2017-03-22

Flame is Burning

Į Ukrainą Rusijos dainininkė Julija Samoilova nevyks. Nors ji buvo išrinkta atstovauti Rusijai Kijeve vyksiančiame „Eurovizijos“ dainų konkurse, tačiau negali patekti į šalį, nes yra nepageidaujamų asmenų sąraše.

„Dokumentai dėl uždraudimo įvažiuoti trejus metus parengti. Sprendimą priimsime artimiausiu metu“, – spaudos konferencijoje dar trečiadienio rytą nurodė Ukrainos saugumo tarnybos (SBU) pareigūnas Oleksandras Tkačukas, atsakydamas į klausimą dėl uždraudimo J.Samoilovai atvykti į Ukrainą.

Popiet paaiškėjo, kad dainininkei nebus leista atvykti – mat ji prieš dvejus metus koncertavo Rusijos okupuotame Kryme, taip neteisėtai kirsdama Ukrainos sieną.
J.Samoilova su daina „Flame is Burning“ turėjo atstovauti Rusijai šiemetinėje „Eurovizijoje“, kuri įvyks Kijeve. Dainininkė nuo vaikystės yra prikaustyta prie neįgaliojo vežimėlio.

Dainininkas Robbie Williamsas televizijos laidai „Pust Govoryat“ davė interviu, kurio metu pasisiūlė atstovauti Rusijai šių metų „Eurovizijoje“, rašo užsienio spauda ir naujienų agentūra AFP.

Pokalbių laidoje D. Britanijos muzikos žvaigždė vedėjui sakė: "Aš norėčiau atstovauti Rusijai "Eurovizijoje". Rusija, mes galime laimėti!"
Praėjusiais metais dainininkas išleido dainą "Party like a Russian" (angl. Linksminkis, kaip rusas), kuri daug kam pasirodė lyg skirta Vladimirui Putinui, tačiau R. Williamsas tai paneigė.


















Komentarų nėra: