2014-06-07

Be problemų?

Vienas stambiausių JAV investicinių fondų „Pacific Investment Management Co“ (Pimco) pasinaudojo gerokai smukusia Rusijos įmonių akcijų kaina ir vertybinius popierius ėmė supirkinėti. Apie tai praneša „Bloomberg“, cituodama įmonės pateikiamus duomenis.
 

Anot už besivystančias rinkas atsakingo padalinio atstovės Mashos Gordon, bendrovė pasinaudojo rinkų pokyčiais ir supirko kokybiškas, tačiau tinkamai neįvertinamas akcijas. Tiesa, „Pimco“ nenurodo, kokių konkrečių įmonių akcijos buvo perkamos šį pavasarį, taip pat nenurodomos ir įsigijimų apimtys.

JAV investicinis fondas supirko bevertes rusiškas akcijas.

Investicinio fondo pranešime nurodoma, kad Jungtinių Valstijų verslininkai daugiausiai šiuo metu, kaip ir anksčiau, domisi tokių bendrovių vertybiniais popieriais kaip „Alrosa“, „Bašneft“ ir naftos gavybos įmonė „Eurazija“.

„Pimco“ investicinis fondas laikomas didžiausiu pasaulyje. 2013 metų pabaigoje jam ir jo antrinėms įmonėms priklausančių aktyvų skaičius iš viso siekė 1,91 trln. JAV dolerių.


Vienas stambiausių JAV investicinių fondų „Pacific Investment Management Co“ (Pimco) .........  laikomas didžiausiu pasaulyje.

!




Komentarų nėra: