2012-10-15

Exodus

The Book of Exodus is the second book of the Hebrew and the Christian Bible.

The Exodus of the Israelites from Egypt is the theme described in the above-mentioned book.

Egipte piramidės.

Ir pas mus.

Jos valdytojams senai lenkiam nugaras, bet tik pastarųjų ketverių metų mūsų ūkio vairininkas šitaip šnekėjo.

Lithuanians are set to oust their government after austerity measures intensified the Baltic nation’s deepest recession, sending unemployment and inequality to record highs and prompting an exodus of workers.

Kad jau šitaip, turi rastis Mozė.

Ir rados, išvirkščias - sulaikyti tautą nuo Išėjimo ketinantis.

The Labor Party says it will raise the minimum wage to 1,509 litai ($563) a month from 800 litai and reduce the value-added tax on basic food stuffs.

1509 > 800

Veikia.

Sveikina gi Mozę visiškai ne skurdžiai, kažkodėl.

Negi vėl - ragai?

6 komentarai:

audrius rašė...

http://youtu.be/Omj5mZwwKhA

audrius rašė...

Dar truksta vieno paveizėlio:
http://senoji.tautininkusajunga.lt/images/darbo-partija.jpg
Piramidės šviessulys dievas ra viktorisuspachyxusrataganis pirmasis visa matantis akis & mockus(moskow, moskva,,,) co.

audrius rašė...

Žodis ragai yra sudurtinis-išvestinis žodis iš r ir g, kur r reiškia rata, rota, ruta, ritasi, rotor, rutulys, apskritimas, apvalus, apglobtas ir tt, bei g kuris reiskia galą, galus, 2 galus rato, ratogalius, kancus ir tt, o visas žodis ra.gas, ro.g, ra.gai ir tt, skambėtų kaip ratągalas, rota g(k)ola, ratogalai ir tt. .....
Kodėl varajonas(varijas, arijas, faraonas ir tt) mozis, mažis, mozisas, mozė, morėsėjėjus, moisėjus, mariusas, mirtiessėjikas, ,,(mozės varadaro da netyriau, bet kažkokios ratagalavijos-radarai-antenos galėjo būti ant jo galavokos susisiekti su centru(persiprašau - dievu:)))

audrius rašė...

Prabusk... Budos nedarë nieko, iðskyrus tai, ir ðis pabudimas padarë juos Budomis. (Slapti þodiniai Tibeto mokymai)
Puiku! Buda, budyti, būti, būtis, būdas, budu-vudu,,,, Tipo aš jau buda, o gal kokis vudų rataganius, ir kas man - pačiam dievui! Nors dar ne, mes tik bundame. Jei tamsta išmestum skaičius iš galvos, o aš savo rašyklę, tai susitiktume dievų panteone ar suvokiamiau pasakius: -savo tėvonijoje, kuri yra moteriškos lyties, kaip ir ponas dyvų dyvas dievas, nes tai GAMTA, GAMA GALIŲ MA(O)TA TA VIJA, JĖGOS(SYLOS, VAROS, ,, ) VIJOS PASTOVIAMIE JUDĖJIME(TĖKMĖJE) VIENALYPIAME SIETE(SAITE, TINKLE, ,,,), NUOLATINIUOSE VIRSMUOSE(KAITOSE).
Po. skribu. Mielas dėstytojau, ar suvoki būdu tuo kas esi, kad matematika ar skaičiai tolygu marazmui(mirtis razumo) ir jokios naudos neduoda, kad gamtoje skaičių,-iavimo nesutiksime apart dėl "naudos" gaunamos apskaičiavus( apmonyjus(money), ,,,,)?

Eugenijus Paliokas rašė...

Lytys dvi.

Skaičiai ir ne skaičiai.

Matematika.

Matė kažką.

Mandri.

audrius rašė...

Lytys liečias, liejas į vieną lietą šeimą sėmėj dygti testinumui tos lietos gamtos palietos,, tad atskirų lyčių buvimas yra tik atskyrimas(mora, mirtis, mato rato irtis,,,).
Dualumai ir kitoks marazmas yra tik žaidimai 10+1 su 10+1, vedantis įsusitaikinimą sergančių tom žaidimo ligom. Gamata yra viena ir vienalytė sergančius lygina, verčia į kitas gamas be jokių išgalvotų sistemų savaiminėje tėkmėje.
Skaičius ir ne skaičius, matėmatiekas ir kitokias mandrų mandarinų mandravones su visais monųdarytojais mundūruose galima ramiai mest į mėšlo krūvą kompostavimui. Būtų traša daugalams, o svarbiausiai nebereiktų tų darmajedų šerti paskiriant tam visą GYVENIMĄ. Kada visi susitiksime viename sode:)