2014-08-25

Žalgiris III

Vieno Tikrojo Žalgiriečio neišduoda Maskva.


Kauno „Žalgiris“ pagaliau pasirašė sutartį su nauju generaliniu rėmėju ir jau sulaukė finansinės paramos. Sunkų laikotarpį išgyvenančiam „Žalgiriui“ pagalbos ranką ištiesė Ukrainos milijardieriui Igoriui Kolomoiskiui priklausanti vieną įmonių, rašo portalas basketnews.lt, remdamasis LNK žinių pranešimu.

Ji jau pervedė dalį paramos "Žalgiriui". Rėmimo sutartis pasirašyta metams. Iš viso šį sezoną Ukrainos bendrovė „Žalgiriui“ skirs daugiau nei 3 milijonus litų.


2014 m. kovo 5 d
"Žalgirį" remiantis Igoris Kolomoiskis užsitraukė Vladimiro Putino rūstybę.
 
Власти Донецкой народной республики решили конфисковать все имущество «ПриватБанка» на контролируемой ими части территории Донецкой области. Об этом сообщил премьер-министр ДНР Александр Бородай на пресс-конференции.

По его словам, это связано с личностью совладельца «ПриватБанка» Игоря Коломойского, создавшего спецбатальоны "Днепр", "Днепр-1","Донбасс" и ряд других формирований, которые действуют на территории Донецкой области против ДНР.

«В связи с тем, что господин Коломойский является фактически основным самым главным двигателем этого братоубийственного террора, который ведется на нашей территории, все имущество, принадлежащее “ПриватБанку”, конфискуется в пользу ДНР», – сказал А.Бородай.

Также он добавил, что будут конфискованы и другие сохранившиеся активы И. Коломойского на территории ДНР.

Напомним, ранее власти Крыма национализировали имущество «ПриватБанка» на своей территории, а также другие активы И. Коломойского.

Ar tik ne Žalgiris III vyksta? 

3 komentarai:

audrius rašė...

Bėgame pas Guogą statytį Jarlgirį tryssssss!!!!:)

audrius rašė...

Per kupčinskus Žalgirių, per Rasą Juknevičienė, per Kauną, per Kūną ir per visus Perkūnus su kupčiais Ž Algirdo su Žalgirio kaunas laimės savi šio svieto per kupčiai su dičiais, o mažiemaičiams žemė kaip visad liks....

Perkūnų namų mierytojas-miera s Kupčius armijoje krajovoj sava noriauja, doun basytis ruošias, gal pas Xalamojisėsky bus dounbosyjos mieru, jei žyvas paliks po kovnų ar kujėvnų aršių už aršinus UKrajonijos, o tai ką ti vazytis su punikulieriais ir pa rašom konteinėrinėm, be to ir saružėlė jau ne radastėlėm apžėlus, reik jaunų rasų imci...

http://m.lrytas.lt/pramogos/zmones/kariuomenes-mustra-patiriantis-a-kupcinskas-neverkslena.htm

Ps.. Gal конь serva toriai nuo žirgų-pa konių-kuzių nulipo partijon? Tik kodėl ne vyčiais vadinasi ar bent pagoniasargatūriais, ar kauniavyčiais? Galėtų bent gerą pavyzdį paimti nuo Kalmanovičiaus ar Kalamovejikskio, ar.... Nepaveja gal ko, gal vyt aptingo, gal galvoja vijos susivijo kaip pinavijos Pivonijoje?:)

audrius rašė...

Mo Litva.... My nie bratja... Kiauliškas frontas juda, mo litvos iš bandymai, aukos,..... Ir vėl gyvensim LDK dainuodami, rašydami "rusėniškai"?

Padainuojam broliai su ne bro litė liais:):

http://youtu.be/jhNVjhfyR84