2013-05-18

Soviet Jesuits

"Klasikos" radijui Lietuvos Prezidentė, kuriai šįvakar suteikiamas Džordžtauno universiteto garbės daktaro vardas, šiandien pasakojo buvusi pirmąja iš Lietuvos, 1992-aisiais studijavusia tame universitete, rinkos ekonomiką, žmogaus teises ir kitus dalykus, ištisą pusmetį.

Kad tas Džordžtauno universitetas yra privatus ir įkurtas jėzuitų, Prezidentė nepasakojo.

Šito irgi:

Georgetown University was founded by former Jesuits in the tradition of Ignatius of Loyola and is a member of the Association of Jesuit Colleges and Universities. Georgetown is not a pontifical university, though six Jesuits serve on the thirty-six member Board of Directors, the school's highest governance. Fifty-two members of the Society of Jesus live on campus, and are mostly employed by Georgetown as professors or administrators. Jesuit Heritage Week has been held every year since 2001 to celebrate the contributions of Jesuits to the Georgetown tradition.
.
Kas apmokėjo būsimosios Prezidentės studijas privačiame jėzuitų tebekontroliuojamame universitete, ji irgi nesakė.

Ketvirtadienį Seime spaudos konferencijos metu Z. Vaišvila atkreipė dėmesį į tai, kad prezidentūros interneto tinklalapyje D. Grybauskaitės biografija buvo pakeista šių metų balandžio 26 d. Pasak buvusio VSD vadovo, į akis krenta tai, kad pakeista viena data, susijusi su šalies vadovės studijomis JAV.
.
„Žinant Lietuvos problemą dėl sąmoningai slepiamos D. Grybauskaitės biografijos, oficialioje prezidentės biografijoje keičiamas laikas, kada ji ne studijavo, o buvo išsiųsta į Džordžtauno universiteto vadovų kursus – vietoje 1991 m., viešai skelbtų ir iki prezidento rinkimų ir iki šiol, o šių metų balandžio 26 d. įrašomi 1992 m. [...] Ir paaiškinsiu esminę takoskyrą – 1992 m. jau yra po Lietuvos tarptautinio pripažinimo ir 1991 m. rugpjūčio pučo Maskvoje. Iki šio istorinio virsmo ne bet kas ėjo dirbti į nepriklausomybę paskelbusios Lietuvos valdžios struktūras“, – aiškino Z. Vaišvila.
.
Z. Vaišvila pastebi, kad pagal viešai skelbiamą informaciją 1991 m. tuose pačiuose vadovų kursuose Džordžtauno universitete tobulinosi ir būsimas Europos komisijos pirmininkas nuo 2004 m. J. M. Barroso, studijų laikais buvęs pogrindinės maoistinės Portugalijos organizacijos vienu vadų, o 1985 m. – Seimo narė Marija Aušrinė Pavilionienė.

Anksčiau už Lietuvos Prezidentę stažavo Džordžtauno universitete, gerokai - 1985 metais.

Už sovietinės valdžios pinigus, vadinasi.

Sovietų jėzuitė...

Be konspiracijų teorijų.


Turėjo gi sovietų valdžia fantazijos - pas jėzuitus stažuoti siųsti...

Maoistas Barosso ir Vilniaus aukštosios partinės mokyklos dėstytoja gal ir neblogai sutarė Europos Sąjungos komisarų postuose, pastažavę jėzuitų universitete.
.
Buvęs Lietuvos Respublikos VSD vadovas klausia Lietuvos Respublikos Prezidentės:
 .
Kada vykote į vadovų kursus Džordžtauno universitete 1991 m. ir kas tai finansavo?
 .
Ir kitų dalykų klausia.
.
.„Neabejotina, kad Europa gali išgyventi tik gilindama ekonominę integraciją. Politinė integracija ateis po to paraleliai. Nemanau, kad turėtume atskirti politinę ir ekonominę integraciją, nes jos susijusios“, - kalbėjo D.Grybauskaitė...
 .
It is sure that Europe can only survive through deepening economic integration.  Political integration will come after or in parallel. I don’t think we should distinguish political and economic integration as they are related and connected.

Vėl imperija, kaip Šventosios Romos laikais...

"Maitinanti" savo pavaldinius "šviežiais" pinigais.
.
.O Gūglė nežinia ką randa...

jėzuìtas sm. (2) NdŽ
1. „Jėzaus draugijos“ narys katalikų ordino vienuolis: Bijais ..., idant tavęs ... jėzuitu, minyku ... nealgotų DP186. Nuėjo jie visi in vieną karčemą, ten vienas jėzuitas pasakė, kad išvirtų jiems vieną kiaušinį BsPIV229. Klastingi jėzuitai rinkosi lyg juodvarniai ant Lietuvos laukų (sov.) V.Mont.
2. prk. DŽ veidmainys, klastingas žmogus.

3 komentarai:

Pranas Valickas rašė...

Marksistų ir jėzuitų ryšiai nieko nestebina. Draugas Josifas Stalinas, jaunystėje buvęs žydukas Džugašvili (gruzinų kalba "žydo vaikas"), baigė Tbilisio pravoslavų dvasinę seminariją, bet įsišventino ne į popus, o į komunistus... ir tapo visų tautų tėvu... o jūs vaikai taip darykit kaip tėvelis daro.

Zenonas rašė...

nelabai supratau jėzuitų ryšio su Liuciferiu? Šventė Liuciferio:
http://one-evil.org/content/entities_organizations_jesuits.html

Eugenijus Paliokas rašė...

Pranui ir Zenonui - labiausiai pasitikiu protėviais, o jie čia apie jėzuitus šneka.

Štai, lietuviškai gal nerašo tokių dalykų:

In the late 20th century some Latin American Jesuits echoed their predecessors by angering Rome through their embrace of liberation theology, in which Christ's teachings are interpreted in relation to the politics and economics of poverty. Among those who rejected the movement, which was later fiercely condemned by the Vatican under John Paul II, was an Argentinian Jesuit priest named Jorge Mario Bergoglio.

Itin didelę įtaką jėzuitai daro švietimo srityje - jie vadovavo ir vadovauja daugeliui elitinių mokyklų ir universitetų įvairiose šalyse.