2019-12-17

© Organizatoriai


Štai:

Sostinės Valdžia Dirba:

Administracijos direktoriaus Povilo Poderskio teigimu, tai yra viena didesnių ir sudėtingesnių koncesijų kuklioje Lietuvos koncesijų istorijoje. „Po smūgių iš ministerijų ir persigalvojimo dėl ES pinigų turėjome surasti naują projekto struktūrą ir persiderėti, bet esmė išliko ta pati. O bendrai projektas dar geresnis. Prie jo prisijungė didžiausias Baltijos šalyse privataus kapitalo fondas „BaltCap“, ir tai užtikrins projekto rizikų suvaldymą ir tvarumą per visą koncesijos laikotarpį“, – įsitikinęs P. Poderskis.

Bendra daugiafunkcio sporto komplekso kaina – 93,2 mln. eurų. Tačiau praradus ES finansavimą ir į jo vietą pritraukus didžiausią Baltijos šalyse privataus kapitalo fondų valdytoją „BaltCap“, sutarta mokėjimą išdėstyti per 25 metus, tokiu būdu bendra sumokėta suma siektų 155,9 mln. eurų. Tačiau savivaldybė sutartyje pasiliko galimybę visus mokėjimus atlikti anksčiau ir tokiu būdu likti prie pradinės komplekso sukūrimo kainos. Stadionas Vilniuje turės 15 tūkst. vietų žiūrovams, hibridinę dangą ir kainuos 39,2 mln. eurų.

Dešimtis mln. eurų iškina Jaunasis Vilniaus Tvartelio Administratorius:
Naujasis milijonų pritraukėjas didžiausiu Baltijos šalyse privataus kapitalo fondu jau tituluojamas  „BaltCap“ neprastas, tiesa?
Kodėl tokiu kankinio veidu jo vedantysis partneris?

Imtų pavyzdį iš administratoriaus!

Labiausiai, vis tik, man patiko © Organizatoriai
Wergano!
















Komentarų nėra: