2020-04-12

Kodėl Tyli Protingieji?


Kad inkščia kvailiai tai normalu, bet kodėl tyli protingieji? Durnagalviųpiniginiųtuštinamolis.


Tai yra normalu, kuomet įvairių lygių batviniai tiki koronaviruso afera. Kaip sako žydai "be locho gyvenimas būtų ne mielas (žydu slengo kalba lochas - skylė per kurią išteka pinigai). Bet daugelis protavimo dovanos nepraradusių žmonių užduoda sau klausimą, o kodėl žinomi protingi žmonės palaiko tai, arba bent jau nuolankiai vaizduoja jog tiki šiuo spektakliu?

Prieš kelis metus man viena gydytoja išliejo dūšią. Ji sakė:

Neįtikėtinai sunku dirbti su moterimis, ypač kaimietėmis. Ateina į priėmimą įvairių serialų pilnomis makaulėmis, pav. "Daktaras Hausas" ir dūsauja, krenkščia, aimanuoja. Jos nuoširdžiai įsivaizduoja, kad serga visomis ligomis kokias tik tose serialuose rodo. Net nebandyk joms aiškinti, kad serialuose yra daug išgalvotų ligų. Todėl, jei moterėlė sakosi jog kažkas skauda, išrašai joms paracitamolio. Pamačiusios ką išrašei, jos tokį skandalą pakelia - "Va jėtau daktarka mane nugydyti nori!!! Anglijoje trūčyna mūsų emigrantus tai ir čia pradėjo paracetamolį nuo visų ligų skirti!!! Va jetau va jetau! ir bėga skustis." - Kai atsibosta su tomis isterikėmis aiškintis, išrašai joms kokį nors labai brangų, bet visiškai nereikalingą vaistą. Na tada prasideda: "Va jetau kokie bruungūs vaistai! Ne už tokią Lietuvą stovėjom, kur žiūri Seimas!" - Įdomiausia, kad nors ir inkščia tos pusdurnės, bet jau patenkintos, vos ne rankas bučiuoja "Va pagaliau daktarka gydyti pradėjo". Todėl, - sako, - ir rašom visiems pačius geriausius vaistus "Durnagalviųpiniginiųtuštinamolis", svarbu, kad kuo brangesnis būtų ir kuo sunkiau jį būtų gauti. Tada visi isterikai patenkinti ir eina keikti ne mus, o valdžią, nes išsireikalavę sau "Durnagalviųpiniginiųtuštinamolio", normalaus maisto jau nebeįstengia nupirkti.

Šiaip net neįsivaizduoju kokio lygio reikia būti bukagalviu, kad stebint šį žiniasklaidos pučiamą burbulą nematyti aiškios režisūros. Viskas daroma, pagal iš anksto nustatytus algoritmus, t.y. veikimo tam tikrose situacijose taisykles (privalomas vykdyti). Pav. Didžiulė greitųjų pagalbų eilė Maskvoje iš kur? Atėjo nurodymas pacientų ir greitųjų dezinfekcijai prieš patenkant į ligoninę. Tie kas tą nurodymą davė puikiai suvokė jog būtent toks efektas ir bus. O tada jau mobilūs telefonai ir žiniasklaida išnešios isteriją apie milijonus sergančių. Lietuvoje žmogus miršta nuo senatvės ar nuo maliarijos grįžęs iš Afrikos ar iškrito per balkoną, oficialiai patvirtintas veiksmų algoritmas reikalauja patikrinti dėl koronoviruso, rado - įrašo į mirusių nuo koronoviruso sukeltų komplikacijų sąrašus (nežiūrint į tokią aiškią manipuliaciją, vis vien tik kelias dešimtis prikapstė). Iš esmės skaitant įdėmiai pranešimus susidaro įspūdis, kad pasaulyje nėra nei vieno žmogaus mirusio nuo koronoviruso.

Koronoviruso gydyme, baisiausia yra, neaišku kieno sugalvotas plaučių ventiliavimo būtinumas, kuomet isterija ir panikos priepuoliai sukelia netikro dūsulio atvejus. Tai tiesiog siaubinga praktika. Jūs paskaitykite ką reiškia ir kaip atliekamas tas plaučių ventiliavimas. Po tos procedūros daugelis jau niekada nebegrįžtą į normalų gyvenimą, o kiti (daugiausia senukai) atjungus aparatą iškarto miršta. Kas tai? Tiesiog aplaidumas ar specialiai sukurta ligonių gaminimo sistema, kurioje paprastas gydytojas tėra aklas įrankis, privalantis vykdyti neaišku kieno nustatytus veiksmų algoritmus (ir kuris bus nubaustas jei jų nevykdys).

