2018-11-18

Kur skraido ir kur neskraido Prezidentė


Į Rygą minėti Latvijos Nepriklausomybės 100-mečio ji nenuskrido (ir tų 300 km. nenuvažiavo automobiliu) nes sugedo LR KAM (vienintelis???) lėktuvas „Spartan".

Į Taliną minėti Estijos Nepriklausomybės 100-mečio ji irgi nenuskrido (ir tų 600 km nenuvažiavo automobiliu) - nenuskrido dėl blogų oro sąlygų (šventiniame renginyje dalyvavo Suomijos, Latvijos, Lenkijos, Islandijos ir Sakartvelo prezidentai).


Į  Varšuvą pasveikint Lenkiją su jos Nepriklausomybės 100-mečiu š.m. lapkričio 11 dieną Lietuvos Prezidentė irgi nenuvyko.

Ką tie trys mūsų artimiausi kaimynai-sąjungininkai - latviai, estai ir lenkai - pagalvojo apie mus - spėkim „iš trijų kartų":(

Sakykit, ar ne todėl mūsų Prezidentė nesugebėjo nuvykti pas artimiausius kaimynus jų Nepriklausomybių 100-mečių proga, kad Lietuvos santykiai su jomis (Prezidento rūpestis!) prasti?

O į Londoną, į Geležinės Ledi laidotuves, Plieninė Magnolija nuskrido, pigių skrydžių bendrovės „Wizair" lėktuvu.
O į Lenkijos Prezidento Lecho Kačinskio, žuvusio palei Smolenską, laidotuves ji sykiu su kitais „rytiečiais" atvyko,

kai „vakariečiai", Geopolitiniam Vulkanui dūmijant, neatvyko - nė vienas!!!

Atvyko, nors iki Krokuvos toliau negu iki Talino ir iki Varšuvos.

O paties pirmojo

1 komentaras:

Dario Budrio rašė...

Einant lozungais į nepriklausomybės tvarteli, fašizmas ir onkologija kaip $venta trėjybė, priedas privalomas. Nepabėgs nei vienas žaltys ir kausis iki pažaliavimo. Kad gamta sutvėrė juodu, nebežino.