..:)
Varai varatotujūsų katilan kaitai reik pilt degalų, kieto kuro ir dujinio sylokurio sukurti kūrybinės sylas menams iššaukti, išgaidyt mintis kombiformines karvedžių garbei ir šventų karvių mėsijai ant daugkuro aukuro moščjyjai kujo ano jako.... O gal geriau ant duju, kaip čiabuviai sako, juk jos pučias nuo kopūstų:)

Dar apie kurą pastebėjimas iš Norvegijos. Dabar ton šalin reik darbinykų ir specialistų, montavimui dujų generatorių generuoti dujas iš mešlo ir kitokio šuto. Jie net siunčia lietuvius į kursus po uk'ėjus, bei mešlą veža iš Indijos! Va, tau ir Norvegai biedni, kad dujas patys gaminasi pagal gamtos tvarką, kaip laukiniai, o mums ponams britku iš šudo gazą spausti, tad statomės terminalus, kvėpalais rožių kvėpinam šutbaseinius ir už dujas mokam brangiausiai, juk nelygis pigiai mokėti... Gal maut į tą Norvegiją?:)