2020-01-13

SuGlumę Britų DeTektyvai


Suglumę britų detektyvai tikrindavo pirštų atspaudus, apklausdavo vietos pašto ir banko skyriaus darbuotojus, bet vis tiek negalėdavo suprasti, iš kur vieno sunkiai gyvenančio buvusio kalnakasių miestelio gatvėse atsiranda „niekieno“ pinigai.

20 svarų banknotų pluoštai – po 2 tūkst. svarų (2 350 eurų) – nuo 2014-ųjų metai iš metų vis atsirasdavo Blakhol Koljeryje Anglijos šiaurės rytuose.

Tačiau pirmadienį Daramo apygardos policija pranešė, jog du gerieji samariečiai, kurių vardai neskelbiami, turintys „emocinį ryšį“ su šiuo miesteliu, pagaliau pasisakė, kad tai jie vis palikdavo pinigų, norėdami padėti neturtingiems ir vargstantiems žmonėms.

„Man labai malonu, kad turime šios paslapties atsakymą, ir džiaugiuosi, kad dabar tikrai galime atmesti šių pinigų sąsajas su kokiais nors nusikaltimais ar pažeidžiamais žmonėmis“, – sakė konsteblis Johnas Forsteris.

„Norėčiau padėkoti šiems geriesiems samariečiams, kad jie susisiekė, ir, taip pat, sąžiningiems Blakhol Koljerio gyventojams, kurie ir toliau atneša [rastus] pinigus“, – sakė jis.

„Skatintume žmones, kurie galėtų rasti kitų pluoštų, toliau atiduoti juos policijai“, – sakė J. Forsteris.

Rusiškai skolingas = turi (padaryti):)


Komentarų nėra: