2020-03-04

Lietuvos KoronaDavosas 2020


Kovo 18 – 19 dienomis turėjęs vykti „Lietuvos Davosas 2020“ nukeliamas (į) rugsėjį, antradienį pranešė renginio organizatoriai, žurnalo „Valstybė“ leidėjai Eduardas Eigirdas ir Almantas Gliožeris.
„Nepaisydami didelių nuostolių, kuriuos patirsime, priėmėme sprendimą nukelti solidžiausią Lietuvos verslo ir politikos renginį – Lietuvos ekonomikos konferenciją ir Lietuvos startuolių lyderystės forumą, kuriuos šiemet reklamuojame bendru pavadinimu „Lietuvos Davosas 2020“.

Esame įsitikinę, kad net ir siekdami tokio svarbaus tikslo kaip suvienyti Lietuvos verslo, politikos ir intelektualųjį elitą skatinti pažangą, didinti Lietuvos verslo bei ekonomikos potencialą ir kurti stiprią, skaidrią, demokratinę gerovės valstybę, negalime rizikuoti nei mūsų renginių dalyvių, nei svečių, nei Lietuvos piliečių sveikata. Patys žurnale raginame elgtis atsakingai ir daryti viską, kad COVID-19 banga neužlietų mūsų valstybės, todėl privalome prisiimti nuostolius ir elgtis teisingai.

Tai pridirigavo:

2020-03-03 15:22
 
LTU

MENKAVERTIŠKUMĄ RODO

tokie pavadinimai kaip Lietuvos Venecija, Lietuvos Davosas, Vilniaus Monmartas. Dar Konstitucijos prospekto Vilniaus Niujorku nevadinat? Laikas jau būtų.

Komentarų nėra: