2020-06-11

Skverneliui ОСквернело

2020-06-11
Premjeras Saulius Skvernelis sako,
kad net ir rudenį palankiai susiklosčius situacijai „valstiečiams“ Seimo rinkimuose, jis daugiau nebenorėtų dirbti Vyriausybėje.

„Aš Vyriausybėje tikrai nedirbčiau, nebegrįžčiau niekada į ministro poziciją – tai čia faktas yra, aš jau paragavau, kas yra ministro duona, dar „skalsesnė“ ji yra ministro pirmininko. Mes ir šiandien kalbėjome, kokia yra kaina – nebenoriu apie tai kalbėti, nes dauguma to, kas vyksta politikoje, tai yra daugiau negu žema ir šlykštu“, – interviu TV3 televizijai ketvirtadienį kalbėjo premjeras.

Jis taip pat svarsto, kad jei rinkimuose daugumą laimėtų opoziciniai socialdemokratai, jie į koalicijos partnerius rinktųsi ne „valstiečius ir žaliuosius“, o konservatorius.

„Tačiau, jei socialdemokratai laimėtų daugumą ir siūlytų koaliciją, tai būtų jų iniciatyva, manau, kad svarstytų Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga. Bet aš galvoju, kad, matyt, bent jau pagal tą paskutinių metų darbą ir elgseną, ir dar šiandien derinamus veiksmus, ko gero, socialdemokratai kviestų į koalicijos partnerius Tėvynės sąjungą“, – tikino S. Skvernelis.

Praėjusią savaitę S. Skvernelis patvirtino dalyvausiąs Seimo rinkimuose Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąraše bei Pilaitės-Karoliniškių vienmandatėje apygardoje.

Komentarų nėra: