2014-06-30

Vice Kriminalinė Vyriausybė?

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pirmadienį pareiškė netvirtinsianti ministrų, kurie neatleis vadinamajame „juodajame sąraše“ esančių viceministrų. „Ne, netvirtinsiu“, - pirmadienį Šalčininkų rajone, Dieveniškėse, sakė prezidentė.

Pasak šalies vadovės, įtartintų viceministrų sąrašas sudarytas pagal Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) medžiagą, remiantis Kriminalinės žvalgybos įstatymu. D.Grybauskaitės vertinimu, ši situacija leistų valdančiajai koalicijai „apsivalyti“.


„Tai nėra juodas sąrašas, tai yra sąrašas sudarytas pagal Kriminalinės žvalgybos įstatymą. Pirmą kartą mes šį įstatymą naudojame, kuris pradėjo veikti nuo 2013 metų. Valdančioji dauguma turi galimybę remdamasi juo ir informacija iš STT apsivalyti. Jeigu to nebus padaryta, valdančiąją daugumą pavadinsiu kriminaline“, - kalbėjo prezidentė.




1 komentaras:

audrius rašė...

Kriminalinė vyriausybė atstatydinta, tegyvuoja nekriminalinė vyriausybė!:)

http://lzinios.lt/lzinios/174264

Panašu?

Pas mumi ir smutos turi kilti(nusileist?) iš viršaus, ania? Dalia čysta ir ny kiek nykalta su savo komunistų šutve iš CK, gniaužę Lietuvos išsivadavimą iš sąjungos gniaužtų? Janukovičiui ir šita asaba grasino, jei nepasirašys stot sąjungos pusėn, ar ne taip? Gruobuonis, grobti, gniaužti, smaugti, laikyti, jungti, grobovsky politkarapovna...

Pasidomėkite geneologija, ženklais ir su kuo ta asaba polenkijoj strelkas daro, jei kas gali prieit prie duomenų, numušti aukso grandines nuo kraičio skrynios iš kurios antis su aukso kiaušų išskris...