2013-08-14

Prezidentai su pjūklais

Prezidentė Dalia Grybauskaitė šįryt į rankas paėmė pjūklą ir kartu su prekybos centro „Ikea“ direktoriumi Mariumi Martinaičiu perpjovė simbolinį rąstą. Tai įprasta per „Ikea“ parduotuvių atidarymą.

„Tai tinklas, kuris rodo, kaip galima daryti skaidrų, socialiai atsakingą ir žmones gerbiantį verslą. Kiekvienas darbuotojas bus socialiai apsaugotas, už jį bus viskas sumokėta. Šis tinklas niekada nemėgina slėpti mokesčių. Labai norėčiau, kad tai būtų graži ir naudinga konkurencija. Džiaugiuosi, kad toks skandinaviškas verslas atėjo į Lietuvą“, - pagyrimų negailėjo prezidentė D.Grybauskaitė.

Pirmininkaujame.

Swedbanklandijos vasara.

IKEA (/aɪˈkiːə/; Swedish: [ɪˈkeːˈa]) is a Swedish company registered in the Netherlands.

Lietuvos ekonomika skaidrėja.

Būk pasveikintas, mielasis!

IKEA moka mokesčius, labiau Nyderlanduose, tik savininkassteigėjas biški truputį gal nemoka.

Komisaro rankos per trumpos dar.

Dukart pasislėpti - Nyderlanduose, o po to dar ir Lichtenšteine - yra skaidru, tiesa?

Mes sveikiname jus.

Ir jus!

Kažkoks šmeižtas...

Juk turi būt, juk yra skaidri ekonomika!

...

Tai bent lryto.lt pokštas...

P.S.

101. o atvirai 2013-08-22 17:45 IP: 86.100.73.172
Nesupratau, prie ko Prezidentė ir Ikea? Ji tipo, akcininkė?

102. atvirai to 101. o atvirai 2013-08-23 11:31 IP: 84.15.189.96
Prezidentė mus mokina, kad reikia klusniai pjaut malkas oligarchams;)

103. Apie „Ikea“ mundurą – lryto rašytojams pasiskaityt 2013-08-23 11:41 IP: 84.15.189.96
Wikipedia: IKEA is a Swedish company registered in the Netherlands. Ten, beje, ir Maxima savo valdymą iškėlė. Taxes because ten geriau taksavojasi. Laisvasis lrytas pamiršo parašyt, kad IKEA savininkas yra nebe savininkas, nes jis valdo fondą ofšoriniam Lichtenšteine, o jau tas fondas valdo IKEA; Google: Swedish documentary alleges tax fraud by Ikea founder. Viskas dvigubai skaidru, skant;)

1 komentaras:

audrius rašė...

Simbolis boluoja pjaunamo rasto, tas kad pariša bendrystėj su medžių, miškų, gyvenimo, sodo, turtų, žemės sukūros gyvos skūros skalpo nuėmimu ir panašioj veiklose. Tą jų monų pfanšyzinė pramonė tokia šyziška, kad naikina savo gyvenimus ir verčia dykuma pilna dvesiančių zombių su dirbtiniais skalpais biorobotų ieškančiais manos/ namuolių šalia triškančio šaltinio žalios girios valeidos sodo šviesaus, kuriuos išmainė į madingus baldus mieščioniškių mega(mikro?)rajono viešnamio budoje prie babylono megos miegoti ir naujus sapnus sapnuoti-svajoti megėjiškai geisti geidi minoros n.orkos, new arkos, kaip serialuose apie mergeles is auras san ta barbiškėse ir dėl to sunkiai dirbti nuo lietuvos ryto ryte risčia eiti į burbiškiu medžio cecha pinigiams dirbti.....
Dalia dolioje kirų kertančių mišką, tad broliaujasi, kumuojasi, globisi, lovisi, sykeliais keičias, .... Tu man mišką su gyvuoliais ir visais kūnais, o aš tau aukso grandinę su garbe, pensija ir pagerinta būdą, o tam užtenka runkas suspausti ismeigus kalavijus skuron gemuolės ir družbą two, du, tu, dva, dyvo kirvį, toro kujį is torai kalt, pjūklą papjautį, kirpti, dalinti, dalintis, žudyti, novyti, ...gyvą tą ir pasidirbti stabą, kad per šabą ant stalo būtų vaisių vaišių vaiskume su prabutėliai pabūti tyloje, ramybėje. Beda tik ta, kad patvoriniai vergai kaip buvo taip ir liko savo kokonuose ir žmonėmis virst valios vaisiu vaiskumo truksta, belieka jonvabaliais naktiu sviesti ir šliužais misti... Rab božyj padlyza - lietėt negali, kaip viens kartuolis gorielkinas sakė ir c goria nusgėrė.

Išminties važiuok už upės Vilnios ir patvoryje upę bridęs perėjęs tiesą išgirsi, tu ją palon suvyniok ir nešk kaip vaiką pačio dievo gyvojo dalį ir slėpk, nuo akių, vok arkon savo ar pastatyk matomiausioj vietoj, kad visas svietas matytų, tik rodes pamaišyk, tonus, kad visi kvatotų ir jomarki ką duotų, iš tuštybės savo, kurių tuštumas užpildyti bereikalingais daiktais, šukėm, stikliukais ir kitomis atliekomis ūkių...