2017-12-02

Raudų Siena Vilniuje?

Dalykas 
rimtas: matot,

kokia daugybe kalbų,

o jų tarpe - ir lietuviškai,
 Raudų Sienos TV klega ir vaizdus rodo iš tos šalies, kurioje Sionas stūkso?
Kurioje pinigų netrūksta:)
Ai ai...

Ai ja jai...
 Na gerai.

Betgi ne to mes šiąnakt susirinkome

Šiaurės Jeruzalėj.

Susirinkom, nes kai kas nori Raudų Sieną
mums įtaisyt, tokią, kokią
Vašingtonas jau turi.

Nemanau, kad perdedu vadindamas Raudų Siena.

Nė kiek neperdedu.

Juk ir Uru Šalime, išeitų, irgi kadais būta kitaip:
 
Kaip manot - kodėl jiedu šitaip stovi

prie Raudų  Sienos?  

Todėl, kad nejaučia, kad čia 

jų šalis,


kurią toji Siena skelia pusiau.


Skaldyk ir valdyk.

Nepavyks!
Tiesa,
tautiečiai?

 Juk būtent Lietuva slepia Didžiausią Pasaulio Paslaptį...
Lįsk,
 Išlįsk,
Išlįsk








3 komentarai:

Dario Budrio rašė...

1917m rusai irgi netikėjo kad Dievas daleis jų išnaikinimo revoliuciją. Saujelė tikrų teišliko, visi kiti į junga vergo arba į duobę. Tik kūnu ir garbe įgudęs, lyg elnias tikĖJIMU gyvas, prieš šių laikų mutavusius vilkus.
Žmogaus užduotį vykdančių saujelė, jaunimas degradaves(laisvamanis ir stato ant jų elitas). Už masių stovi ir stovės tvirti nasrai viruso ir sargyba- kviečiančių be atsakomybės tiketi ir prisijungti prie šviesaus rytojaus. Lietuvos paslaptis-širdis , žemės plutoje. Ji rezultatas kai plaka aštriai , todėl priešui užduotis ją ydomis sėti, norint išlikti pačiam.
Naivūs manantys kad grįš žmogiško augimo ramybė-išprūsimo galia, kai tik vienas požymis iš 1000 butinų likęs. Nepasiduoti belikusi dorybė BET parduota teritorija ir tolerancija nepaslaptis. Greitai norintys IŠLIKTI tik fiziškai zombiu-priešo teritorijoje, turės įdingų kėslus priimti gyliai širdin ir aukso amžių jam 'garantuos' ir plius bonusa-pragare daug dantų grežimo.

Dario Budrio rašė...

Pilnatvės informacija- vaistas nuo baimės(šizofrenija) ir raktai į pojūčių ir galimybių augimą , ka ir pastėbėjo kovai su nuodais paskyręs žmogus:

В боях под Сталинградом будущий учёный был тяжело ранен в обе ноги и попал в госпиталь. Проходя лечение в госпитале, он с ужасом наблюдал такую картину: люди идут в магазин, покупают алкоголь и табак и отравляют себя, часть из них буквально «спивается». Да как же так? Одни люди сидят в окопе и, не жалея жизни, защищают Родину, а другие добровольно себя отравляют, укорачивают и губят свою жизнь.

Он был так потрясён этим, что большую часть своей жизни искал ответ на вопрос: «Почему люди заливают в себя алкоголь и вдыхают ядовитый табачный дым?» И нашёл.
Он сделал ценнейшее открытие: причина самоотравления людей алкоголем, табаком и другими интоксикантами – не в особых свойствах этих ядов, а в лжы и запрограммированности сознания к отсутсвий благодеяний колектива, когда нету место ошыбке,грызу яда расслабить мозги.

Dario Budrio rašė...

Kadangi valstiečiai pristabdo 'gyvulių ūkio civilizacija' , melo tonas(setonas) pakvietė kartu obuoliauti, plačioje koalicijoje. Taip siekiant užtikrinti tikĖJIMO ir mąstymo rezultata, liekant su norėjo geriau-gavosi kaip visada.