2016-08-18

Prezidentinis košmaras Amerikoj

Beliko du kandidatai į JAV prezidento postą, ir abudu (ne)labu:

Hillary Clinton paėmė svetimųjų pinigus:

Saudi Arabia has paid more than 20 percent of the cost* of Hillary Clinton’s
campaign for presidential elections, Saudi Deputy Crown Prince Mohammed bin Salman was quoted as saying Sunday in a news report by the Jordanian Petra News Agency.

Donaldas Trumpas,
regis, irgi.

D.Trumpas verslo saitais yra labai glaudžiai susietas su Rusija:

per pastaruosius metus jo skolos išaugo nuo 312 mln. eurų iki 560 mln. eurų, vadinasi, šiuos pinigus jam teko iš kažkur skolintis.

Kadangi JAV bankai D.Trumpu nepasitiki dėl jo palaido elgesio su pinigais, labiausiai tikėtina, kad milijardierius paprašė Rusijos pagalbos, „Mail Online“ rašo Edwardas Lucasas.

„Nuo devintojo dešimtmečio D.Trumpas ir jo šeima daugybę kartų skrido į Maskvą ieškodami verslo galimybių, – rašo „The Washington Post“. – Jie daug rėmėsi Rusijos investuotojais, kad nusipirktų nekilnojamojo turto visame pasaulyje.“ Verslo ryšiai nemeluoja?

D.Trumpo sūnus – Donaldas Trumpas jaunesnysis – 2008 metais pareiškė, kad rusai iš tiesų daug investavo į šeimos verslus, ir taip pat tvirtino, kad per pusantrų metų į Rusiją jis asmeniškai skrido šešis kartus.

Teismų dokumentai atskleidė, kad D.Trumpas gavo paslaptingų pervedimų iš rusų, kurie buvo artimi V.Putinui. JAV respublikonų partijos kandidatas taip pat susijęs su rusais, turinčiais ryšių su nusikalstamuoju pasauliu.

Buvę JAV žvalgybos pareigūnai tikino, kad D.Trumpas buvo būtent toks žmogus, kurį Kremliaus šnipų tarnybos mėgintų užverbuoti. Tuo metu buvęs Centrinės žvalgybos valdybos (CŽV) vadovas Michaelas Morellas teigė, kad V.Putinas D.Trumpą laikė „agentu, kuris nesuvokia, kas vyksta“.
:(

Milijardierius Maskvoje savo vardą įregistravo kaip prekės ženklą ir jį išnuomojo distilerijai, kuri gamino „Trumpo superaukštos kokybės degtinę“.

Deja...

Производство пришлось прекратить, однако сейчас «Водку Трампа» все же можно приобрести на eBay или в Израиле, где она почему-то позиционируется как кошерный товар.
Ką jūs pasakysit?

Moonlight and Vodka!!!

Komentarų nėra: