2017-04-24

Ne Lietuva, o Swedbanklandija

1. Baltarusių gynybos ministerija perspėjo, kad Minskas gali būti priverstas panaudoti karines priemones, jeigu vėl bus pažeista šalies oro erdvė (ją pažeidė Danijos:(( pilietis). Anot pareigūnų, pažeidimas įvyko netoli Astrave statomos atominės elektrinės.

2012 metų liepą dviejų Švedijos piliečių pilotuojamas lengvasis civilinis lėktuvas įskrido į Baltarusijos teritoriją iš Lietuvos ir mėtė virš Minsko ir netoli sostinės esančio Ivenčiaus miestelio pliušinius meškiukus su pritvirtintais parašiutais bei šūkiais už žiniasklaidos laisvę.

Lietuvos prokurorai buvo pradėję ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto sienos kirtimo. Vėliau jį perėmė švedų teisėsauga (pagal kokią teisę???)*

2. Jonas Ohmanas: „Su švedais nejuokaukit!“
Su švedais nežaiskit! Aš kalbu ne apie karą – Lietuvoje bemaž visa finansinė sistema yra švedų rankose. Jie atėjo ir kryptingai to siekė. Jie gerai gyvena ir žvelgia į kitus truputį iš aukšto.

3. Swedbanklandija.
4. "Swedbank" vyr. ekonomistas:
5. Prošvediškas, jei ne daugiau, UAB mūsų balsus Seimo rinkimuose skandalingai skaičiavo.
;)
Salos Pilis.
* Nuo 2012 metų rugpjūčio iki 2013 metų liepos Švedija neturėjo Minske diplomatinio statuso atstovo, kadangi dviejų šalių santykiai buvo pablogėję dėl vadinamojo meškiukų desanto. 2012 metų liepą lengvasis lėktuvas, pilotuojamas Švedijos piliečių, iš Lietuvos įskrido į Baltarusijos oro erdvę ir išmėtė virš Minsko srities daugiau kaip 800 pliušinių meškiukų su šūkiais, raginančiais siekti demokratijos šalyje

Komentarų nėra: