2017-10-10

Kur perėja, FilaDELFIjau?

Pirminiais duomenimis, įtariama, būtent jis, būdamas blaivus, per lietų laiku nespėjo sustabdyti prabangaus visureigio ir sužalojo perėja ėjusią septyniolikmetę ir jos septynerių metų seserį.
JNE 015, Brabus'ui iš dešinės stovi visose keturiose
DELFI FilaDELFIjaus
Perėja* nepradingo:
ją dar 2 policininkai saugo...

Pirminiais duomenimis, įtariama, būtent jis, būdamas blaivus, per lietų laiku nespėjo sustabdyti prabangaus visureigio ir sužalojo perėja ėjusią septyniolikmetę ir jos septynerių metų seserį.
DELFI
* 

Sekmadienį, spalio 8 d., apie 10:50, Vilniuje, Maironio gatvėje, pėsčiųjų perėjoje prie šv. Onos bažnyčios, visureigio buvo pervažiuota Liucija Vaicenavičiūtė.

Šiuo metu Liucija gydoma reanimacijos-intensyvios terapijos skyriuje.

Įvykio liudininkų labai prašome atsiliepti - paskambinkite telefonu 860304898 arba el. paštu - ivykisperejoje@gmail.com. Žinome, kad yra liudininkų, kurie matė įvykį. ...

Alfa.lt pavyko susisiekti su viena iš avariją mačiusių liudininkių – Ingrida Ž. (pavardė redakcijai žinoma – Alfa.lt) teigė, kad avarijos būta išties baisios. „Matėsi, kad jai sulūžę šonkauliai, dubens kaulai“, – sakė avariją mačiusi mergina.

Anot Ingridos Ž., tuo metu avariją matė ir jos mama, kuri yra medikė, todėl iškart puolė padėti sužeistai mergaitei, žiūrėti, ar nepažeisti plaučiai, neprasidėjęs vidinis kraujavimas. Per avariją nukentėjusi septyniolikmetė buvo sąmoninga, klausė, ar ji dar gyvens.

Avariją mačiusi mergina atskleidė ir priežastis, dėl kurių galėjo įvykti avarija, – dr. J. Gumbis, praleidęs per perėją ėjusią mergaičių motiną, greičiausiai nepastebėjo iš paskos ėjusių dviejų mergaičių, todėl ėmė važiuoti. „Mama ėjo per perėją pati pirmoji, o vairuotojas kažkaip tik mamą matė, o mergaičių nepamatė – jos ėjo šiek tiek atsilikdamos. Tas džipas galingas, jis taip iš vietos rovė, kad vieną mergaitę parbloškė, o kitą kliudė“, – pasakojo Ingrida Ž.

Pasak avariją savo akimis mačiusios merginos, pervažiuotos mergaitės motina buvo ištikta šoko, negalėjo suvokti, kas nutiko jos dukrai. Tiesa, šokas, anot Ingridos Ž., buvo ir pačiam vairuotojui, kliudžiusiam seseris.

Komentarų nėra: