2014-08-25

Įdomu, kodėl nebeįdomu

Paklaustas, kaip vyksta Malaizijos lainerio tragedijos tyrimas, S. Lavrovas pareiškė, kad visos šalys, išskyrus Rusiją, prarado susidomėjimą šia tema.

„Susidaro įspūdis, kad Vakarai prarado susidomėjimą Malaizijos lėktuvo tragedijos tyrimu, ir tik Rusija stengiasi išlaikyti dėmesį“, – sakė Rusijos užsienio reikalų ministras.

Pasak jo, Maskva iš Kijevo negavo jokio aiškaus paaiškinimo, kodėl nepateikiami lainerio dispečerių pokalbių įrašai.

On August 8, Ukraine, the Netherlands, Australia and Belgium signed a non-disclosure agreement pertaining to data obtained during the investigation into the causes of the crash of Malaysian Airlines MH17.

In the framework of the 4-country agreement signed on 8 August between Ukraine, the Netherlands, Belgium and Australia, information on the progress and results of the investigation of the disaster will remain classified.

This was confirmed at a briefing in Kiev under the auspices of the office of the Prosecutor General Yuri Boychenko. In his words, the results of the investigation will be published once completed only if a consensus agreement of all parties that have signed the agreement prevails.

Any one of the signatories has the right to veto the publication of the results of the investigation without explanation.


Following the signing of this agreement, the Verkhovna Rada of Ukraine ratified the agreement and allowed for the participation of Malaysian staff to participate in the investigation.

July 17 MH17 Gaza



 

 






1 komentaras:

audrius rašė...

MH17 jau neidomu, jau nepraslydo ar netaip praslydo, bet svarbu yra už ko kabintis, na gal ne kabintis yra už ką, bet prie ko, juk negi planus žlugdysi, juk kara vanas eina(vena, teka, vyksta,..), tai kas kad šunys(lokiai, meškos raudonojon knygon į ra šyti..) loja, viauksi, uodegas kiloja-vizgina-nuleidžia..

http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1397157 ...

Pradžioj:

...известный анекдот на эту тему. «Собрались однажды на Майдане послы США, Франции, Испании, Германии, Дании; помощник госсекретаря США -Виктория Нуланд; американские сенаторы - Крис Мерфи и Джон Маккейн; министр иностранных дел Германии -Гидо Вестервелле; верховный представитель Европейского союза по иностранным делам и политике безопасности - Кэтрин Эштон; бывший президент Грузии - Михаил Саакашвили; министр иностранных дел Голландии -Франс Тиммерманс; европарламентарий - Яцек Протасевич; министр иностранных дел Литвы - Линас Линкявичюс; спикер сейма Литвы -Лорета Граужинене; бывший премьер-министр Польши - Ярослав Качиньский; сенатор Чехии - Яромир Штетина и.................. обвинили Россию во вмешательстве во внутренние дела Украины!»

Oi kokie tie ruskiai ir anekdotai jų visai nejuokingi - be jokio jauko, jaukumo, džiako, džiu gėsio,...

O ir dar kokie negeri jie, vesdami paradan UKrainos ne priklausomybės dienų minėjimo proga koratėlius-istribitėlius teroristų-banditų-sepa ra(sis)tistų, kaip kokie žemaičiai Šv.Brunonus su xebra'tanais....

http://m.tvrain.ru/articles/donetsk_separatisty_vedut_plenennyh_voennyh_po_tsentru_goroda_pod_likovanie_tolpy_i_kriki_fashisty_kolonnu_vedut_zhenschiny_s_avtomatami-374478/

O gal po tūkstančio metų minėsime pirmą kartą paminėta Dounecko ar kokios Donbasuvos vardą? A,...? Ar is torija ne anekdotas, šposas, džiaukas, jaukas,...? Jauku mums, švedui, jevropiečiui, o li gar xui, e lek toratui ar dar kam, o kaip tiems bandantiems išlikti, suprasti, kurti, dirbti, rinkti-pasiribkti, gyventi,....?

Kažkam reik pakurstyti neapykantos ugnį ir čia ir ten ir visur ir visaip ir... O juk čia ir stribai buvo, bei liko, (ne) ramiai gyvena su nutarkuotom subinėm pabarstytom druska kar jėras darosi ir.... Ar mums suprast?

http://nvua.net/opinion/tribushnaya/YA-pozdravlyayu-tebya-Doneck-Ty-pobedil-8828.html

Marš marš trututu s bronia UK(RU)krainskaja na front, atlaisvinant vaikštę LGTB paraduj su Gražulisu...

http://youtu.be/JxFfWObjKSc