2014-06-30

Ite, missa est!

33. Ite, missa est! 2014-06-30 19:11 IP: 84.15.186.31
Bažnyčia, konservatoriai-krikdemai, liberalai, socialdemokratai agitavo prieš referendumą. 1994-jų referendumas dėl privatizacijos teisėtumo irgi neįvyko; jis buvo irgi vasarą surengtas. Valdžia sumaniai sužaidė, o lietuviai pamiršo, kad Gediminas buvo lietuvių ir daugelio rusų ir t. t. karalius. A.Vinokurui klausimas: ar tas primityvus, kas žemę už iš nieko daromus pinigus parduos? Google: Land grabbing.

Ite, missa est!

P.S. Ite, missa est.

P.P.S.


4. Koks sutapimas - sinchroniškai su žemės pardavimo moratoriumo pabaiga ES nustojo mokėt išmokas už žemės nearimą.

5. Valstybės jau beveik trečdalį Lietuvos biudžeto pajamų sudaro ES Centro pinigai, didžiąja dalim tokie, kaip aukščiau paminėti.
6. Konstituciniu 2004 metų aktu Seimas įgalino Vyriausybę būti de facto Aukščiausiu valdžios atstovu Lietuvoje, ir leido jai priimti sprendimus nepaisant 95-to Konstitucijos straipsnio (taip jau yra, kad Vyriausybė tą vos ne trečdalį biudžeto ir gauna iš Centro, ir skirsto:))

7.  Dėka šito Konstitucinio akto Vyriausybė leido sau nesiderėti su ES dėl žemės pardavimo moratoriumo pratęsimo, nevykdydama Seimo nutarimo.

8. Trečiosiose pasaulio šalyse visuotinai stebimas Žemės Grobimo reiškinys (Land Grabbing), kai didžiulius žemės plotus užvaldo pigiais kreditais "penimos" tarptautinės korporacijos.

9. Tokios šalys, kaip VokietijaPrancūzija, Olandija ir kitos geba skolintis pinigus neigiamomis palūkanomis.  


1 komentaras:

audrius rašė...

Viskas suplanuota, mes kelyje į šviesų rytojų.... :)

http://youtu.be/q1X2fqBN2G0