Dėl manipuliavimo žmonių sąmone:

Žniasklaidoje sklandė nuotraukos su eilėmis karstų iš Italijos, vėliau išnyko, nes pasirodo tai buvo prieš kelis metus nuskendusių pabėgelių lavonai. Neseniai buvo nuotraukos (ir net filmuota medžiaga) iš JAV Niujorko neatpažintų ir neatsiimtų kūnų laidojimo kapinių. Ten, traktoriumi iškastose tranšėjose trimis eilėmis buvo laidojamos dėžės su nabagų kūnais. Visos antraštės skelbė: "Interviu iš pragaro", tūkstančiai numirusių JAV","Trūksta lavoninių, todėl bus naudojami sunkvežimių refrižeratoriai" ir pan. Bet kai tik pradedi skaityti patį straipsnį, iškarto randi. Refrižeratoriai atvaryti BIJANT, kad nebus vietos lavoninėse, vietos valdžios įsakymu. Tranšėjose jau daugelį metų laidojami visi neatpažinti lavonai, kas mėnesį, nuo pat kapinių atsiradimo. Kapinių darbuotojai BIJO, kad būtent čia reikės laidoti koronoviruso lavonus, o kadangi kažkieno įsakymu sutrumpino lavonų atsiėmimo laiką nuo 17 parų iki 6, dabar visus laidoja kas savaitę (lavonų tiek pat, tik laidojami dabar jie dažniau). Interviu iš ligoninės, praktikantai pasakoja apie įtemptus MOKYMUS ir BIJO, kad greitai išmoktas žinias reikės naudoti gydant milijonus užsikrėtusių. Didžiulis karinis laivas atplaukęs į Niujorką gydo TIK TRYS žmones, nes (pasiteisinimui mestas argumentas) biurokratinės procedūros labai ilgos. Tai kam tada išviso tą laivą atvarinėti ir kur tie tūkstančiai pacientų? Ligoninės visur tuščios, netgi du tris kartus tuštesnės nei iki taip vadinamos pandemijos. Žmonės jau dalinasi tuščių ligoninių nuotraukomis. Aš pats asmeniškai apvažiavau kelias savo apylinkėse West Midllande ir tikrai pasimečiau, nes tokios tuščios jos ankščiau ne buvo. Suprasdami tai režisieriai jau meta naują žinią - Gydytojai pasimetę, nes dingo visi širdies smūgiai, insultai, infarktai ir pan. ir kviečia žmones nebijoti atvykti į ligoninę. Čia jau aukščiausio lygio pasityčiojimas, lygtai žmonės galėtų savo noru sustabdyti širdies smūgį, infarktą ar insultą. Aišku visi tie sergantys yra, bet dabar visi numirę įrašomi į koronoviruso aukas (gavo širdies smūgį, nes koronoviruso komplikacija, numirė nuo insulto nes pasigavo koronovirusą ir pan. kliedesius). Arba šitas, prostutucinės žiniasklaidos šedevras "Lukašenka prisižaidė, prašo Europos pagalbos dėl koronoviruso". Atsiverti straipsnį, o ten, - Europos komisija skyrė kelis milijonus eurų rytų partnerystės šalims dėl kovos su koronovirusu, todėl Baltarusijos užsienio reikalų ministras pasakė, jei duoda kodėl neimti. Kur čia Lukašenka prašo pagalbos? Bet bukagalviai tiki ir lieja komentaruose piktdžiugas, maigydami klaviatūras piršteliais su nusnarglėtomis panagėmis.

p.s. kol kas viešoje erdvėje bukagalvių isterijos dominuoja, bet reikia suprasti, jog jeigu visi tylėsime ir duosime durniams kelią, tie durniai sąlygos baisiausios iki šiol matytos diktatūros įvedimą. Valdžios rankelės niekada savo noru nepaleidžia tų vadžių, kurias spėja užmesti ant laisvų žmonių. Jei leisime visai šiai beprotybei tarpti ir sakysime jog "saugumo niekada ne būna per daug". Tuomet greitai visi aimanuosime konclageryje, dirbsime už antsnukį ir Durnagalviųpiniginiųtuštinamolio vakcinas, kurios bus privalomos, bučiuodami naujiems vergvaldžiams batus, kad leistų bent sekmadienį pailsėti nuo darbo. Iš tos diktatūros, anot Sokrato, bus tik vienintelis kelias, kuris pareikalaus daug kraujo.
Kodėl Tyli Protingieji?

Komentarų nėra: