2019-06-06

Uždaras Renginys Mokslų Akademijoje


Negalėjau tuo patikėti.

Juk, vis tik, Lietuvos Mokslų Akademija, ne šiaip kokia „skylė".

Ruošiausi, atsispausdinau iliustracijas, klausimus - kad visiems suprantama būtų.

Ir še jums - „Uždaras Renginys", kuris kažkodėl vadinamas „Spaudos Konferencija".
Į kurią, kaip paaiškėjo, registracijos išties nebuvo, ir į kurią įleido tik tuos, kam iš anksto jos organizatoriai (Lietuvos Bankas!) išsiuntė pakvietimus, taigi - tik Kviestinei Žiniasklaidai.

Šiek tiek pafilmavau savo „išmaniuoju" Lietuvos Mokslų Akademijoje, kaip paaiškėjo, išnuomotoje „Uždaro Renginio" rengėjams (Jogaila Morkūnas,
šitos „Spaudos Konferencijos" išvakarėse tiems patiems bankininkams rengęs puotą Valdovų Rūmuose, mačiau, be kliūčių tame uždarame rate malėsi), neužilgo įkelsiu, bus ne prasčiau, negu čia:


O kol kas...

Na - ką padarysi - kol kas Vysockis galvon lenda:


Nagi, grįžkim karšton 2019-jų birželio vasaron:

2019 metų birželio 6 dieną Lietuvos Mokslų Akademijoje 15:30 vyko ECB spaudos konferencija po išvažiuojamojo ECB valdančiosios tarybos posėdžio, pirmą sykį surengto Vilniuje. Atvykau, norėdamas sužinoti ECB Valdančiosios Tarybos nuomonę keletu ne tik man rūpimų klausimų. Manau, kad turiu tam teisę ne tik pagal bendrąjį demokratijos principą, bet ir todėl, kad už poros savaičių, birželio mėn. 19-20 d.d. vyksiančioje jubiliejinėje 60-je Lietuvos Matematikų Draugijos Konferencijoje skaitysiu pranešimą „Matematiniai pinigai ir Bazelis III'', apie panašius dalykus kalbėjau Swedbanke (Google: Matematiniai pinigai), eilę metų Vilniaus Gedimino Technikos Universiteto „Ateities Inžinerijos" programoje kuravau temą „Bitkoinai: virtualiųjų valiutų technologijos"
o ISM universitete skaičiau kursą „Matematiniai metodai ekonomikoje".

Deja, toji ECB Valdančiosios Tarybos spaudos konferencija buvo „uždaras renginys" - tik „kviestinei žiniasklaidai":)


Ir dar pora žodžių.

Kuriems galams CentroBankininkams  Mokslų Akademijos prireikė?

Argi savo Uždarai Spaudos Konferencijai nerastų patalpos Lietuvos Banke?

Rastų, be abejo, bet spaudos konferencija Mokslų Akademijoje - solidžiau*.

O runkeliai/liaudis nė nepastebės, kad mokslininkai nedalyvauja, o akademikai tiesiog "pardavė" savo vardą išnuomodami patalpas.

Aptikau ir para anksčiau už manąjį paties ECB į Youtube įkeltą ECB Uždaros** Spaudos Konferencijos Vilniuje, Lietuvos Mokslų Akademijoje, reportažą:


* Lygiai tokį pačią taktiką prieš puspenktų metų „Gaublio" klube Vilniuje vykusio susitikimo su visuomene metu panaudojo Lietuvos Respublikos ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius, dėl solidumo iš abiejų pusių apsisodinęs „apsauginiais"-mokslų daktarais, nepratarusiais nė žodžio per visą renginiui skirtą laiką. Klausimus Algirdui Butkevičiui uždaviau sunkius:


** Бильдербергский клубБильдербергская группаБильдербергская конференция (англ. Bilderberg Group — Билдербергская группа) — неофициальная ежегодная конференция, состоящая примерно из 130 участников, большая часть которых являются влиятельными людьми в области политики, бизнеса и банковского дела, а также главами ведущих западных СМИ. Вход на конференцию возможен только по личным приглашениям.

Kai kurių konspiracijos teoretikų manymu, grupė ir joje esantys elitiniai lyderiai yra atsakingi už valdžių perversmus, rinkimų rezultatų klastojimus ir net žmogžudysčių užsakymus.
Federalinio rezervo vadovas Ben Shalom Bernanke Bilderbergo grupės susirinkime

3 komentarai:

Dario Budrio rašė...

Kas Jūs toks savęs neklausiate.

Dario Budrio rašė...

https://m.youtube.com/watch?v=kv95JA6gx2g&feature=youtu.be

Trukdančius nevalyvui plėstis,sudoros pusryčiam dirbtinis intelektas. Pažaidėt ir kol leidžia baršketi, darbuokitės.

Dario Budrio rašė...

https://ubr.ua/finances/banking-sector/bankovskaja-sistema-kitaja-okazalas-na-hrani-krakha-3883490