2017-10-15

Visuotinė Centrinė Kanalizacija

Tai anam Sojūze buvo Visuotinė Elektrifikacija.
Dabar gi elektrines uždarom.

Užtat Centralizuojam Kanalizaciją!

Prie Kaišiadorių esančiame Gudienos kaime gyventojus kankina už Europos Sąjungos pinigus įrengta kanalizacija.

??

Nuotėkų sistema nesusitvarko su savo užduotimi ir kaimas, kai tik palyja, būna nuolat užliejamas: apsemti kiemai, rūsiai su kanalizacijos vandeniu.

Išsiliejęs vanduo užtvindo ne tik griovius ir klozetus, tačiau ir žmonių prūdą, iš kurio išplaukusias žuvis grioviuose po kanalizacijos vandenį tenka graibstyte tinklais, laiška alfai.lt teigia pasipiktinęs Gudienos kaimo gyventojas Ernestas Lukoševičius.

Valdžia teigia, jog tai - lietaus kaltė,
jog kanalizacija perpildyta. Siurblinė „pritaikyta“ visai gatvei, o prie jos kol kas prisijungę tik trys žmonės, tačiau panašu, jog ji ir jų neaptarnauja...

1000 eurų už tai, kad prisijungsite prie centralizuoto vandentiekio ir kanalizacijos!

Būkit patriotais ir prisijunkit!

Nes:

Viešojoje erdvėje pasirodžiusi žinia, kad dėl nepakankamo prie centralizuotos vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo sistemos prisijungusių vartotojų skaičiaus Lietuvai gresia didžiulė bauda, netrukus pagimdė prielaidą, kad ši bauda bus paskirstyta savivaldybėms, o gyventojams dėl to brangs geriamasis vanduo.

Dievaž, blogai (ne)skaitėm sutartį.
Mūsų protėviai nebuvo prisijungę prie Centrinio Banko (oi, ką aš čia...) Centrinės Kanalizacijos ir išsaugojo puikią Lietuvos gamtą, o mus mokinantis EuroKongas
ją sudirbo:

Betvarkė
Centre.

Ech...

Štai koks pranašiškas žvilgsnis iš praeities į dabartį:


Komentarų nėra: