2020-01-10

Antstoliai - Lietuvos Žvalgybininkai


Antstolio antspaudas
Štai koks tas prieš Tėvynės piliečius su pakeltu kardu ant žirgo beatodairiškai drąsiai jojantis Lietuvos Respublikos antstolis!

Pabandytų iš Liuksemburgo
skolą išmušt!

„Situacija yra tokia, kad antstoliai vykdo dalį valstybės patikėtų funkcijų, susijusių su bausmių vykdymu. Kitą dalį vykdo Vidaus reikalų sistemos pareigūnai. VRM sistemos pareigų deklaracijos yra viešos, o antstolių deklaracijos, kurie atlieka tą valstybės patikėtą funkciją, yra ne viešos. Jos yra paslėptos kaip žvalgybos pareigūnų, kurių tapatybės nėra viešinamos“, – kalbėjo A. Širinskienė. Politikės teigimu, atlikus antstolių veiklos vertinimą, paaiškėjo, kad yra vietų piktnaudžiavimui.

Antstoliai ubagais iš Lietuvos išvaro Lietuvos piliečius, sykiu su Iš Nieko Daromų Pinigų Skolintojais* - LIETUVOS ŽVALGYBININKAI:)))) 

* :((

Paskaitykit Pakartotąjį Įstatymą...

1 komentaras:

Dario Budrio rašė...

Gyvūliai verti savo ūkio, tokia Dievo Valia

Enšteinas dirbo su velniu tiesiogiai, dabar jų matematika ir laisvės sparčiam nykimui. Ji atima Garbę ir kartu Matymo mąstą

Vardai Šventa ir Tik Žmogus Tveriantis,turi ryšį su Gamta- Vardą. Likę velnio turtas, bedieviai, vartotojai naikinant Žemės Eko

Dangus Mozę gynė jau lopšyje, kai buvo nužudyti Tėvai. Nors ietimis dūrė, jos ištirpdavonuo karščio. Puolė akmenimis ir banga skydo nubloškė lopšį į upę,Jis nuplaukė.. Žmonės sugaudė plaukiantį vaiką ir Žynys tarė MoiCei.

https://sun9-19.userapi.com/c206716/v206716305/36972/jcoxVCenzRI.jpg

http://bible.optina.ru/new:mf:05:17