2013-01-13

Vėl Sausio 13

Tada nebuvau čia.

Grįžęs daugiau pažįstamų sutikdavau, negu šįvakar.

Kur jūs?

Buvusį Sąjūdžio iždininką Kęstutį Urbą, kurį žinau iš Matematikos ir informatikos instituto laikų, kadriniu KGB darbuotoju čia vadinamą, sutikau vėl.

Arvydas Vilčinskas grįžo.

Eurika Masytė - išvažiavo.

Ten?

2 komentarai:

audrius rašė...

Visi keliai(nytės) veda į landynę.
Gru,kgb,mosad,čžv ir visa kita bbsė yra vienas sisteminis tinklas globiantis pasaulė, o agentai su agentūrom tik besivaržantys dėl značiokų udarnykų soc.trudą. Citus, altus, fortus...

Zenonas rašė...

Aš jau po įstojimo į ES nebevaikštau. Nors jau ir tada mažai besutikdavau pažįstamų. Gal prieš metus buvau. Susirinkę pamojuot ES vėliavėlėmės tik tie kovotojai už laisvę, kurie 1990 m dar nebuvo gimę. Jiems aiškiausia ir geriausia viskas matyt, jie viską geriau prisimena. Mums matai seniams, atmintis gali šlubuoti. Jie geriau žino, kaip reikia kovoti ir ekonomiką tvarkyti, kad neliktų nieko sovietiško. Baisus, sužalotas sovietinis mąstymas trukdo. Reikia viską sugriauti, ir statyti iš naujo, tarp jų mokslo sistemą, ir ekonomiką, ir elektrines, ypač atomines. Pristeigt atsinaujinančių šaltinių, kur elektra 3 kart brangesnė už pardavimo kainą. Tada ekonomika (kaži kieno) klestės.