2020-11-18

Railiojimas

 

Parailiokim:

2012-06-27

Gintaras Beresnevičius 

rašė, kad lietuviai yra karžygių tauta. Net taikos metu mes ieškome pavojų. O kas dabar gali būti pavojingiau už automobilių prekybą, remontą ir krovinių pervežimus? Pora tūkstančių kilometrų pavojingais, kaip kokiuose vesternuose, Lenkijos ir Vokietijos keliais, plėšikai, sukčiai ir negarantuotas pelnas, o nelaimei ištikus – pagalba nebent tik iš savo bendrakeleivių.

Vis dėlto yra kita, dar pavojingesnė profesija, kuria lietuviai garsėja visame pasaulyje. Per metus jie dardi šimtus tūkstančių kilometrų, vasarą kaista metalinėse dėžutėse, o žiemą meldžiasi, kad bake neužšaltų prastas baltarusiškas dyzelinas, į griovį neįtrauktų ištižęs Rusijos kelias, o banditai, nuo kurių tik antpečiais tesiskiria muitininkai, neatimtų krovinio, vilkiko, o paties nepribaigtų. Jie – sunkvežimio vairuotojai.

Jurijus Lužkovas (rus. Ю́рий Миха́йлович Лужко́в, g. 1936 m. rugsėjo 21 d. Maskvoje (Rusija) – m. 2019 m. gruodžio 10 d., Miunchene[1] (Vokietija) – Rusijos politikas, 18 metų (19922010 m.) dirbęs Maskvos miesto meru.
Yra kažkokia „Girteka" Lietuvoje:
Ai ja ja ja jai...
Tie vokiečiai paavydoooooliai„Girtekos“ vairuotojams mokamos algos sulaukė vokiečių televizijos dėmesio

Didžiausių mokesčių mokėtojų Lietuvoje sąrašas:
Didžiausių mokesčių mokėtojų Lietuvoje 
pirmajame penkiasdešimtuke „Girtekos" irgi nėr.
Man pavyko tik 394-je vietoje „Girteką" rast:              
Naudos iš tokio railiojimo   .... kai kam yra: 
Olei olei olei! Olia olia olia!


Kas gi juo tapo - MŪSŲ MYLIMIAUSIU/GHERBIAMIAUSIU?


pagrindinis įmonių grupės „Girteka Logistics“ akcininkas. Tačiau jis nepralenkė pirmoje pozicijoje daugelį metų įsitvirtinusio „Vilniaus prekybos“ įkūrėjo Nerijaus Numos.
Ech....

Tai kur čia

šòferis, -ė (l. szofer) smob. (1) DŽ, NdŽ, KŽ, šoferỹs, -ė̃ (3bBsg nj. automobilio vairuotojas: Šòferė ji – mašiną valdo Plv. Šòferio gyvenimas: viena koja stovi prie darbo, kita prie kalėjimo Lbv.

o kas čia 

מùlikas (sl.) sm. (3bŠ, NdŽ, KŽ, Dglš, Avl, Brž, Kp, Lg, Sdb, Graž, Pns, Šts, Trkn, -ė sf. (1), žū́likas (1) Krš, Rsn apgavikas, sukčius, vagis, plėšikas: Sakai, anksčiau nebuvo žulikų, – buvo Rk. Vilniun kai važinėjom – tik siuva, tik siuva žulikai̇̃ Švnč. Daugi žulikų̃ yr ZtŽ. Su miesto žulikai̇̃s susidė[jo] OZ66. Kur tu jį sugausi, miesto žùliką Žž. Tokiop žulikóp papuoliau LzŽ. Tokie žulikẽliai užeidavo i plėšdavo Skdv. Jau žuliko žulikesnio nė nereikia LTR.

Bet kaip  įdomu - 

1. Kada mūsų Naujasis Jaunasis Milijardierius Raila paspėjo iš A.A. Maskvos mero Lužkovo perpirkt „Girteką"?

2. O mūsų Senasis Milijardierius Numa - kaip jis be „stogo" sugebėjo Milijardą „iškrapštyt" iš Lietuvos Landynėn? 


2011.02.22 11:40
Stambiausios Baltijos šalyse mažmeninės prekybos tinklo ,,Maxima grupė“ savininkai derasi dėl įmonės pardavimo. Potencialiu „Maxima“ parduotuvių tinklo, apimančio 437 parduotuves telegraf.lv įvardija turtingiausią Rusijos moterį, buvusio Maskvos mero Jurijaus Lužkovo žmoną Jeleną Baturiną
Neoficialiais telegraf.lv duomenimis, kurie gauti iš artimų derybininkams šaltinių, šiuo metu kaip tik vyksta intensyvios derybos.

Na, baikim, baikim...


And Now - In English!!!

















Komentarų nėra: