2020-03-03

KoronaKlastūnai Seime Skelbia Karą Kovo 11-sios Akto Trisdešimtmečiui


„Net nežinau, gal tuomet reikės atšaukti (sprendimą – aut. past.)? Ir vėl priimti, jau dalyvaujant ir balsuojant? Blogai, kad kolegos nesusirinko, blogai. Šitas Seimas, jeigu karas koks, tai net nesugebėtų susirinkti ir karo padėties paskelbti“, – piktinosi  J. Liesys,
beje, fizrukas.

Kam gi klastojimo būdu paskelbė karą šis ponulis su Seimo Pirmininku agronomu?

Ogi Kovo 11-sios Akto 30-mečiui!

Delfi 
išsiaiškino, kad Seimo valdybos priimtas sprendimas, kuriuo Lietuvoje ne tik atšauktas iškilmingas Kovo 11-osios trisdešimtmečiui skirtas iškilmingas Seimo posėdis, bet ir uždrausti bet kokie Seime organizuojami viešieji renginiai, yra suklastotas, nes priimtas posėdyje, kuris net nevyko.

Taip pat suklastotas ir tokio tariamai vykusio Seimo valdybos posėdžio protokolas.

Abu dokumentai patvirtinti paties V. Pranckiečio parašu.
Prieš 4 dienas:

Vilniaus Žydai Ir Lietuvos Seimas

Beje, jei jau palyginau drąsius Vilniaus žydus su bailia Lietuvos Seimo Valdyba, kurios protokolą, pasirodo, suklastojo pats Lietuvos Respublikos Seimo pirmininkas, priminsiu kokių 26-rių mėnesių senumo istoriją Lietuvos Respublikos Prezidentūroje:
Ką čia bemįslyt apie tokį Lietuvos Seimo Pirmininką?

1 komentaras:

Zenonas rašė...

Kaip pavojinga šabesgojum tarnauti - uždeginėti žvakeles. Susikompromitavo šabesgojus ir prieš savus ir prieš opoziciją. Juokas ėmė, kai dėl nepasitikėjimo balsavimas vykoo jis pareiškė, kad puiki pergalė, jei už jį seime balsavo tik 7.