2019-10-13

SEB, Spalio 13


Lrytas.lt skaitytoja Eglė nustebo sekmadienį, spalio 13-ąją, pastebėjusi, kad iš jos sąskaitos SEB banke nuskaitytos lėšos – ta pati suma, kurios transakcija buvo daryta liepos 8-ąją. Tai nutiko ankstų sekmadienio rytą, 5 valandą. „Tai – masinis dalykas. Taip man pasakė susisiekus su SEB banku. Tai reiškia, kad pinigai nuo sąskaitų nuimti du kartus“, – portalui pranešė Eglė.

Moteriai iš sąskaitos nuskaitė 29 eurus ir nors buvo žadėta, kad klientams netrukus pinigai bus grąžinti, tačiau iki sekmadienio vakaro, pasak Eglės, jai priklausantys pinigai nebuvo pervesti į jos sąskaitą.

SEB banko komunikacijos Komunikacijos skyriaus vadovė Ieva Kulvinskaitė portalui lrytas.lt patvirtino, kad toks atvejis – ne pavienis. „Konkretaus klientų skaičiaus, kuriems buvo nuskaitytos lėšos, nežinome – skaičiuojame transakcijas, o su vienu klientu gali būti susijusios kelios transakcijos. Šių dėl techninės banko klaidos padarytų transakcijų yra keli tūkstančiai“, – sakė I.Kulvinskaitė.

Anot I.Kulvinskaitės, pakartotinai buvo nuskaitytos lėšos iš kai kurių klientų, kurie liepos mėnesį tam tikrą dieną banke atliko kai kurias operacijas.

Ji tikino, kad dar sekmadienį pinigai banko klientams bus grąžinti į sąskaitas. Žmonėms, pastebėjusiems, kad iš jų sąskaitos sekmadienį buvo nuskaitytos lėšos, nieko daryti nereikia.
O nepastebėjusiems?

Kurie irgi liepos mėnesį tam tikrą dieną banke atliko kai kurias operacijas?

Kas čia per bankas, kuris sekmadienį ima ir „suskelia" MASINĘ KLAIDĄ?

Swedish regulator delays Swedbank, SEB money-laundering probe report
2019-08-23

STOCKHOLM - The Swedish Financial Supervisory Authority (FSA) will publish the conclusions of its probe into alleged money laundering in the Baltics by the beginning of next year*, it said on Friday, pushing back the deadline by several months, Reuters reported.

Swedish banks Swedbank and SEB are the subject of a joint probe by the Swedish and the Baltic financial watchdogs, originally scheduled to be completed in October.

* Nagi:


3 komentarai:

Dario Budrio rašė...

Moralės stoka turi sąskaitą faktūrą,iš kurių verdama smala svajokliam

https://youtu.be/qtjV2ipcbM0

Dario Budrio rašė...

Dangaus PerKūnui einant Žemės paviršiumi, pasiūlė oligarhas milijarda dolerių jei ras bendrą kalbą. Atsakymas buvo toks: mažiau tau pragare svilti,jei rasi su Manim bendrumo.

Dario Budrio rašė...

Любой современный политик, публицист, журналист, пожелавший описать какое-либо политическое событие, но не учитывающий влияния на это событие мирового еврейства, кроме «кошачьей похлебки» ничего не сварит”(Эдуард Адольф Дрюмон).