2019-09-26

Pažadėjai - Patiešijai


Netesėjai - negriešijai:))

Stone Family Office


Cadwalader, Wickersham & Taft LLP, (known as Cadwalader), is New York City's oldest law firm[3][4] and one of the oldest continuously operating legal practices in the United States.[5] Attorney John Wells founded the practice in 1792. Cadwalader's Lower Manhattan headquarters is one of five offices in three countries. At the end of 2014 the firm had approximately 400 attorneys.
Cadwalader’s global headquarters in the One World Financial Center, New York City

Robin Sharma (g. 1965) – indų kilmės saviugdos knygų autorius ir inovatyvių lyderiavimo metodų treneris iš Kanados. Jo darbai leidžiami daugiau kaip 60-tyje šalių kone 75-iomis kalbomis. Tarptautinis populiarumas daro Robin Sharma vienu skaitomiausių autorių pasaulyje.
Kadaise sėkminga teisininko karjera galėjęs pasigirti kanadietis, metė savo darbą dėl svajonės užsiimti tuo, ką iš tiesų mėgsta. Nedaug kas žino, kad pirmuosius į šlovės šviesą jį ištraukusius darbus, jų tarpe ir „Vienuolis, kuris pardavė Ferrarį“ (1997 m.), Robin Sharma išleido pats, savo jėgomis. Redaktoriumi paskyręs savo mamą ir atspausdinęs kelis tūkstančius kopijų, knygas laikė tiesiog savo virtuvėje. Laimei, netikėtai knygyne atrastas sėkmingo leidėjo, Robin Sharma perleido žymiąją vienuolio istoriją, atnešusią neapsakomai sėkmingus rezultatus – buvo parduota 6 milijonai jos kopijų.
Šiandien, parašęs 15 tarptautinių bestselerių, Robin Sharma vadovauja savo įmonei bei skurstančių vaikų rėmimo fondui, keliauja po pasaulį vesdamas seminarus, paskaitas, konsultuodamas tokias globalaus masto įmones, kaip MicrosoftGeneral ElectricIBMNASAGeneral MotorsFedEx ir Jeilio universitetas.
Lietuvoje itin populiarios yra Robin Sharma knygos „Kas verks, kai tu mirsi“ (1999 m.), „Šventasis, banglentininkas ir vadovas“ (2003 m.) ir „Kelias į didingumą“ (2008 m.). Pagrindinės jo mokymų idėjos remiasi tikslu ugdyti kiekvieno asmens lyderiavimo įgūdžius, nepaisant jo užimamų pareigų, statuso ar titulo.

Turi šarmo?



Komentarų nėra: