2018-04-14

Knygos apie JAV Prezidentą D.Trumpą


2018-01-07
Žurnalistas Michaelas Wolffas nepabūgo Baltųjų rūmų grasinimų ir penktadienį pirma laiko išleido skandalingą knygą apie JAV prezidentą.

Nėra abejonių, kad dėmesio centre atsidūręs 64 metų žurnalistas M.Wolffas jame liks ilgai.

Mat jo knyga „Ugnis ir įsiūtis: Trumpo Baltųjų Rūmų viduje“ („Fire and Fury: Inside the Trump White House“) užrūstino ne tik prezidentą Donaldą Trumpą, bet ir įtakingus jo sąjungininkus. Tiesa, M.Wolffas taip pat sulaukė palaikymo iš žmonių, kurie 71-erių prezidentą laiko pareigoms netinkamu, besiblaškančiu, nepatikimu politiku.

O vakar pridėjo, kad visa D.Trumpo komanda laiko jį vaiku.

Knyga apie D.Trumpo kelią į Baltuosius rūmus ir pirmuosius metus poste dar net nebuvo išleista, bet žaibiškai įplieskė audrą. Prezidento advokatai ketvirtadienį pradėjo procesą siekdami sustabdyti knygos išleidimą.

Bet nesėkmingai. Knygos leidėjas „Harvey Holt & Co“ apėjo žabangus ir knygą išleido vakar, o ne sausio 9-ąją, kaip žadėta.

„Ačiū, pone prezidente“, – socialiniame tinkle „Twitter“ už išaugusį susidomėjimą knyga dėkojo M.Wolffas.

Knygos autorius per 18 mėnesių trukusį rašymo procesą susidarė įspūdį, jog „100 proc. D.Trumpo artimųjų ir patikėtinių“ manė, esą jis negali gerai atlikti savo darbo.
In new book, former FBI director likens President Donald Trump to a mafia boss


17 Secret Truths About Donald Trump Revealed By His Longtime Butler
14. Trump Turned The Family Library Into A Bar
Even stranger considering Trump doesn’t drink (also like Batman). The library used to be filled with first edition books that Senecal says no one ever read. When Trump took over the mansion he replaced it with a bar complete with a painting of himself in tennis whites.



Komentarų nėra: