2015-05-31

Hostinger

Debesų (cloud) technologija:

Mes naudojame debesų (cloud) technologiją, todėl galime garantuoti, kad svetainė bus pasiekiama 99.9% laiko.

Kas tie debesys, už kuriuos garantuoja 99,9%?


Debesų kompiuterija (angl. Cloud computing) - paslaugos, kurioms pateikti reikalingas tik interneto ryšys. Debesį sudaro programos, kurių nereikia įdiegti į kompiuterį, Web 2.0, asmeninių bylų (pvz., nuotraukų) bei katalogų talpinimas ir kitos technologinės tendencijos. Google Apps dažnai pateikiamas kaip pavyzdys, nes ji suteikia galimybę paleisti verslui skirtas programas naudojant tik interneto naršyklę, kol visa programinė įranga ir informacija yra saugoma Google serveriuose.

Debesys – tai serveriai (kompiuteriai) pastoviai prijungti prie interneto į kuriuos vartotojai už tam tikrą mokestį (o kartais ir nemokamai) gali įsikelti savo norimus failus ir vėliau juos atsidaryti ar parsisiųsti iš serverio naudodami bet kurį įrenginį prijungtą prie interneto (kompiuterį, telefoną, planšetę) suvedę savo prisijungimo duomenis.


Geradarė Gūglė...

In United Kingdom Hostinger opened its doors in 2013. Everyday we add over 10000 new client accounts worldwide.
Netcraft blocked more than 1,400 Steam phishing URLs last month, spread across 331 different websites. Surprisingly, more than 90% of these sites were hosted by just one company: Hostinger.

IT bendrovėje „Hostinger“ dirba nemažai jaunų žmonių.

Hostingas.

Iš kur toks?

Etymology 1
From Old French oste (French: hôte), from Middle Latin hospitem, accusative of hospes (a host, also a sourjourner, visitor, guest; hence, a foreigner, a stranger), from Proto-Indo-European *gʰóspot- (master of guests), from *gʰóstis (stranger, guest, host, someone with whom one has reciprocal duties of hospitality) and *pótis (owner, master, host, husband). Used in English since 13th century.

From Old French hoste, from Middle Latin hostis (foreign enemy) (as opposed to inimicus (personal enemy)), cognate with etymology 1.

Etymology

From Proto-Italic *ɣostis, from Proto-Indo-European *gʰóstis (guest, stranger), whence also Proto-Germanic *gastiz and Proto-Slavic *gostь.

Mat kaip.

Vieniem svečias, kitiem gi priešas.

×gàstūzė (vok. ž. gasthûs) sf. (1) KI487 viešbutis.

gastvúoti, -úoja, -ãvo intr. J bijoti.
nugąstvúoti intr. nuogąstuoti: Pradėjau nugąstvúoti, kaip man išeis J.

Išgąstis...

×gastir̃čius sm. (2) žr. gastinčius: Oi mergele tu jaunoji, ką tau nešti gastirčėlio – ar iš daržo žolynėlių, ar iš lauko dobilėlių? (d.) Čb.

×gastiñčius (rus. гocтинeц) sm. (2) dovana (ppr. iš valgomų daiktų): Da nupirksiu vaikam gastiñčiaus, ir važiuosma Slm.

Komentarų nėra: