2014-08-17

Tikrieji Žalgiriečiai

Tikrieji Žalgiriečiai...

Tikras  Žalgirietis:

Naujas partneris sporto veikloje – Arvydas Sabonis (su juo susipažino Belgijoje). Rėmė Kauno „Žalgirį“ 6 mln. dolerių („iš didelės nostalgijos Lietuvai“). Buvo krepšinio klubo bendrasavininkis, 1996 m. perėmė Kauno krepšinio klubą.
 
Po pergalės „Eurolygoje“ 1999 m. Š. Kalmanovičius „Žalgirį“ paliko, nepaaiškinęs priežasčių (esą nenorėjęs, kaip pats sakė, „suvedinėti sąskaitų su tais, kurie trukdė kurti „Žalgirį“, ar tais, kurie paskui jį pašalino. Parašykite, kad išėjau savo noru, iš dalies – dėl protesto“).
 
2009-01-24

Nepasisekė: Ukrainos oligarchas I.Kolomoiskis Kauno „Žalgirį“ išmainė į Kijevo „Arsenal“...

2009-05

Pasisekė: 2009 metų gegužės mėnesį Vladimiras Romanovas įsigijo 75 proc. „Žalgirio“ akcijų ir nusprendė padėti finansinių sunkumų turinčiam klubui.

Naujoji Žalgirio grašių istorija;)

2014-03-04

„Žalgiriui“ ir dabar atstovauja V.Romanovas.

Pagrindinę paveikslėlio įstrižainę matom?

Romanovas!

Ir dabar atstovauja „Žalgiriui“!

Nors...

2013.10.07

„Žalgirio“ rėmėju tapo Ukrainos milijardierius I. Kolomoiskis.

Europos žydų tarybos prezidentas, „Menoros“, septynbokščio Dnepropetrovsko žydų kultūros centro, kuris, sakoma, yra didžiausias pasaulyje fundatorius, Dnepropetrovske.


„Žodinis sutikimas duotas, jie sako, kad viskas sutarta, bet dar nėra pasirašyta sutartis ir pinigai dar mūsų nepasiekė“, – sakė P. Motiejūnas.

Pinigai!

2013-04-16,

Mi­li­jar­die­rius I. Ko­lo­mois­kis, sie­ja­mas su Uk­rai­nos krep­ši­nio aukš­čiau­sios ly­gos sep­ty­niais klu­bais, pla­na­vo sta­ty­ti are­nas Dnep­ro­pet­rovs­ke, Lvo­ve ir Ode­so­je.

Šiems mies­tams ir ma­tuo­ja­mas Šiau­lių are­nos pro­jek­tas.

„Žalgiriečiai“...
Šitie tik žaidžia...

pinigus.

Tiesa, Antanai?

Žalgiris, Žalgiris, Žalgiris!

Komentarų nėra: