2014-06-17

European Recovery Plan

European Recovery Plan may refer to:
1947 and 2008...

Marshall Plan in 1947.

Great Recession in Europe!

The European recession is part of the Great Recession, which began in the United States. The crisis spread to Europe rapidly and affected much of the region with several countries already in recession as of February 2009, and most others suffering marked economic setbacks. The global recession was first seen in Europe, as Ireland was the first country to fall in a recession from Q2-Q3 2007 - followed by temporary growth in Q4 2007 - and then a two year long recession.

2004-2009 m. Europos Komisijos narė, atsakinga už finansinį programavimą ir biudžetą, galėtų daug papasakoti apie tai, kaip ir kodėl nutiko Great Recession in Europe, tik, kažkodėl, niekas jos apie tai neklausia...

European Economic Recovery Plan in 2008.

Start Money Up!

Start up...

P.S. Historical federal funds rates:

European Recovery (informally the Marshall Plan) in 1947.

Austrians working under the provisions of the Marshall Plan:


Construction on the Limberg Dam in Austria:



Turėjo kai kas viziją, ir tebeturi.

Čia gi...

Synoikos!



2 komentarai:

audrius rašė...

Pakibo, užlūžo,.. Energijos, eletrumo trūksta, maitinimo, kokso, gazo, opiumo, lsd, gmo, žolės, pozytivizmo ratų, .... Op ir dura europa išsidūrė, save išdūrė atvirų dūrų dienose durakautuose... Lietuva turbūt su Ukraina tos liderystės pavyzdys, pirmuonys, na bet galim iš savęs bent sveikai pasijuokti ir imt pavyzdį iš kokių Šveicarų ar new Jarusaliečių, dą like sveiki sėlionys Lietuvos;)

audrius rašė...

Valio, gentainiai! Išeitis yra, eurika! Jamam savo dėžes ir pildom!

http://4.bp.blogspot.com/-ekNUpxmRDg4/UpArLiWStmI/AAAAAAAAAGs/CMk5KyQIjyo/s1600/mousetrap-1371743702X0j.jpg

Neblogas, star tupas, ania? Svarbu dėžė didelė, super big xxxxl didelė, kad mama maxima visad namie ištiestomis rankomis lauktų! Kaune pašaliečiai jau statosi tokias dėžės, visiems užteks, visai LDK... partijai? O nepartiniams?