2014-08-27

Priešpiečiai


Trečiadienį Europos aikštėje prie Vilniaus savivaldybės buvo surengta akcija, kuria siekta priminti sveiko maitinimosi svarbą. Spalvingame renginyje dalyvavo ir sostinės meras Artūras Zuokas, kuriam pasinaudoti proga su miestiečiais pabendrauti neformalioje aplinkoje ir padidinti populiarumą sutrukdė nenumatytas įmonės „Miesto švara“ darbuotojų piketas.

 „Tegul ponas premjeras (turimas omenyje A. Zuokas – balsas.lt) grąžina mums 24 mln. litų, kuriuos pavogė. Kodėl jis taip greitai išėjo - gal mes jam pietus sugadinome?“, - sakė vyras, vilkintis „Miesto švaros“ liemene. Nekalbūs, tačiau kovingai nusiteikę įmonės darbuotojai piketui ruošėsi iš anksto – rankose kiekvienas laikė po skambiais šūkiais, reikalaujančiais grąžinti pinigus, išmargintą plakatą.

Renginys, kuriame iš tiesų turėjo dalyvauti A. Zuokas buvo kulinarų „Virtuvės mitų griovėjai“ surengti priešpiečiai, kurių metu milžiniškoje keptuvėje buvo kepami blynai ir jais vaišinami miestiečiai. Pats Vilniaus meras renginyje pabuvo vos kelias minutes ir, pamatęs piketuotojus, su lėkšte blynų rankose neatsisukdamas nuskubėjo į savivaldybę.
 
Tai puikūs laikai - be problemų!

Gyvenam skolon, vieniem daugiau nubyra, na, kitiems - mažiau...

Komentarų nėra: